. И на мен ми е мъчничко за вас

Нали ви казах, че тук е санаториум. Как пък веднъж не видях някой да вдигне скандал или да повиши тон поне. 
. Много приятно! Предполагам истински любезни хора, а ме изкуствените англичани
Ванилия, какво ще кажеш?

До скоро изобщо не можеше да си вдигне крачето толкова високо, а сега се чуди къде да се покатери. Уменията по книжки много-много не ги следя, твърде относителни са. Гледах скоро в един сайт - за някои неща Рони е с 2 месеца напред, за други - с 2 назад. Най-коректни са описанията в здравната му книжка - там са дадени минималните изисквани умения за дадена възраст, за да се следят от родителите и ако детето не прави нещо, да се обърнат към лекаря или патронажната сестра.
Луд народ, една седмица по рано, но няма какво да се направи, за съжаление сме притиснати от обстоятелствата.
.

. И на мен ми е мъчничко за вас 
И за едно кафе ли нямаше време
Ама аз се досещам къде сте били

Винаги ми е интересно какъв е Въпроса!
Чакам да разказваш още 

В темата за кандидатстване в ДГ в Варна доста бурно се обсъждат тези неща 
А и не само за гледането, аз съм много за ходенето на градина, а дори и за ясла, да се среща с деца ....Аз не съм от хората които сядат да учат децата си на песнички, стихчета и т. н. и градината ми компенсира пропуските
А
Градът се стопява
, баща ми му казва маджурин

връзки, подкупи, корупция....
А и таксите са едни от най-високите в страната - 60 лв, на месец
(предполагам не навсякъде отношението е такова
) Но нямам избор - записахме Стела още преди месец за септември
.
Стела сама не си играе с НИЩО. Не мога да й измисля никакво занимание, поне за 10-тина минутки докато свърша някоя дребна работа из къщи. Иначе най-много обича да разглеждаме книжките
Аз я питам какво е това, и тя отговаря. Или какво прави мечо. Имаме една страхотна книжка препоръчвам яhttp://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=865&pcatID=123. Стела казва на всяка картинка какво прави мечо: мие, бърше ръчичките, слънцето буди мечо, печката пари, мечо рисува, играе с топката и т.н. На всяка страничка има по 2-3 тайничета (скрита картинка), например шкаф в кухнята/прозореца на стаята, питам я какво има тук, тя отваря тайничето и казва "Чаша", "Кърпа", "Слънце"
. Сутринта като видях снега и ми прилоша в буквалния смисъл. Къде е лятото бе хора 
А най-употребяваните му думи са "Айде!" /нарочно без Х/ и "Дай!" Става за шеф. 

и си слага ръчичката на ухото, буй папите - обуй чорапите, гол Течо
Много съм доволна, че вече спят двамата в една стая и си се приспиват и занимават самички.
Моя първи братовчед днес се е сдобил със синче. 

Особено питам мамите, чиито дечица са с по-дълга косичка. Симона я суша със сешоар, ама напоследък хич не дава и е голям зор.
връзки, подкупи, корупция....
А и таксите са едни от най-високите в страната - 60 лв, на месец 
. Някои колеги имат по-големи от нашите дечица и все разказват какви неща говорят, та нямам търпение и аз вече да проговаря Васето.
. 

. Иначе от тези на Юлчето Васко ги прави всичките. Нещо обаче хич не ме влече така да следя за конкретната възраст в някоя книжка какво трябва да умее да прави, никога не съм го правила 

Особено питам мамите, чиито дечица са с по-дълга косичка. Симона я суша със сешоар, ама напоследък хич не дава и е голям зор.
.Направи ми впечатление,че се дърпа ако струята въздух и минава през лицето ,неможе да вижда и диша от нея.Внимавам накъде насочвам сешоара
Пък и винаги сушим 1-во куклата/играчката с която се къпе. Като я изсушим и казваме "бравооо... вече е суха Мими" и следва "Сега е ред на Али...а Мими ще гледааа..." Али не плаче,защото и казваме ,че Мими ще и се смее.