Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 727
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 420
  • варненка от София
След постовете ви тук има списък и тук има, и тук има ме хвана параноята и пращах благоверния да провери чака ли аджеба някой пред Марячето, няма никой, имало само една кола, която се продава, но не и списък. Спете, спокойно деца.

Иначе и Морячето я чака саниране, ама да ни вземат, пък после ще го мислим.

# 421
Пред Изворче екшънът е голям. Сега ще се въртим на четири часа четни и нечетни номера, като на всеки четири часа всички трябва да са там. Не знам как ще се издържи една седмица и кой ще стои през деня. Просто нямам думи.

# 422
  • гр.Варна
Помощ!Имам нужда от помощ! Уговорила съм утре да внеса предложение във връзка с искането ни за прозрачност на приема
Всички подробности са уточнени,само не мога да съчиня текста .Цял ден ми изпиха мозъка на работа,и не успях .Моля някой на "ти" с деловия стил да ми го съчини-може и на лични да ми пиши ...
Ето какво долу горе:
                               Предложение
     Във връзка с проблемите,касаещи приема в детските градини на територията на Община Варна и с цел постигане на точност и прозрачност отправяме предложение за следното :
    1. При оформяне на списъците с приетите деца срещу името на детето да има графи за ползваните предимства .По този начин самите родители ще имат възможност да проверяваме за коректността на въведените данни,а и ще се осигури прозрачност на ползвваните предимства
   2 . Точна информация за резервните бройки и начина ,по който ще се класират
   3. На сайта на Община Варна ,под формата на "Въпроси и отговори" да бъдат разяснени подробности около приема

Повтарям си молбата ,никой не ми писа

# 423
Мами, а има ли списък за ДГ Пламъче - Владиславово до бл 402 ?
Вече ме обзе паника  и мен като всички.

# 424
  • Варна
Мами, а има ли списък за ДГ Пламъче - Владиславово до бл 402 ?
Вече ме обзе паника  и мен като всички.
Не, нямаше тази вечер и дано да устискат още хората. Има само пред "Детски свят"- в парка, до 30-ти номер бяха и в Кайсиева градина.
marianik, на мен добре ми звучи така. Под подробна информация за бройката резервите, се разбира и имената им, нали?

# 425
marianik , мисля че си се справила добре! Не ти трябва помощ Wink.
Мисля, че ще е добре при класирането да участват и 2 - 3 родители - нещо като представители на родителите.

# 426
ЗДравейте,
искам да попитам като за списъка трябва да се ходи всеки ден да се прави проверка дали записалите се са налице ,ако в 4аса , когато е сре6тата на родителите няма представител на детето какво става? отпада от списъка или нищо продължава с номера,който си е

# 427
  • варненка от София

Във връзка с проблемите,касаещи приема в детските градини на територията на Община Варна и с цел постигане на точност и прозрачност отправяме предложение за следното :
    1. При оформяне на списъците с приетите деца срещу името на детето да има графи за ползваните предимства .По този начин самите родители ще имат възможност да проверяват за коректността на въведените данни, като по този начин ще се осигури прозрачност на ползвваните предимства
   2. Точна информация за резервните бройки и начина, по който ще бъдат класирани
   3. На сайта на Община Варна, под формата на "Въпроси и отговори" да бъдат разяснени подробности около приема

Това са моите по-скоро козметични поправки, като цяло текстът ми звучи добре.

# 428
Марулке ходихте ли пак до градината или смяташ, че до утре сутрин ще устискат?

# 429
  • варненка от София
Марулке ходихте ли пак до градината или смяташ, че до утре сутрин ще устискат?

Ами либето ходи към 21 часа и беше тихо, спокойно и поспаливо.

# 430
ЗДравейте,
искам да попитам като за списъка трябва да се ходи всеки ден да се прави проверка дали записалите се са налице ,ако в 4аса , когато е сре6тата на родителите няма представител на детето какво става? отпада от списъка или нищо продължава с номера,който си е

# 431
  • Варна
Пред " Гълъбче " тази вечер - 17ч беше спокойно . Вербувала съм една майка чието дете е там сутрин и вечер да ме информира , а през другото време ще трябва да проверяваме периодично . Силно се надявам да удържим истерията и да не се паникьосваме отрано !
tji , marianik , ако разбера нещо ще пиша ! Надявам се и вие да съобщите своевременно ! Peace

# 432
troia и аз ходих до Гълъбче към 19ч. и беше спокойно Simple Smile Ще съобщя веднага ако разбера нещо , по план утре към 19 пак ще мина да нагледам Simple Smile

# 433
ЗДравейте,

ако представител на  даден номер при проверка го няма -се зачерква и следващите номера се придвижват напред. Същото се случва и ако не дойде на дежурство. Ние от снощи до тази вечер се оказа, че сме мръднали напред с 6 номера, точно поради горепосочените .причини.

# 434
Marianik, добре е текста. Да приложим и подписки?  newsm78
Днес пред всяка градина, когато се събират всички на проверка да се разпишат и по на една подписка предлагам аз и утре да се срещнем пред Общината и да ти ги дадем  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт