Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 752
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 390
Чета, чета и се чудя догодина кога ще почнат  #Crazy

# 391
Сигурно месец по рано ooooh!

# 392
Все повече ми харесва идеята, която бях прочела в една статия как някъде още с раждането на бебето ти дават номерче за градина и като наближи просто го приемат с това номерче Hug

# 393
Ох, цирка почна. Пред нашата градина - от снощи имало списък, но снощи не ходих да проверя и сега сме 42 номер, ще приемат 25 деца.  Twisted Evil #Cussing out #Cussing out

# 394
dka25, и аз съм за ЦДГ N40. Моля, не давай идеи за списъци още.Днес ходих 3 пъти. Щом няма никой, няма списъци. Да не се мъчим сами.

# 395
Ох, цирка почна. Пред нашата градина - от снощи имало списък, но снощи не ходих да проверя и сега сме 42 номер, ще приемат 25 деца.  Twisted Evil #Cussing out #Cussing out

Коя градина сте вие.

# 396
Момичета моля Ви пишете номерата или имената на градините, за да може и другите да се ориентираме.

# 397
Пиле, и аз съм за ЦДГ N40. Моля, не давай идеи за списъци още.Днес ходих 3 пъти. Щом няма никой, няма списъци. Да не се мъчим сами.

И аз ходих трипъти,няма найстина никой,защото и аз съм към тая детска градина,но това не значи че няма да се направят.
Една позната ми каза,че пред детска градина Ян-Бибиян имало кола с табела "Списък"и вътре стоял някой и записвал.Незнам вече на кой да вярвам и какво да правя.

# 398
А до кой номер са в Карамфилче, ако някой знае моля да сподели, че да знам дали има смисъл да ходя да се записвам.

# 399
dka25, и аз съм за ЦДГ N40. Моля, не давай идеи за списъци още.Днес ходих 3 пъти. Щом няма никой, няма списъци. Да не се мъчим сами.

Виж аз не давам идей за списъци.Прочетох малко по горе че съществуват такива списъци.Просто изказвам мнение,защото не мога да стоя пред градината и да чакам дали някой ще реши да направи такъв списък.
Че ако трябва да се правят списъци би било редно някой който има право за това да го прави.А не "дейни"майки,бащи,който сами решават да правят това.За мен е по редно това да става може би ден преди самият прием а не седмици или дни преди това.
прочети малко по горе и аз ходих трипъти да проверявам и мисля да одя всеки ден по трипъти.Не си мисли че създавам някакъв смут,Изказвам мнение,всеки има право на това.

# 400
  • гр.Варна
Помощ!Имам нужда от помощ! Уговорила съм утре да внеса предложение във връзка с искането ни за прозрачност на приема
Всички подробности са уточнени,само не мога да съчиня текста .Цял ден ми изпиха мозъка на работа,и не успях .Моля някой на "ти" с деловия стил да ми го съчини-може и на лични да ми пиши ...
Ето какво долу горе:
                               Предложение
     Във връзка с проблемите,касаещи приема в детските градини на територията на Община Варна и с цел постигане на точност и прозрачност отправяме предложение за следното :
    1. При оформяне на списъците с приетите деца срещу името на детето да има графи за ползваните предимства .По този начин самите родители ще имат възможност да проверяваме за коректността на въведените данни,а и ще се осигури прозрачност на ползвваните предимства
   2 . Точна информация за резервните бройки и начина ,по който ще се класират
   3. На сайта на Община Варна ,под формата на "Въпроси и отговори" да бъдат разяснени подробности около приема

# 401
  • Прекрасна ВАРНА
А до кой номер са в Карамфилче, ако някой знае моля да сподели, че да знам дали има смисъл да ходя да се записвам.

до преди час са били до 40.отиди все пак.

# 402
Момичета, вие не четете ли темата? Въпросът за списъците го дъвкахме и предъвкахме. Не списъците са проблема, а липсата на места. Докато липсват места - ще съществуват и списъци!
Пред нашата градина има родители, които са си взели отпуск (вместо да направят това лятото и да си починат), други плащат на детегледачка или на човек, който да чака вместо тях, трети чакат с децата си. Нали не си мислите, че им е много приятно?! В началото и аз бях против тези списъци, но ако се замислите ще разберете, че в такава абсурдна ситуация списъците са най-приемливото (не казвам най-доброто) решение, иначе щр има бой пред градините!

# 403
Винаги има смисъл да се запишеш, тъй като през следващите дни може много хора да отпаднат, а и не се знае дали всички преди теб отговарят на изскванията  Peace

# 404
Естествено, че трябват списъци, но от предния ден, примерно, не една седмица по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт