Кодове за Ларедут - 25

• 57 228
  • 859
  •   1
Отговори
# 420
Къде мога да намеря таблица за размерите в Ларедут? Интересуват ме дамски и детски размери
Те таблиците не са особено верни..
Пиши в другата тема - какви са ти мерките.. и ще ти се отговори Simple Smile

# 421
Простете за глупавия въпрос,но как се пазарува с чек за 5 евро(с код).

# 422
Има ли друг код за този тренч http://nsa02.casimages.com/img/2008/09/03/080903104648513482.jpg защото кода от първа страница /47201/ не ми се активира?

# 423
 duhi puhi можеш ли да ми дадеш адреса понеже нещо не мога да го намеря? Благодаря ти

# 424
  • София
За прахосмукачката пробвайте с това" 26913 - прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 за 8Е " Вчера получих пратката с прахосмукачката. поръчала съм я с този  номер без проблеми  Mr. Green

# 425
Момичета за първи път ще правя поръчка и не ми е ясно тези кодове как се използват за 80 евро. от намалената стока какъв код да използвам и за какво? Благодаря предварително   bouquet

# 426
duhi puhi можеш ли да ми дадеш адреса понеже нещо не мога да го намеря? Благодаря ти
Кой адрес?

Задай си въпросите тук -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382223.0 За мерки и теглилки Simple Smile
Пак там на 1 стр. има таблици с р-ри..

# 427
Момичета за първи път ще правя поръчка и не ми е ясно тези кодове как се използват за 80 евро. от намалената стока какъв код да използвам и за какво? Благодаря предварително   bouquet
Кой този код за 80Е Simple Smile

На 1 стр. пише как се ползват кодовете..

# 428
Виждам че има 1000 кода на първа страница става въпрос ,че незна кой точно да използвам . Поръчката ми е за 80 евро и е само от намалената стока да ми препоръчате някой код ако може  newsm78.Като са от намаленията кодовете стават ли или не?

# 429
Къде мога да намеря таблица за размерите в Ларедут? Интересуват ме дамски и детски размери
дам  Tired според тях мъжът ми е за 50ти размер, а след като поръчката дойде се оказа, че може да влезе два пъти в 50ти размер  Tired знаех си аз, че трябва да попитам първо, ама нейсе.  #Cussing out

# 430
  • Тук и там
дам  Tired според тях мъжът ми е за 50ти размер, а след като поръчката дойде се оказа, че може да влезе два пъти в 50ти размер  Tired знаех си аз, че трябва да попитам първо, ама нейсе.  #Cussing out

Вярно, че не е по темата, но да си кажа че водейки се по таблиците от другата тема се напълних с панталони с 2 - 3 номера по-големи, които сестра ми доживот има да ми преправя  Mr. Green

# 431
Замених "й" с  "е" но пак не разбрах какво искат да ми кажат по въпроса с 20-те евро  newsm78

Bonjour Mme Tsvetelina KIROVA,

Vous souhaitez recevoir votre code de 20 euros suite au parrainage que vous avez effectuй.

Je comprends votre demande.

Suite а la rйception du colis par votre ami, la mention "livrй" sera notйe sur le suivi de commandes de votre ami. Dйs cette notation effective, vous recevrez automatiquement un mail avec le code des 20 euros.

Je vous remercie de votre confiance.

Je vous souhaite une trиs bonne journйe.

Cordialement.
Tanguy,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Ще ударите ли едно рамо   Praynig

# 432
духи много си активна днес не те оставят въздух да си поемеш...  Peace  bouquet

# 433
  • Пловдив
Cvete™,точно това питах и аз в другата тема,ето отговора,ще чакаме  Laughing Laughing

Цитат на: ivanka1979
Момичета,някой по-на вие с френския може ли да ми каже какво точно са ми отговорили.Става въпрос за чека за 20евро.С преводача го преведох,но не разбирам точно какво искат от мен или трябва само да чакам да ми го пратят. newsm78

"Vous m'indiquez que votre ami a reзu sa commande en date du 25/03/09. Son colis apparaitra comme livre tres prochainement dans son suivi de commandes. Des cette notation, vous recevrez automatiquement votre code par mail."

Вие ни пишете, че вашата приятелка е получила поръчката си на 25.03.09. Нейния колет ще бъде отбелязан като доставен съвсем скоро в нейния suivi de commandes. Веднага след това вие ще получите автоматично вашия код по мейл.

# 434
Здравейте,
Да се похваля, че след почти седмица чакане - най-накрая ми пратиха кода за чека от 20е. Много благодаря на napata   bouquet, че сподели с нас цялата процедура по получаването на чека.
Успех на всички с кодовете и поръчките. Аз продължавам да тормозя французите за още 2 чека  Crazy
моля, моля, радвам се, че и аз мога да помогна с нещо

Общи условия

Активация на акаунт