Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 601
  • 449
  •   1
Отговори
# 270
  • при принцесите
Това не го ли гледахме скоро?Лоши сценаристи,мнооого лоши!!!Поне репертоара да сменят...
Чакай да видиш как Бриджит се връща  от еди-къде си и чува по .....Ха сетете се ,де smile3533 бебефона как майка й си приказва с Никчу колко му е благодарна,пък той и отговаря,че тя и Хоуп са най-важни в живота му и времето ,прекарано с тях е най-....бла,бла,бла smile3534.
Явно тия страници са ги откъснали направо от случката с Дикан hit

Наистина е супер скучно Tired То и това с този толко развлачен избор също е като предишния път, когато Т се завърна от смъртта и Р горкият пак трябваше да мъдрува с коя да остане.

По-скоро ние вече не трябва да го гледаме Grinning Сериалът вече е за такива, които не са го гледали, че да им е интересно, да цъкат с език и да се вайкат ooooh!

# 271
  • България
Каралайн ми липсва на мене...И като си спомня как я набутаха в сериала,като сестра близначка...И Уди Кълвача пак беше на косъм,аха да се влюби... #Crazy Но друго се сетих сега!Как ще обяснят сценаристите появата на Тейлър като ангел,като почнеш от Брук,Рич и Джаки?И последната дори беше много изненадана от "видението",а след възкръсването на любимката ми-никаква реакция...

# 272
  • при принцесите
Каралайн ми липсва на мене...И като си спомня как я набутаха в сериала,като сестра близначка...И Уди Кълвача пак беше на косъм,аха да се влюби... #Crazy Но друго се сетих сега!Как ще обяснят сценаристите появата на Тейлър като ангел,като почнеш от Брук,Рич и Джаки?И последната дори беше много изненадана от "видението",а след възкръсването на любимката ми-никаква реакция...
Ами това явно си знаят, че ще им го простим. Нали е ясно, че първо е умряла, пък съживяването и е дошло поради други причини. А и масово хората изобщо не ги мислят толко, колкото ние Simple Smile
Да не говорим пък за бабите, дето го гледат сериала. Моята съм сигурна, че хич и не го вдява вече, ама го гледа и гледа. "Че друго нямало какво" Simple Smile

# 273
Ами така е, все едно сме във форума на Планета (където съм редовен всъщност). Там редовно се обсъжда коя колко е гримирана и грозна, не толкова песента или клипа.
Еее що каза,че си от форума на планета,сега ще ти се скарат всички Laughing
Аз отивам на наградите сега Mr. Green
Кой ще ми се кара? Всеки избира какво да слуша. Пък и аз не се ограничавам само с чалга.
На теб ти се караха, защото правеше страшни умозаключения за слушащите чалга и гледащите Д&К.
Клипчето рулира, знаех си, че има нещо специално в образа на Ник. И то е, че не е путьо като брат си. Цял живот с тая брук се мятат от този на онзи, събират се за малко и пак старата песен.

# 274
Въйй мис арк,мъ защо си смени ника така Thinking
И не казваш Thinking
А как става тва със сменяванету newsm78

# 275
  • България
Ами това явно си знаят, че ще им го простим. Нали е ясно, че първо е умряла, пък съживяването и е дошло поради други причини. А и масово хората изобщо не ги мислят толко, колкото ние Simple Smile
Да не говорим пък за бабите, дето го гледат сериала. Моята съм сигурна, че хич и не го вдява вече, ама го гледа и гледа. "Че друго нямало какво" Simple Smile
Моята не го гледа даже!Тя си пада по Шехерезада.Ако случайно превърта каналите и попадне ДиК,бързо,бързо превключва нататък... newsm62
Сега ви черпя с това кафенце за "добро утро"

# 276
  • Разпиляна във въображението
Eто търсените клипчета от заминавамето на Брук от къщата:

http://www.youtube.com/watch?v=mVkFKAKN8p0
и
http://www.youtube.com/watch?v=t_-4UJl2aVY&feature=related

# 277
  • somewhere near the sea
И от мен добро утро.Това ме зарежда:

http://vbox7.com/play:8baeeebf

# 278
  • София
Добро утро!
marsia   Hug и мен ме зареди и ободри!  bouquet

# 279
Мириел , мерси, рано - рано се разчувствах ,хем без  без звук .
Само като им гледаш физиономиите, ти стига.

# 280
  • В средата на времето
Miriel, благодаря ти    bouquet Първата част все на немски я намирах  Laughing

marsia   bouquet за кафето  Grinning

Ник ми харесва  Shocked, държи се толкова мъжки в следващите серии..

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:07 от Izida

# 281
Аз съм опция 2..въобще няма да си позволя унижението да ме избират..ако до сега не е разбрал, че аз съм за него, какво да го мисля, и за какво да се боря..айде у лево.. Simple Smile
Абсолютно съм съгласна!!! Да не съм кола втора употреба Mr. Green

# 282
БТК вече не поддържат IPTV. Сега е мой ред да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 283
  • Варна
страхотна анкета,браво!така 6те му набия 6ута,4е 6те се 4уди от къде му е до6ло!
марсия, страхотна както винаги мили4ка!  bouquet ти ме спасява6 в дните когато съм на работа!много,много ти благодаря за преразказа!  bouquet  bouquet

# 284
  • Варна
слън4ице,аз съм малко незапозната с това IPTV,обясни ми моля те! newsm78    на ли4на ако ти е по удобно

Общи условия

Активация на акаунт