Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 660
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 630
И аз ще се включа:
Плакати? - Какво да пише на тях. -Колко?
Присъствие? -Да.
Само не съм по организирането Embarassed.
Наистина трябва да се види как стоят законово нещата.
1-ви април ми се струва добра дата за протест!

# 631
Има някакъв срок, в който трябва да се направи предизвестие и на първи може би няма да стане. Но не съм сигурна. За текста може да се опитам да помогна.

# 632
  • Варна
На 1ви по-добре да го заринем със саксии кмета! Иначе нали знаете колко се проточва подаването на документи, не всички са предни номера... Миналата година снаха ми влезе чак в 16.30 в Морска звездица.
Няма да успеят всички за протест, а и ще са изтощени...

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 08:46 от Красе

# 633
  • варненка от София
Марианик, изцяло заставам зад позицията ти и на 01.04 повечето няма да сме на работа, така че може да се включим в протест. Там сме.

А иначе днес сутринта пред Морячето едни татко с кола за маса пари е скъсал половината списък добре, че има дубликат. Мъж ми се върна за лаптопа и сега ще правят списък, който ще се разпрати на десетина мейла и да не се губи. Добре, че е имало втори списък.

# 634
Бях се уговорила с шефката да ме пусне днес в 11,00 за протеста пред общината, но ни изненада Варицела. Сега до другата неделя трябва да стоя с Таня у дома, под карантина сме. Ако има някаква подписка пред "Гълъбче", нека ми се обадят и да се включа.
http://pozvanete.bg/news.php?id=50032
това в днешния брой на Позвънете.

# 635
... Ако решиш ела-ще се разпишеш...
Ще мина да подпиша, стига да има някой и да ви разпозная Peace

# 636
Ама вие наистина не ходите на работа и за това имате време да правите списъци от преди Потопа. Какви предимства очаквате да ползвате, след като имате свободно време да си гледате децата?!

# 637
Пред Калима Малина има ли списък, вчера ходих нямаше, но като чета за Мечо Пух се отчайвам, много отрано се започва  Cry

# 638
Ама вие наистина не ходите на работа и за това имате време да правите списъци от преди Потопа. Какви предимства очаквате да ползвате, след като имате свободно време да си гледате децата?!

В сайта на Общината инфото за неработещи родители във въпроси и отговори е написано в предимства. И аз си задавам този въпрос.  Peace

# 639
  • Brokenpromiseland

Ама стига вече с тези изказвания...Всеки си намира начин...Точно защото хората са на работа, точно за това стават тези истерии..И аз работя, но намирам начин да давам дежурства...спим по 3-4 часа, през деня работим, но ето че сме там и си пазим реда.
Има хора които си намират детегледачки за този период-дори и самите детегледачки идват да подписват....други пък идват с децата си...всеки си намира начин. Crossing Arms
Не мога наистина да разбера как 1500 човека намират начин, а други само си търсят оправдания...
Бъдете позитивни!
Ние също направихме списък, проверяваме се всеки ден, даваме дежурства...и който не мине през реда си просто отпада...за 2 дни са отпаднали 5-6 предни номера-така дори и тези от по-крайните номера имат някакъв шанс....

Искам само да кажа, че вчера на събранието на всеослошание беше прочетено предложението към общината....и беше подписано от 80% от родителите.....защо и как другите не се подписаха-незнам.Може да са недочули, а може би просто се притесняват от нещо.
Така или иначе мнозинството беше единно без значение кой кой номер беше.

# 640
В "Мечо Пух" има списък - за сега са около 30-тина деца. Доколкото разбрах от приятелка и за "Калина Малина" има списък, и то още по-голям. Тази вечер в 19,00ч. родителите от списъците ще се събират пред двете градини.

Искам да ви кажа, че списъците ви са невалидни, ако не се заверят от нотариус. Неработещите родители е абсурдно са са с предимство - нали могат да си гледат децата вкъщи. Или разни майки се оттървават от децата си като ги хвърлят в яслите и градините, за да имат време за фризури и ноктопластика!!!

Мама_на_фъстъче, какво означава "хората намират начин" - със зъби и нокти и остри лакти ли е начинът? Доста прекалявате наистина, спрете се малко. И не си ти, която ще ми кажеш "стига с тези изказвания" - свобода на словото и печата - това е демокрацията, мила ми калинке. И пише се "всеослУшание".

# 641
  • гр.Варна
Мишона, с риск да ме уволнят влизам специално да те помоля ...
Не затрупвай темата с безмислените си постове ... Не се изказвай непотготвена! Не се чувствай задължена да пишеш в тук ... Ако ти е скучно-намери си друга тема... Хората и без друго са напрегнати ,не ги изнервяй допълнително...
А да те видим как ще завериш списъка при нотариус като не е официален документ съгл. чл... от закона- т.е. издаден от компетентен орган.   Изтичай да питаш и се разходи навън... 

# 642
в детско градче има списък.довечера в 17.30 ще има събрание.До 15 номер бяха стигнали сутринта.

# 643
Майчета, знаете ли как е положението пре ДЦ 44 "Крилатко". Ако има списъци моля Ви кажете.

# 644
Предложение - просто такива постове  тип Мишона да ги подминаваме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт