Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 759
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 405
А до кой номер са в Карамфилче, ако някой знае моля да сподели, че да знам дали има смисъл да ходя да се записвам.

до преди час са били до 40.отиди все пак.
Благодаря, а кога е започнат, минавах там по обяд и нямаше нищо такова. Как се събраха 40 човека за толкова кратко време newsm78

# 406
Наистина тази година списъците стартираха много рано, но явно проблемът се е задълбочил и на много хоране им издържаха нервите.

# 407
  • Прекрасна ВАРНА
за 2 часа са станали 40. май към 17.00ч са почнали списъка.

# 408
  • Варна
Не знам има ли отделна тема за това, с което ще ви "зарадвам".

Много градини във Варна са спечелили в някакъв си проект, финансиран от ЕС и градините, които са избрани да участват ще се затварят за по 4 месеца по график за основни ремонти!

Родителите трябва да се оправяме как през тези месеци да съвмещаваме ходенето на работа с отглеждането на дете.

Та, ако  ви приемат децата в някоя от тези градини, предвидени за ремонт - честито!  Mr. Green

# 409
Да. А и един допълнителен месец почивка през лятото Close. В градината на големият ми син трябва да си изберем 1 месец (от юни до август) в който да не го водим. През есента се очаква 3-4 месеца ремонт.
Ако приемат малкия на градина- ремонта в "неговата" е през лятото. Очаква се ( ако го приемат де) да започне ДГ на почти 4г.

Вече имаме представител на семейството пред ДГ #Cussing out. Опитвам се да погледна от "добрата" страна. Оказа се, че не познавам хората, живеещи около нас. Това е една чудесна седмица за запознанства Mr. Green. Та това е цяла една седмица..... Все едно сме на почивка с комшиите. Да взема да метна баничка. А?

# 410
Искам да кажа на всички майки,който ще запишат децата си в ЦДГ40 "Щастлово детство",сега се върнах от там,няма никой,няма списък.Просто бях се притеснила и отидох да се увера за поеден път днес,

# 411
киса има ли ги някъде на списък тези градини

# 412
  • Варна
не съм киса, но до колко разбрах едното от ОДЗ-тата е в списъка

# 413
Аз бих за радвала ако евентуално приемат детето ми, градината да се ремонтира. Все ще се справим някак с гледането, но това са 4 години, през които детето ми ще прекарва времето си там. Но "нашата" не е включена в ремонтите, така че няма смисъл да се кахъря. А какви са тоалетните само-ужас...

# 414
  • Варна
Аз бих за радвала ако евентуално приемат детето ми, градината да се ремонтира. Все ще се справим някак с гледането, но това са 4 години, през които детето ми ще прекарва времето си там. Но "нашата" не е включена в ремонтите, така че няма смисъл да се кахъря. А какви са тоалетните само-ужас...
Аз пък се радвам, че "нашата" не е в списъка. Само да стане нашаааааа Laughing Laughing Laughing

# 415
Рапорт от "Детско градче" към 19,30ч. няма ентусиазирани родители  Praynig (само едно куче чакаше  Laughing)

# 416
  • Varna
не съм киса, но до колко разбрах едното от ОДЗ-тата е в списъка
тук ги има изброени
http://www.moreto.net/novini.php?n=37796&c=09

# 417
За градините на които им предстои саниране
http://moreto.net/novini.php?n=37796

# 418
Прави ми впечатление, че се споменават срокове, но не и конкретни дати. За ремонтите.

# 419
  • Варна
Вече имаме представител на семейството пред ДГ #Cussing out. Опитвам се да погледна от "добрата" страна. Оказа се, че не познавам хората, живеещи около нас. Това е една чудесна седмица за запознанства Mr. Green. Та това е цяла една седмица..... Все едно сме на почивка с комшиите. Да взема да метна баничка. А?
Joy  Joy  Joy Дано не ви издуха баничката варненския вятър . Мисля , че всички градини ще бъдат санирани , но едни тази година , други догодина , така че 3-те месеца ще се случат все някога (щото ни взеха де , та взехме и за отпуските да мислим  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт