Пролетните ви парфюми 6

• 21 263
  • 391
  •   1
Отговори
# 285
Аз тоя She Wood го мирисах преди няколко месеца и май не ме беше грабнал много...а и не си спомням за виолетки да е имал  Thinking И много обикновено шише има...а аз обичам да са хубави и шантави  Hug и да е цветничко ако може  Mr. Green

# 286
Жаки аз много много не мога да отделям по съставки парфюмите, но специално в този виолетките ги усещам много добре. Чудесни са. Наистина шишенцето не е нищо особено, малко може би заигравката с she wood и дървения обков. Опитай да му дадеш още един шанс, а и излезе посред зима, а за мен е пролетно летен аромат, може и да не се е развил хубаво при теб newsm78 заради времето.

# 287
Аз да си призная, като пробвам парфюми се водят само по това дали визуално ми харесват ! Съвсем сериозно Grinning Чак наскоро започнах да пробвам и по-обикновено изглеждащи шишета Grinning

# 288
Аз пак имам един въпрос  Mr. Green
Ангел и демон на Живанши ЕДП,какво мислите...заслужава ли си?  Flowers Bouquet
На мен този парфюм ми е противен.
Рядко ми се случва нещо чак толкова да ме отблъсне. Sick

Ето заради това стана разделянето на два ...незнам как да ги нарека ...лагери ли,кво ли.
Вили,и други които не са разбрали,аз също се възмущавам от това ,нооо НЕ МИСЛЯ,че трябва по този начин да се изказваме за парфюмите.Противен?На кого,мила,освен на теб?на  мен ми е един от любимите... Peace
Съжалявам, но не може на мен да ми стане любим, защото на тебе ти е такъв.
Момичето попита, отговорих.
Аз на лагери не съм се делила, както виждаш, пиша и в двете теми.
Между другото, обръщението "мила" отправено към мен от непознати не ми звучи приемливо.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:29 от Еmia

# 289
За темата ми хрумна също ЗА ПАРФЮМИТЕ-БЕЗ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ,ама вече е ясно от анкетата кое ще бъде.
Жаки помниш ли като питаше за новият Парис Хилтън? Fairy Dust?Е,много ми хареса!Пробвах го.Иначе някой спомена и Мария Шарапова парфюм и той ми хареса доста.
Иначе някой да има поглед над Noa Perl Cacharel?Удивителен аромат.Имах преди да родя Noa,невероятен беше,но Noa Perl ми е по-непознат.

# 290
Aз бях и за Мария Шарапова Simple Smile Иначе на Парис го пробвах преди доста време, хубав е (много ми прилича на друг, но не се сещам на кой), но ми се струва, че не е много траен и ще отлети за има няма час!

# 291
  • Sofia

Много е хубав Ши Ууд, Лина трябва да го пробваш, много хубави виолетки и е доста траен  - аз помня Вили, като се влюби в него Grinning

Наистина е учудващо траен за свеж парфюм!
Аз още не го нося, чакам по-топло време, но преди няколко си пръснах на китката да си го душа.
След 3 дни още се усещаше отчетливо от ръкава на суичера ми.

# 292
Харесвам Ши Ууд, дори флакона - на мен той ми е строг, но стилен Simple Smile, и усещам много виолетки в него, трайността му е повече от добра - шалът ми ухаеше на него сигурно повече от седмица. Peace

п.п. с парфюмите, като с мъжете - първото привличане е от опаковката, после решаваш от съдържимото - ще я бъде ли любовта или не Laughing

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 21:03 от Tess d`Urberville

# 293
Жаки и аз го усетих това по-нетрайното на новият Парис,но е доста приятна миризмичка!

# 294
Миши какво представлява парфюмът на Парис Peace С Ноа (класическия) бях на бала си, Ноа Пърл е много нежен, харесва ми, също много харесвам Ноа Голд - нищо общо с останалите два, плътен, наситен вечерен аромат. Сега видях, че го водят ориентал спайси, но аз никакви подправки не усещах в него. Много е хубав Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:04 от Tess d`Urberville

