Пролетните ви парфюми 6

• 21 261
  • 391
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро парфюмерийки.
Доста сте изписали снощи, ама пусто домакинство не можах да се вредя до компа.
Ноа на Кашарел ми беше първия парфюм и много си го харесвах, скорио не съм го душила да видя как ще е.
kiki _  кафявата Омния става за пролет- лято но е нетрайна.
Дадох си вота.

# 301
мм да,аз също усещам свежест в нея,но четох по сайтовете,че основно се препоръчва за зимния сезон :thinking,но пък толкова комплименти за парэфюм,не бях получавала никога!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:28 от kiki _

# 302
Всичко е до възприятия, за мен е свежа, не усещам нищо тежко в нея.

# 303
  • Бургас
Привет и от мен!  Laughing
Аз също пиша и в двете теми, първо попаднах в едната, после разбрах и за тази. Навсякъде се чувствам добре. Laughing

Момичета, някой има ли на Прада нещо? Ще се радвам да споделите мнение.

# 304
Добро утро и от мен  Grinning
`Lost_Angel добре дошла и на теб.  Да си призная не съм тествала Линстант на Герлен, но след така направеното описание от теб и любовта , която си изпитала ме запали да го пробвам. Надявам се тези дни да имам възможността да го направя.
kiki_ и кафявата омния ще се наложи да тествам, че нещо и нея съм я пропуснала. Наистина уж я дават ориенталска, но виж пък paola2 казва, че я усеща свежа. Много различни възприятия, затова май най-добре лично да се провери.

# 305
oliv06 много ти благодаря!Заслужава си да обърна по-голямо внимание на това парфюмче,още повече cacharel са ми едни от любимците!
Tess
понякога и на мен ми е трудно да давам характеристики на някои миризми и новичкият на Парис е такъв.Интересен нещо средно между екзотично-кисело ухание,но загадъчно някак си.Тоалетна водичка ,да,но с характер.Абсолютно феерически.

# 306
Здравейте момичета, чета парфюмните теми от известно време и аз като повечето или като всички Вас съм в абсолютно пристрастяване по отношение на ароматите. Като страничен досега наблюдател съм на мнение, че в развитие това е по близката до мене тема. Клубната тема просто върви в друга насока, която ме връща в някакви отминали времена. Peace  

В момента под силно въздействие на ....She wood

# 307
Девойки, хайде стига с коментари за тази и за другата тема, де.
Аз пиша и в двете и се чувствам добре и на двете места. Нека всеки прави това, което иска.
Ако не ви харесва там, не пишете, ама стига сте обсъждали. Там никой не говори за вас и не ви коментира с лошо.

Съжалявам за спама, няма да се повтори.

# 308
Здравейте! Hug
За мл да ви кажа,е на мен любими са ми 30мл,иначе и аз като Jaquie бързо се отегчавам и границата от любовта до омразата ми става една крачка Grinning И 50мл. избягвам,най добре първо виалчета и после ако реша да се изхвърлям.

`Lost_Angel
и аз съм имала такива любови от пръв поглед,даже и аз съм ги сънувала и после като ги имам,не след дълго повечто ги разлюбвам.Рядко повтарям парфюм CrazyИначе,не сме всички с 50 в гардеробчето,по скоро с толкова в главите си LaughingЕто го и моето,скромно,но много обичано Heart Eyes http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=5917
От уиш листата не се стряскайите,болшинството съм си ги добавила само по коментари,казвах си,че ще си ги взема на сляпо,а ако не ми хареса някой пускам в размяна GrinningДа ама скоро веряоятно ще заминаваме да живеем в Лондон,така че ще взема да си го преподредя,че там няма как да разменям Simple Smile Sad

# 309
Tinkyrbel опиши Romeo Gigli. Категорията floral woody musk много ми допада. Всичко тествано досега от нея много ми харесва.

# 310
Tikyrbel, много хубаво гардеробче. Присъединявам се към питането на venush с тази разлика, че нищо не съм тествала.
Между другото не се стреснах от Уиш листата, а от Избраните за тестване, нямам идея колко време би ми отнело за да тествам всичко това.  Joy Но мога да опитам разбира се Party

# 311
Моля ви някой на лични да ми обясни как да си направя и аз гардеробче.  newsm17

# 312
Извинявам се но може би не съм се изразила добре. Моите уважения към всички коментиращи в която и да е тема. Само изразих личното си предпочитание за момента. В никакъв случай не е отрицателен коментар!  bouquet

# 313
Tinkyrbel сподели нещо за Red Jeans pls.....

# 314
Тес видях го линка, но забравих да се редактирам. Иначе ще помисля още мъничко, не ми е познат този сайт и нямам отзиви за него. Ще мисля до утре Joy
Вили, ако искаш, изчакай и днес.Точно от този сайт си поръчах отровата и си я чакам днес.Ще го тестна и ще пиша дали/или...

Общи условия

Активация на акаунт