Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 738
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 585

Хората от Делфинче не са виновни...Те просто са го направили от безизходица...Повярвай ми!До преди два дни и аз отчасти като теб  разсъждавах ...Но просто в онзи проливен дъжд ,мокри до кости ,отивайки да си излея целия гняв срещу тези списъци осъзнах,че имаме сила ,ако действаме заедно,а не едни срещу други!
За съжаление ,осъзнавам,че сме закъснели ... Но имаме ли право да искаме прозрачност-да атакуваме директорките,а не те да ни правят на маймуни и да вкарват свои хора,или хора на общинари,които дори един час няма да са чакали

И аз съм на същото мнение и си мисля, че ако същите тези хора се обединят и вложат същите усилия и труд не в чакането за прием в детските градина , а за да преобърнат тази система, то няма как да не се случи. За бога хора, нека не се избиваме помежду си (както най-вероятно ще се случи на 31-ви срещу 1-ви), а да променим този абсурд по цялата му верига!!!!!

Много ще се забавлявам, когато накарате тези хора в безисходица дето отвисяха месец там, да се подпишат за прозрачност на приема......голяяям смях ще падне кат почнат да се червът, щото видиш ли работят ама не в момента, но го имат на идея и т.н.

ПП: Преди малко разбрах, че познавам сина на директорката на Изворче, та да успокоя чакащите там, че жената е неподкупна и според нея няма начин да се лавира, защото като впишеш ЕГН-то на детето, ти излиза номерче с датата и часа и нямало как да се лъже. Сега да не вземете да ме нападнете. Аз не съм по район за там, даже незнам къде е....в момента се опитвам да се запиша за Моряче нейде към 70-ти номер........да ми е честит.  Peace

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 21:19 от Врабче побойник

# 586
  • Варна
Има ли списък за "Мечо Пух" в "Чайка"?
Минах от там днес към 19. От любопитство погледнах, но не видях чакащи.

Вече има чакащи.

# 587
Здравейте! Има ли списък за ЦДГ "Синчец" район Младост

# 588
Относно лудницата пред "КАРАМФИЛЧЕ"бих казала,че там нещата излязоха от контрол Няколко майки са решили,че от неделя трябва да спрат дежурствата и всички да стоят там денонощно и да си пазят номера
Къде е разумният татко,който да им влее малко разум,че най-добре за всички е да продължат дежурствата по същия начин,както досега ,до 01,04 и логиката на дежурствата би трябвало да е да има хора пред градината,които да записват още желаещи и да следят всеки да си пази номера, а не да се пази списъка от "други",които ще го откраднат
Всички ли загубиха ума си?Да стоят без прекъсване 3 дни?

# 589
Еее приказката беше от 31 вечерта след 24 часа, кога е станало от 29-ти ?
Това пред магазина ли го решихте тез дет няма да дежурят, докато другите опраят дежурствата.. Хвалааа!!!
И квоо като ида до вкъши да пикая, да се редя последна ли..

# 590
  • варненка от София
Преди малко свърши събранието пред Морячето, дежурства от по 8 човека на 4 часа, проверка един път дневно в 20 ч.

Тази вечер от първоначално записалите се, отпаднаха около 7-8 човека, та от 51 номер, минахме на 43  Mr. Green

Правописът си ми е ОК, за разлика от твоя, не ви знам от къде сте надошли във Варна, но все сте първи във списъците. Евалла, пък ние градските се свиваме, за вас място да има.

По-безумно изказване днес не бях чела.  Ми хайде да се разделим на варненци и по варненци и всеки да си отива от където е дошъл, така ли? Аз и вчера казах, съгласна съм да си отида в София, но дали пък от София ще си отидат всички останали не софиянци? Не е лошо да има малко толеранс. Че са безумни тези списъци, безумни са, но такава е хавата и просто се носим по течението. Отиваш, има списък, записваш се, чакаш, ако ли не, се свиваш, пък дали си от Варна или от Долна Динканя много важно.  Tired

# 591
  • Варна
И ние се "уредихме" със списък. При това не съм "открила" чакащите татковци при последното си ходене до градина, няма надпис на кола, няма нищо. Добре, че пратих мъжа ми по-късно. Това ме дразни най-много в такъв момент криенето. Както и да е...
 За 11 часа утре, къде точно?

# 592
Красе това за къде е
щот не си ме канила на гости  Mr. Green

# 593
Аз съм много приятно изненадана, че пред "Светулка" имаше доста хора, но настроението беше ок. Запази се добрият тон ,а в тази ситуация това е от голямо значение. Може би, защото имаше доста татковци, а мъжете обикновено разсъждават по-трезво и конструктивно. Или просто са били интелигентни хора. Благодаря им, дано тонът се запази така до първи. Мен сигурно няма да ме огрее, много сме назад, но ми се иска и пред другите градини да се спазва някакво благоприличие.

# 594
  • Варна
Във Вл-во няма списъци пред Одз "Българче' и пред ОДЗ "Маргаритка- може би защото ще имат нулев прием и хората не се надяват, а и в ремонт ще излизат. те яслите им да претъпкани там.
Любопитка ме беше питала за "Пламъче"- има списък, до 19ч. бяха 19 души. На мен там не ми е район по адрес, но мисля да подам- да опитам всичко за детето си. Района ми е "Детски свят"
А за протеста доста хора няма да могат да дойдат, заради дежурствата..... Sad

# 595
  • Варна
Красе това за къде е
щот не си ме канила на гости  Mr. Green
хаха, няма ли да се ходи в Общината? Или аз нещо не разбрах... Blush

# 596
Ми на набутаф са, хем дежурна, хем и висеща кат сапол от 29-ти пред Карамфиля ..
ма сериозно напиши коя е градината

# 597
За съжаление това за "КАРАМФИЛЧЕ"май го решават две-три майки и то не които стоят някъде настрана,а именно организаторките със списъка с дежурствата
И когато има някакви първоначални условия,би трябвало да се спазват докрай-достойните хора държат на думите си

# 598
Моля Ви, кажете ako някой знае нещо за ЦДГ Светулка (до стария КАТ). Има ли някой от вас за нея. Има ли списъци ако иска някой съм навита да започнем заедно - списък ли, дежурства ли и аз не знам..., за да имат децата ни шанс градината.

# 599
  • Варна
Коте, не помниш ти аз за коя градина си мечтая Naughty
Градината е "Успех" 14 ЦДГ
Пускам ви тук един казус от опашката, пък кажете дали има шанс:
По-голямо дете в градината, обаче по адрес не са в района на градината. Ще вземат ли малкото според вас? Бащата не харесвал другата градина  Shocked Аз си мисля, че не би трябвало да вземат детето или поне да не  ползва предимство Thinking

Общи условия

Активация на акаунт