Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 697
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 675
Разбирам, че сте изнервени, а като излязат списъците и не си видите децата в тях ще сте и по-изнервени, НО опитайте да спазвате добрия тон и да не се хващате за гушите  Wink.

Не ви следя изкъсо темата (софийската и пловдивската ми стигат ooooh!) надявам се да се самомодерирате  Wink и възпирате от излишни скандали!

# 676
Да найстина е важно добрият тон защото всичко е късмет.

# 677
  • Варна
Мили мами, здравейте! Първо искам да кажа, че всичко това е ЛУДА РАБОТА, както се пее в една варненска песен, "Луди, луди жаби...". Второ, защо така се карате, имам предвид майките Мишона и Марулка и всички останали, чиито мнения прочетох относно мненията на Мишона - варненци или не, всички сме на един хал и живеем в една идиотска държава. И двамата с мъжът ми сме от Варна, но какво от това, та ние се залюбихме в София и по негово желание живеем тук, нямаше да ни е по-лесно в София, даже напротив.
И трето, най-важното, записахме се днес в списъка пред "Ян Бибиян", номер 53, довечера в 19 и 30 ще ходим да се разпределяме за чакане през три часа.
Някой може ли да ми обясни относно районите - не попадаме в района на "Слънчева дъга", макар че сме на пет крачки, а филиалът на Ян Бибиян е точно до Слънчева дъга? Също относно безумната наредба за прием, защо може родителите да са на два различни адреса и не се счита за предимство, когато и двамата са един и същ, как така може да се подават документи и в двата района, нали детето живее само в единия, въобще защо се взима предвид адреса като може да се подават документи където ти харесва? И кога, по дяволите, ще махнат предимството на входящия номер?!? Разбрах за някаква подписка пред Общината, относно номерата и списъците ли става дума?

# 678
  • Brokenpromiseland
И трето, най-важното, записахме се днес в списъка пред "Ян Бибиян", номер 53, довечера в 19 и 30 ще ходим да се разпределяме за чакане през три часа.
Някой може ли да ми обясни относно районите - не попадаме в района на "Слънчева дъга", макар че сме на пет крачки, а филиалът на Ян Бибиян е точно до Слънчева дъга? Също относно безумната наредба за прием, защо може родителите да са на два различни адреса и не се счита за предимство, когато и двамата са един и същ, как така може да се подават документи и в двата района, нали детето живее само в единия, въобще защо се взима предвид адреса като може да се подават документи където ти харесва? И кога, по дяволите, ще махнат предимството на входящия номер?!? Разбрах за някаква подписка пред Общината, относно номерата и списъците ли става дума?

1.Двата адреса не са предимство, защото не може да разделиш детето си на две и то да влезе в двете градини..
2.Входящият номер никога няма да го махнат.Не и преди да се осигурят места за всички деца. До тогава е ясно, който е заинтересован обикаля, гледа,търси и намира навреме...без да искам да те засегна.
3.Подписката за Общината беше оформена от мами тук в този форум и бе пръсната по всички градини-ако се върнеш малко назад в темата, ще видиш и съдържанието на предложението.

# 679
Омръзна ми от проблеми Tired
Марианик, не успях да дойда навреме пред общината, надявам се да имам втори шанс на протеста на 1-ви април, или след това, когато се организира. Иска ми се поне да се запознаем и да си бъдем полезни кой с каквото може. За първото ми дете няма никакъв шанс да посещава градина тази година, надявам се поне за второто нещата да се променят... newsm50

# 680
  • Варна
За двата адреса е ясно, че не са предимство, мислех, че е задължително двамата да са на един и същ и че това е може да е предимство, предвид районирането, тъпо ми се струва да имаш два адреса и заради тях да кандидатстваш в два различни района. И въобще всеки може да се регистрира където си поиска, да си смени личната карта, а всъщост да лъже и да маже Confused

# 681
  • Brokenpromiseland
Чочко, живота е такъв, че понякога няма как семейството да е на един адрес.
И при нас положението е такова... Confused, но въпреки всичко не се възплзваме от шанса.
Кандидатстваме само за една градина....просто другата ни е страшно неудобна....

# 682
Пред ЦДГ 44 Крилатко има списък!!!!!!!Аз ходих преди 30 мин. и сме назад!Вече сигурно отива към 40-ти номер и нагоре!!!!Бързайте!!!!

# 683
И ние вече се разписахме в списъка за  ЦДГ Пламъче - № 40

# 684
И аз не ходих пред Общината. Дежурях от 7 до 11 ч. тази сутрин пред Звездичка.  Rolling Eyes В списъка вече са записани 80 деца. Ужас и безумие!

# 685
  • Варна
От кога е списъка в "Крилатко"? Ех, не им издържаха нервите, значи! #Cussing out
Кога ще се събират на проверка?

Ей, добре, че е форума и че имам голяма дъщеря да запише сестра си. Под номер 54- сме, дано имаме шансове.
Такава истерия, такива 'хватки", общинарите са за линч Побъркаха ни!!!! #2gunfire

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 13:43 от Северина

# 686
И ние вече се разписахме в списъка за  ЦДГ Пламъче - № 40

Мила да не искаш да кажеш Щастливо детство,защото Пламъче в сайта на общината е с номер ЦДГ02.

# 687
  • Варна
Последно: неработещият родител предимство ли е или не?
Чета правилата и там не фигурира, но във въпросите и отговорите е написано двузначно. newsm78

# 688
Последно: неработещият родител предимство ли е или не?
Чета правилата и там не фигурира, но във въпросите и отговорите е написано двузначно. newsm78

Не е с предимство.Лично днес говорих с директорката.Автоматично го изместват другите родители.Сиреч работещите.
Но въпреки всичко ще му бъдат приети документите.
Предимство имат работещите родители.

# 689
До колкото знам списъка в Крилатко е от днес към 11.30ч. на обяд.На мен ми се обадиха към 11.45ч. и аз веднага отидох,но там вече бяха напреднали ,но си личеше че са отскоро,т.е не повече от 15-20 мин преди това там.Пресни-пресни.

Общи условия

Активация на акаунт