За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 800
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • Plovdiv
Поли нещо да имаш да ни казваш  Mr. Green
JoyPipiole, това е атаката на имаштите по две. Hug

# 136
Хе-хе, много сте сладички Heart Eyes
наистина нямам какво да кажа сега,  може би тази година...ама не знам кога Mr. Green

# 137
Мараба.Цял ден свеки беше у нас да чисти и мие прозорци че от ремаркето днес нещо кракът  десния ми изтръпва и от време на време й подам парцал та малко се уморих.
Честито на всички именици който сме пропуснали тези дни.Да са живи и здрави и всички желания да им се сбъднат.
Днес се видяхме с малчо-расте и е според нормите и само на корем продължава мама да расте.Близките 3 седмици няма изблици да се роди.А може и като типично теле да се заинати и да се преносиме.Всичко му е ок е не можеха да го снимат щото корема ми се наклони на дясно и след малко на лявво и не можеше да го хване.Да издам една майка която юни ще има второ.Това е Мартуши с другата Марта.Тя не е писала доста време и ето защо. Mr. Green
ОООООООООООО Поли действайте.Веронка ще се радва много.
Май Иву повлече преди време крак за второ или бъркам. newsm78 Крайно време е повечето да имаме по второ а що не и трето Wink
Веронка спи с баща си на спалнята а аз спа на нейното легло в детската че е по хладно там.Преди време тримата спяхме на спалнята но от време на време хъркането на любимия,скърцането със зъби на Вероника и краката на ронката върху главата ми ми идваха в повече Joy hahaha Joy  Капака беше че в спалнята е като сауна щотото  съседите като надуят парното горе и долу на 5  парното и откачих и си дигнах дърмите и се преместих на малката в стаята.Сега от 1май пак си отива в  стаята че като се роди бебо 4-мата в една малка стая ще е ад.Оставям ви че БЪрборко-Вероника не ми дава да пиша аз само тя иска и да си говориме.

# 138
Поли, на чужд гръб и 100 тояги са малко,а  Joy  Joy  Joy
Роси, почивай, стига си гнездила

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 22:58 от Maris

# 139
А Роси преди мен доста мацки от темата родиха  Blush

Мартуши ли чака бебе или Лулу

# 140
МАРТУШИ с другата Мартина.Едната е на Лулуто а другата на Мартуши

# 141
  • София/Осло
Мацки, само да вметна ако не сте видели ,че онез очила не са  D&G, a DG eyewear  Mr. Green
Поли -снимките са ти разбиващи  Peace
Някой ще бременее ли  Flutter

# 142
  • Остров Приятелство
Минавам като бързия влак - Добър вечер!
Радвам Ви се много! Hug

# 143

Добро утро

# 144
  • Plovdiv
Добро утро! Hug
Раздвижихме се. Това щото си говорим за бременеене. Joy
Без мен, без мен. Laughing Снощи съсках на тримата мъже в къщи. А мъжът ми: Искаш ли да си родим трето?  Twisted EvilJoy Да има кой да строява Лазар. Laughing

Честито на мама Мартуши. Леко бременеене.  bouquet

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 09:38 от N i y a

# 145
  • Sofia
Мацки, само да вметна ако не сте видели ,че онез очила не са  D&G, a DG eyewear  Mr. Green
...
Някой ще бременее ли  Flutter

Мда, позачетох го аз това...  Mr. Green
Ай стига с това бременеене бе хора  Joy Ще вземем верно да прихване някой тези, които се опитват де

BTW с Мартуши бяхме в една стая след раждането (днес Ради ми се обади да ме светне за "новината")  Heart Eyes

# 146
Минавам да пожелая на всички приятно изкарване на празника Hug  Ние ще ходим на вилата утре, нямам търпение. Днес ще боядисваме с Иво яйцата- голямо приключение ще е , както и при вас със сигурност Joy 
Аз само да си кажа, че вече съм много навита за второ. Grinning  Уж работим по въпроса, ама не си даваме много зор все още Laughing

# 147
Всичко ще си кажете  Laughing Стискам палци на всички за бебеправенето, ама и мен не ме бройте  Mr. Green

Честито на Мартуши  Hug

# 148
Еха, голямо бебеправене се е заформило  Mr. Green Успех на тези, които искат, а останалите само на "чернови" ще караме, че да не забравим как става тая работа  Joy И аз съм все още твърд въздържател. Дори все още ме плаши много мисълта за второ  Rolling Eyes Само аз ли останах такава пъзла?!   Embarassed

Честито на Мартуши и от мен  Hug

Ния, на 7ми юни ще съм си в Пловдив и ще се радвам да се видим през деня за малко на кафенце  Hug Още от сега казвам, защото летим на 6ти за БГ, вечерта сме на сватба (пак на брат ми и жена му  Mr. Green) и си тръгваме за Лондон на 8ми. Голям екшън, ама какво да се прави. Неудобна за нас дата си избраха младоженците  Grinning

# 149
  • Plovdiv
Пепе, ще се постарая да съм свободна на 7 юни през деня. Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт