Рисуване за начинаещи 2

• 99 688
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти, Фрез и не се извинявай, аз сгреших питайки конкретно Дилу, като всеки може да се е сблъсквал с нещо подобно.
За студения порцелан съм чела доста във форума, но полимерна глина?  newsm78 Иначе в Слънчоглед ми предложиха моделираща паста, но съхне бавно, струва скъпо и няма гаранция за здравина-леко се поизчопля.

# 661
Ами полимерна глина-Фимо,Цернит,или нещо такова,но незнам защо си мисля,че студения порцелан е по-подкодящ-и най вече,ако искаш да го рисуваш отгоре.И излиза по евтино

И да се разпиша и аз с нещо,макар и недовършено още...http://vesiart.blogspot.com/2010_09_01_archive.html

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:01 от FREZZ

# 662
Страхотно ми хареса, Фрез  Grinning
Да питам ли  дали това си ти?

# 663
Мерси Елинор!Да,аз съм, Grinning Чакам  си вдъхновението да го завърша този автопортрет,както и някои други работи Laughing

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 08:02 от FREZZ

# 664
dilu,невероянта както винаги!  bouquet
mustaine ,страхонта работа,в първия момент си помислих, че са стикери. Rolling Eyes thumbsup
Frezz,респек за портрета! Big Ups

# 665
  • гр.София
mustaine, осинови ме макар и за една нощ - страхотна детска се е получила  bouquet
Еlinor, нямам опит със стъклото, но според мен, ако първо се намаже стъклото с Ц200 или ако има нещо като грунд за стъкло - ако искаш по-евтин вариант можеш да си забъркаш гипс с Ц-200 и малко вода на кашица и с нея да си напластиш релеф - мисля, че ще ти хване на стъкло. Иначе има акрилен силикон, върху който също хваща боя и мисля, че също ще ти свърши работа. Пиши после едно ЛС за резултата.
П.С. За забавител можеш да сложиш лимонтузо.
Frezz, много си убава, бре моме - браво Heart Eyes
Tandoori, попътувахме, но като се прибера мисля да се възползвам от съвета ти за още един бамбук Hug

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 19:34 от dilu

# 666
Дилу, много ти благодаря Hug Направо ме удивляваш- толкова интересни методи!
Една наша обща приятелка ме прати в магазинче, в което мога да намеря всичко необходимо + перфектния човек, който да помогне в избора.
Иначе първите ми опити за релеф за направо в/у Ц200  витражна боя и малко златен прах за магия smile3503

# 667
Момичета, давам в блога си награда маркери с писец-четка, ако някой се интересува, може да се запишете( поста е преведен и на български!):
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/09/giveaway.html

Дилу, а може и просто малко листа на самия бамбук да добавиш отстрани...знам ли.  newsm78

# 668
Tandoori Аз се разписах Flutter

# 669
Момичета,благодаря за хубавите думи за портрета  Simple Smile.Надявам се като го доизкусуря да стане и по-добър.

# 670
Момичета,благодаря за хубавите думи за портрета  Simple Smile.Надявам се като го доизкусуря да стане и по-добър.
Моето скромно мнение е, че не трябва да го пипаш повече. Hug
Една блузка, дали е по темата  Laughing

# 671
mustaine,много е весела блузката,много ми хареса   bouquet .

# 672
Здравейте.   bouquet Приемате ли нови попълнения  Hug сега попаднах на групичката ви и виждам в началото , че сте дали линкове  с уроци . С кеф ще ги прегледам. Самоука съм. Започвам да чета, а после ще кача и неща които съм рисувала само че не знам как. Във фейсбук в профила ми съм качила няколко  и ако е удобно ще дам направо линк.

# 673
Здрасти pls1  Hug

http://multiply.com/mu/mayaart/image/4/photos/6/600x600/11/2010- … mp;nmid=332990410
Дъщеря ми
Амбицирах се от автопортрета на FREZZ , но реших да е черно -бял, с лек полутон на някакво оранжевко ли е де да го знам  Wink

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:45 от mustaine

# 674
Сладурка  Hug .Направо ще ми заговори от листа,толкова е натуралистичен портрета!С пастел ли е?

Общи условия

Активация на акаунт