Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 449
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
Аз забравих да спомена, че снощи покрай тази тема за Шанел, сънувах, че някой ми подарява Номер 5 и аз с голяяям голям страх си пръскам на китката и аха готова да сбърча нос (както винаги)....и като се разкри една прелест...събудих се и още ми беше на носа този разкош. Едва ли реално ще е точно такова усещането,ама мисля да му дам шанс в скоро време пак  Laughing

# 151
Белучи, нещо като еротичен, ама парфюмен сън, а? Страхът сигурно заради онази случка с Шанела и комарите  Joy

Прада са решили март месец да ни изненадат с нов дамски Infusion de Fleur d`Oranger

Ароматът, както казах, ще се появи месец март (аз в края на април съм в Милано, потърквам доволно ръце  Crazy) и ще може да бъде намерен в луксозните магазини за свободна продажба в продължение само на 4 месеца. (приемам списъци за износ)
Нотките са: orange blossom, tuberose and jasmine.
ето още информация: http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Ephemeral-Infusion-Coll … Oranger-5533.html

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 18:34 от eta

# 152
  • Истанбул
Пелагия дано всичко мине благополучно  Hug HugНе само има опасност от алергия или астма SickБебетата като се родят нямат добро развито зрение ,но имат мн.добро обоняние.Даже казват ,че миризмата на майката е генетично кодирана в бебето и по миризмата детето намира гръдта на майка си,пак според миризмата бебето намира утеха и спокойствие в майчиния скут Heart Eyes Heart Eyes

# 153
haksev, забравих да пиша  Grinning
Eden на Истанбулска сватба - уау!  Crazy  Много екзоично, поздравления за избора!   bouquet

# 154
Момичета, много благодаря на всички за съветите  bouquet.
Аз също съм на мнение, че трябва да се ползват по-леки миризми, а в началото ще позабравя за парфюмите. В крайна сметка бебето е най-важно.
Иначе през бременността не съм имала кой знае какви проблеми с миризмите(като изключа първите месеци). Не мога да кажа, че съм намразила някой парфюм, но определено наблягам на по-леки аромати, а не на "термоядрени бомби" като преди Joy.

# 155
  • Истанбул
Ета благодаря,само да отбележа ,че по време на бремеността не можех да се понасям с него=ужасно главоболие и гадене.Просто естрогенът и прогестеронът ми изиграха гаден номер Mr. Green SickИ досега си стои непипнат ,вече като реликва  bouquet

# 156
  • Варна
Какво ли бих носила на сватбата си  newsm78, да видим... със сигурност Будоар, но ме гложди една мисъл и за Костюм насионал - най-новата ми парфюмна любов. Не ме притеснява дали и кого ще изгоня, въпросът е в това на мен да ми носи подходящо настроение, аз да се чувствам добре. Все пак това ще е моят ден, нали  Laughing

Белучи, получих арабското чудо, писах, че и снимка му бях пуснала  Grinning Разкошен ми е - красив и като аромат и като флакон - удоволствието е пълно  Grinning Още не съм запознала приятелките от Варна, че все съм по пътищата, ама и това ще стане, надявам се скоро.

# 157
Белучи, получих арабското чудо, писах, че и снимка му бях пуснала  Grinning Разкошен ми е - красив и като аромат и като флакон - удоволствието е пълно  Grinning Още не съм запознала приятелките от Варна, че все съм по пътищата, ама и това ще стане, надявам се скоро.

Mimsi, не е било тук! Я дай пак да оплакнем око!  Grinning

# 158
  • Варна
Верно ли не съм  Shocked, леле какъв пропуск да го покажа и тук  ooooh!

Ето го - първо в златистата му опаковка от плат, после самия него:

# 159
Арабското чудо не е за пропускане да се види.  bouquet
Ох каква красота, невероятен е. Приказка и да ти носи само приказки.

# 160
По повод на "сватбените" парфюми - на сватбата си бях с Nature на Роше Mr. Green Сега ми е смешно, но тогава много му се радвах, защото ми го донесоха в последния момент и то с "връзки", понеже по магазините нямаше нищо освен зелена и синя Рексона Laughing
Сега без грам колебание бих сложила Будоар Mr. Green
И понеже някой спомена " Диорисимо", като вариант за сватбен парфюм, бях изумена от едно мнение че е "бабешки" парфюм Shocked
Е, да де - възприятия разни, но никога не бих асоциирала точно нежните момини сълзи с аромата на баба си. Тя милата "ухае" най-вече леко на камфор, на някакви курабии и на...ами на "бабче", но не и на момини сълзи. Сори за отклонението  Wink

# 161
O даааа! Истинско чудо!  Crazy
Да ти е честит, Мимс!  Heart Eyes

Можеш ли да направиш опит за описание?

***Ди***, подозирам, че сме се омъжвали по едно и също време?  Laughing

# 162
***Ди***, подозирам, че сме се омъжвали по едно и също време?  Laughing
Възможно е, мила, голям "купон" беше, имаше мнооооого парички, но нямаше какво да се купи с тях  Mr. Green Сега се сещам, че една от лелите на ММ - "мома парижанка", размахваше гордо  Margaretha Ley на Ескада, опитвайки се да ме напръска с нещо "квалитетно"- цитирам   Mr. Green ,  ама нали съм си с характер - успях да измъкна парфюма от ръката и, и да  го напъхам парфюма в чантата под ужасения поглед на бъдещото свеки  hahaha и си останах по Nature   Joy

# 163
  • Варна

Плътен, наситен, гъст, екзотичен, сложен. Не е тежък, както може да се очаква, не задушава. Има европейска изтънченост, има и интрига, има нещо тайнствено в него. Интригуващ. А тази стъклена пръчица... Цяло свещенодействие е като я размахам около себе си  Laughing. Красив аромат. Абсолютно попадение.

# 164

Плътен, наситен, гъст, екзотичен, сложен. Не е тежък, както може да се очаква, не задушава. Има европейска изтънченост, има и интрига, има нещо тайнствено в него. Интригуващ. А тази стъклена пръчица... Цяло свещенодействие е като я размахам около себе си  Laughing. Красив аромат. Абсолютно попадение.

Мимс честито!  bouquet Направо е страхотен,даже и празен го искам-толкова е красив!!!!!!Със здраве да си го ползваш. LaughingМоже ли да разкажеш нещо за създателите му,има ли някаква история?-че като го погледна и ми напомня1001 нощи на шехеразада и сякаш всеки момент ще започне приказката за скъпия дворец,султана,танцъорките........ох,размечтах се май Crazy

Общи условия

Активация на акаунт