Идва пролетта при Пловдивските майки и деца - 24

• 18 802
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Препоръчайте ми читава агенция за недвижими имоти.
Да не искат комисионна от наемодателя... Wink
Не търсиш агенция, а пускаш обява във вестника - агенциите сами ще те намерят. И тъй като ти не си ги търсила не им дължиш нищо.

# 211
  • Пловдив
ЗлаВещица, много хитро!  newsm10
Благодаря за идеята.   bouquet

Така и ще направя.

# 212
  • Пловдив
Момичета, моля Ви да попълните следната анкета на СНБМ относно здравословно хранене на децата в детските заведения и в семейна среда

Предварително благодаря !

http://www.snbm.org/index.php?p=225

bouquet

# 213
  • Пловдив
Здравейте!  bouquet

И аз съм Тракийка,Амели.............и си търся компания за бутане на количките.
На първа страница съм като бъдеща мама,та ще помоля Зла Вещица да ме напише-мама на Гергана/22.01.2009г./............Предварително благодаря!
Пожелавам мноооого   Nature Sunny в утрешния ден!

# 214
И аз съм от Тракия  Peace ...но още ми е рано да бутам количка  Blush  иначе с удоволствие  Peace

# 215
   Добро утро!Отдавна ви чета и ако приемате нови членове бих искала да се запиша в отчетната тема на града ни.Живея в Кичук Париж. Имам бебче на почти 7месеца.Казва се Борислав.

# 216
  • Лондон/Пловдив
Приемаме нови членове разбира се Hug

# 217
Момичета къде ходите да разхождате бебоците с количките? Кажете някое местенце та и аз да идвам .Много ще ми е приятно да се запознаем лично.
Ние сме всеки ден в градинката срещу Каменица. На мен лично там много ми харесва, а и вече с доста мами си станахме дружки, та веселбата е пълна.
ами и ние сме там всеки ден.да не би да се познаваме вече Rolling Eyes

# 218
Приемаме нови членове разбира се Hug
Joy Joy Ти си навсякъде бре Heart Eyes

# 219
Е браво,колко тракийки има.Лилчо 13 ,като се родят бебчовците може да се разхождаме заедно  Grinning

# 220
Здравейте и от мен Simple Smile Ако  може и аз да се запиша  при вас Simple Smile На 32г съм имам вече голяма дъщеря на 8г и кусур  - ученичка и сега чакам второто си детенце... тези дни до края на месеца - когато реши да излезе де  Laughing Живея до 1-во районно в Кичук Париж и скоро време ще си търся компания за бутане на колички  Laughing

# 221
  • Лондон/Пловдив
Здравей , и аз съм от Кичука  Peace дано скоро се появи малкото човече и леко раждане ,а после за бутане на количките винаги ще се намери с кой  Hug

# 222
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми надежден СОТ в Пловдив. Какви са цените за инсталиране на системата и абонаментната такса за месец?

# 223
  • Пловдив
Здравейте!  bouquet

И аз съм Тракийка,Амели.............и си търся компания за бутане на количките.
!
kali-m-g и другите бъдещи мами тракийки , хайде след почивните дни да си направим  една срещичка някъде из квартала  Heart EyesЩе ми бъде приятно да се запозная с Вас Hug Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 20:50 от Aнели

# 224
Linkata, аз съм доволна от Даикс

Общи условия

Активация на акаунт