# 295
На Парис новия е нежен цветен аромат...има пачули, ванилия и божур...той като чели най-много се усеща.

# 296
И аз съм от новозапленените с парфюрмни страсти, познавам твърде малко аромати, но искам да науча колкото се може повече. Преди с години съм ползвала само един единствен аромат като мислех, че съм намерила своя, но от миналата година благодарение на моята приятелка mimozaw разбрах колко много съм изпуснала  Laughing Сега съм ненаситна за нови миризми и притежания  Embarassed Опитах се да пиша в началото в другата тема, но там определено се чувства лека доза надменност към новаците. Не ми беше комфортно и определено не успях да науча нищо ново. Следя тази тема от началото и атмосферата и настроението тук са други - всеки е добре дошъл, а информацията е напълно достъпна и разбираема. Темата е прекрасна, полезна и уютна. Искрено се надявам, че ще си остане отделна.

Колкото до името - аз лично гласувам за "Само по парфюм". Винаги съм свързвала парфюмите с някакво себеотразяване, но с лек еротичен привкус  newsm56 В смисъл, че разголваш по някакъв начин същността си... Тези "размисли и страсти" ми навяват асоциация на професор Вучков, пък той никак не ми е еротичен  Laughing

Иначе аз си получих 212 и си го разхождам в офиса, само дето от миналата седмица ме мъчи хрема и не мога да го усетя  Confused
Здравейтеее сладурки, аз съм абсолютно съгласна със Стефони за всичко казано за тази тема и за другата Wink
Най- после се реших да пиша и аз тук, макар че още съм пеленаче по отношение на парфюмите  Blush Иначе откакто Тинкърбел е създала темичката я чета, преди следях и "ценителите", но не смеех да попитам за нищо, или питах, а никой не ме забелязваше  Sad. Тук просто се чувстват хората, нека така да го кажа  smile3525
Няма как да не ви кажа, днес пристигна голямата ми любов, сънувала съм го даже - Линстант на Герлен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  loveuuu Дано някои споделят мнението ми за него Simple Smile
Любовта ми с него се зароди съвсем неочаквано. Точно преди 1 година, аз и приятелят ми бяхме на 11-дневна екскурзия из Европа, и влязохме в една парфюмерив във Виена, той си купи на Пако Рабан Блек Ексес. Жената даде 3 виалчета за мен, а той си купи парфюм... еми нямам думи за нашите "консултантки"  Laughing Та едното виалче беше Линстант  Heart Eyes пръснах го в един пролетен ден и като се показа медът, магнолията, иланг-иланга, ирисът, ванилията  Blush нямам думи, прекрасно, невероятно ухание  Simple Smile)
Харесвам точно Oriental Floral аромати, разбира се, и други не правят изключение.
По принцип се запалих по пустите парфюми преди 3 месеца, започнах да чета онази другата тема и така. Надявам се ме приемате във вашия клуб
(Не мога да повярвам колко много писах)  Laughing Laughing Laughing
Ето ви и скромното ми гардеробче, имам чувството, че всички имате по 50 парфюма поне  Laughing
http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=8017
Тес, ти поне ме знаеш, от размените  Hug
Да кажа, че сте дали страхотни предложения за бъдещата тема, аз гласувах за Парфюмни размисли и страсти  Laughing

# 297
Добро утро.Лек и успешен ден !
Mi6i76 бяха ми подарили преди няколко години Noa Perl, страшно ми хареса. В сравнение с Noa e по-забележим, на моята кожа стои по-добре.

# 298
здравейте,бих искала да Ви помоля,за коментар за кафявата Омниа/как я усещате и става ли за пролет-лято/?  bouquet

# 299
`Lost_Angel,  Добре дошла!

kiki _, за мен кафявата Омния е по скоро за зимата. Ориенталски аромат за мен доста се усеща шоколад свързвам го най вече със Зимните празници.

Гласувах! Дано да ни оставят темичката!

Общи условия

Активация на акаунт