Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 409
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
И аз ще съм на протеста утре!

Пожелавам на всички спокойно и цивилизовано подаване на документите... и успех разбира се.

# 1 081
Извинете ме момичета, но бихте ли ми казали в колко часа започва приема на документи утре? В 7 или в 8 часа. Благодаря и късмет на всички.

# 1 082
виж на сайта на общината пише

# 1 083
..........Аз друго сега се чудя, вчера една майка спомена, че електронният регистър ще определя входящите номера и те ще са единни за цяла Варна...т.е 1 в списъка може да не получи Входящ номер 1, а 21.
В същото време register, спомена, че всяка градина си е сама за себе си....от всякъде различна информация.

Това къде го пише???????

За всяка градина входящият номер започва само и единствено от номер 1 в 08.00 ч. на 01.04.2009 - отнася се за първа група (учебната 2009-2010)  г.

ВЪВ ВСЯКА ГРАДИНА ВХОДЯЩИЯТ НОМЕР НА ЗАЯВЛЕНИЕТО ИЗДАВАН ОТ ДИРЕКТОРКАТА, ЩЕ ЗАПОЧВА ОТ  НОМЕР 1, ТАКА ЧЕ СЛЕДЕТЕ НОМЕРАТА ЗА ВЛИЗАЩИТЕ ПО РЕД И ТЕХНИЯТ НОМЕР...ТРЯБВА ДА ИМА ПЪЛНО СЪОТВЕТСТВИЕ

Моля, кажете...................

# 1 084
виж на сайта на общината пише
Брей че изнервен народ. Също толкова време щеше да ти отнеме да го напишеш. Все пак беше много мило. Пожелавам ти всичко хубаво.

# 1 085
оле изобщо не съм изнервена ,
не всички знаят  за инфото което се публикува в  сайта на общината , самата аз дори незнах че има раздел ''често срещани въпроси''
затова напомних там да погледне , а по памет не го знам адреса на сайта , но го има на 1стр на темата

# 1 086
  • Варна
Момичета , успех на всички утре!  Hug Нека бъдем по-малко изнервени и много коректни , за да бъде един приятен пролетен ден!

# 1 087
момичета може и да е време на нова тема , ама точно сега на кулминацията  не смея  да правя , ако някой модератор каже тогава или като утихне малко

# 1 088
  • Варна
Успех, момичета!!!

# 1 089
Момичета , успех на всички утре!  Hug Нека бъдем по-малко изнервени и много коректни , за да бъде един приятен пролетен ден!
Успех!:peace:

# 1 090
До мамите със синя кръв....Варненки ,аристократки.....дето всеки ден благодарят на дядо си,който преди 40 години е дошъл с каруцата от Каспичан.....само дето кореняците варненци ,с претенции за аристократизъм отдааавна живеят в европейските столици....И едва ли срещат такова "гостоприемство" там....А тук останаха все потомствени варненки да санират панелките си.....
Не мога да понеса такова тесногръдие.....
Аз също не съм родена във Варна,но бъдете спокойни -намерих начин да си купя жилище ,да си плащам ипотеките и данъците...спокойно -никого не ощетявам.....И нямам нищо против,тези дето нямат жилище,нямат брак и имат деца...
Такива коментари вече и на село не можеш да чуеш....
Успех на всички!И варненки и селянки!
и да не забравяме че баш варненци си избират управлението на града!!!!!

# 1 091
  • Варна
Няма страшно сега като си сменихте насила личните карти ще гласувате и вие  Peace
Стига дъвкахте едно и също, аман вече.
Успех на всички утре и да не забравите простеста  Peace

# 1 092
Директорката на нашата градина каза ,че приемът ще започне в 8.00!

# 1 093
Записахме се  Mr. Green Операция " Прием в детска градина" завърши  ooooh!
В 15.00 сме на протест  #Cussing out

# 1 094
  • Варна
Записахме се  Mr. Green Операция " Прием в детска градина" завърши  ooooh!
В 15.00 сме на протест  #Cussing out
И ние така  Mr. Green ще се видим пред Общината!

Общи условия

Активация на акаунт