Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 646
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 690
Нищо ли не знаете за №4 Теменужка

# 691
dka25 , имах предвид че сме № 40 в списъка

# 692
nova_mama благодаря Embarassed
И успех

# 693
Момичета,
интерисува ме защо директорките са толкова яростно против списъците? Какво ги бърка тях?
Чувам, че и директорката на Слънчева дъга, и на Карамфилче, и на Делфинче са се държали грубо с чакащите. newsm78 newsm78

# 694
Tова какво означава ,че тези директорки няма да признават списъците ли?

# 695
  • ВАРНА
направете проучване за общински сгради, които след известен ремонт и смяна предназначение да могат да се ползват за детски заведения. Като направите списък го тръснете на г-н Базитов и му наврете очилцата и навиреното носленце в него. Искайте му пари за ремонта и се заемете с контрола - така ще се откупите стоенето по форумите, докато деца ви са на градина.

имам познати с горчив опит с Базитов точно по този въпрос. няма да навлизам в подробности. родители с желание за откриване на детска граднина бяха при него преди половин година с молба да им помогне с подходящо помещение.

Аз мога да проверя в кои градини има планове за допълнително застрояване, които не са извадени на дневен ред, за да могат родителите да настояват да започне изграждане.

аз лично бих ти била много благодарна ако можеш да се сдобиеш с тези планове.  bouquet

най-голямото безумие е предимството на неработещите родители ooooh!

# 696
  • Brokenpromiseland
Кой е казал, че няма да признават списъците - не пускайте непотвърдени слухове и свободни разсъждения....и какво ги касаят директорите тези списъци.Важното е родителите да са разбрани по между си, и да си следват реда.

П.С. От кого очаквате да ви се признаят списъците....самите Ние (родителите) трябва да си ги признае, за да не настане хаос на 01.04.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:22 от мама_на_фъстъче

# 697
Има списъци пред ДГ 39 - "Звънче".

# 698
дано след толкова 4акане и нерви поне да признаят списъците да няма блъсканица на 1-ви Peace

# 699
neznam no na men mi se struva neredno da se pravqt tiq spisazi 1 mesez predi datata.ne vseki ima vazmojnost da xodi.a takiva mami deto zql den se 4udqt kak da si obiqt vremeto........4e i as moga da napravq 1 spisak da se zapi6a parva iiiiiiiii kakvo pravim.po 5-6 spisaka na qsla.kakvo e tova? na no6to ne preli4a.koi ot kade do6al i idva sas spisak.mnogo sam qdosana.

# 700
  • Варна
дано след толкова 4акане и нерви поне да признаят списъците да няма блъсканица на 1-ви Peace
Нали не очакваш директорката да е човекът, който ще вика по списъка?! Разбира се, че родителите ще си подават документите по реда от списъка и в този ред на мисли директорите наистина не се интересуват от списъците ( колко пъти написах  думата "списък" newsm78)

# 701
  • Варна
аз думата списък вече я сънувам и бълнувам

# 702
tiq spisazi zavereni li sa ot notarios ili ne6to takova? i kade e se obqvi 4e sa zapo4nali da se pravqt spisazi? as spezialno nau4ix dnes i kakvo pramin otivam i sam № nqkoi si okolo200 i kakav e smisala da podavam?za 6toto nqkoi re6il da napravi spisak ot na4aloto na meseza tova e tapotiq.razbiram ot predniq den da se napravo no tova ve4e e prekaleno

# 703
  • Варна
neznam no na men mi se struva neredno da se pravqt tiq spisazi 1 mesez predi datata.ne vseki ima vazmojnost da xodi.a takiva mami deto zql den se 4udqt kak da si obiqt vremeto........4e i as moga da napravq 1 spisak da se zapi6a parva iiiiiiiii kakvo pravim.po 5-6 spisaka na qsla.kakvo e tova? na no6to ne preli4a.koi ot kade do6al i idva sas spisak.mnogo sam qdosana.
личи, че си ядосана, едва прочетох мнението ти...но ако искаш може да попрегледаш назад в темата въпросът със смисъла и безмислието на списъците се дъвка, включително и днес. НИкой не се чуди как да и убие времето...ама хайде дай идея, моля, как да стане реда при записването    Разбираш от предния ден ти да отидеш и да го направиш и тогава всико ще е наред? Ами ако и от предния ден си закъснял и си номер 35? Тогава кой ще е виновен?

# 704
  • Brokenpromiseland
tiq spisazi zavereni li sa ot notarios ili ne6to takova? i kade e se obqvi 4e sa zapo4nali da se pravqt spisazi? as spezialno nau4ix dnes i kakvo pramin otivam i sam № nqkoi si okolo200 i kakav e smisala da podavam?za 6toto nqkoi re6il da napravi spisak ot na4aloto na meseza tova e tapotiq.razbiram ot predniq den da se napravo no tova ve4e e prekaleno

На мен пък ми се струва нередно, да се обсъжда едно и също нещо...Прочети темата от 10 страници назад и ще ти се поизясни поне част от проблема. Списък не се почва от всеки, който е решил да чака, трябва да се съберат  поне от 6-8 чакащи...т.е. аз отивам и си чакам, след мен идват още няколко и така се запознаваме и почваме списъка...
На мен лично ми бе много странно, вчера (след 2 дни дежурство) мина една жена и започна да обяснява колко нередно било това със списъка, как тя всеки ден минавала но нямало никой и т.н.... ooooh!
А аз съм 100% убедена, че пред градината винаги е имало хора (поне 4-5 човека)...е как може при вдимо чакащи (през деня вън от колите) и една голяма табела "СПИСЪК" ти да не забележиш никой....За родителите които са се крили е ясно, че не е морално...ама ние сме навън чакаме вече 2 дни, сложили сме бележка и пак да има възмущения...незнам как да го нарека
И осовно правило във форума е да се пише на кирилица.

Общи условия

Активация на акаунт