Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 718
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 555
А  защо не включите и електронно подаване на документи?Ама не като с яслите тази година, хем електронно, хем висиш по опашки, а така както е в София? 

# 556
Имам един въпрос,че малко не ми стана ясмо.Защо "неработещи" родители е писано в предимства на http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=faq ????Предимст во ли е това или не?Досега мислех ,че работещите минават преди неработещите в класацията.Как стои въпросът всъщност?

# 557
  • Brokenpromiseland
Предполагам, че е станало някакво объркване и информацията за неработещите родители по погрешка и публикувана при предимствата.

# 558
Предполагам, че е станало някакво объркване и информацията за неработещите родители по погрешка и публикувана при предимствата.
Последно-работещи след неработещи нали така?

# 559
Последно-работещи след неработещи нали така?
Обратно - 2-ма работещи са с предимство пред неработещите.

БТВ нищо ново не казаха...
Марулка  Hug  добре, че има кой да мисли за правописа  Peace

# 560
  • Варна
Има списък и за " Моряче"

# 561
Да уведомя мамите от Владиславово, че в почти всички градини има вече направени списъци.

# 562
Някой  да знае какво е положението пред аспаруховските градини?  Praynig

# 563
  • Варна
Мъжът ми е пред Светулка и казва че там в момента е митинг

# 564
Мъжът ми е пред Светулка и казва че там в момента е митинг
Какво имаш предвид мила?
Толкова ли е сериозно, но не се и изненадвам. Тази година ще бъде просто върхът на сладоледа.

# 565
Чета, чета и не доумявам, а сега и като отида на сбирката в седем се чудя аз ли съм там или това е просто един кошмар, от които надявам се, че скоро ще се събудя. Чудно ми е и как ще си изкарам утре 6 часовото дежурство в защита на списъка и дали вечерта ще се прибера адекватна...просто не проумявам.......това реалност ли е или някаква алтернативна такава?????

Хората от Делфинче не са виновни...Те просто са го направили от безизходица...Повярвай ми!До преди два дни и аз отчасти като теб  разсъждавах ...Но просто в онзи проливен дъжд ,мокри до кости ,отивайки да си излея целия гняв срещу тези списъци осъзнах,че имаме сила ,ако действаме заедно,а не едни срещу други!
За съжаление ,осъзнавам,че сме закъснели ... Но имаме ли право да искаме прозрачност-да атакуваме директорките,а не те да ни правят на маймуни и да вкарват свои хора,или хора на общинари,които дори един час няма да са чакали

И аз съм на същото мнение и си мисля, че ако същите тези хора се обединят и вложат същите усилия и труд не в чакането за прием в детските градина , а за да преобърнат тази система, то няма как да не се случи. За бога хора, нека не се избиваме помежду си (както най-вероятно ще се случи на 31-ви срещу 1-ви), а да променим този абсурд по цялата му верига!!!!!

# 566
Има списък и за " Моряче"
И събрание в 8,00 ч.

# 567
Здравейте.Пред Лястовичка има списък.Малко хора има за сега.

# 568
Аааа, вие просто ме изумявате! Какви списъци?! Това означава ли, че аз съм направила списък още на 05.01. като ходих до гранината да видя кой кум и кой сват?!

Има ли списък за "Мечо Пух" в "Чайка"?

# 569
Аааа, вие просто ме изумявате! Какви списъци?! Това означава ли, че аз съм направила списък още на 05.01. като ходих до гранината да видя кой кум и кой сват?!
Стойш ли там със списъка  Whistling Не ! значи не си направила на 5-ти Wink

Общи условия

Активация на акаунт