Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 436
  • 362
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Калоянис, обещавам  Peace, ще потърся. Знам че е съвременен, нищо древно няма в него. Ще разровя за подробности.

# 166
  • при морето
Ей,бравус,страхотна темичка-за сватбени парфюми Two Hearts
Аз на сватбата си бях с Фльор де фльор на Нина Ричи,купен от магазин "Валентина"Мдаа,страхотен парфюм,няма го вече,само в ибей евентуално,кога ли ще поръчам на сина ми да го изтъргува... newsm78И сега една смешка,свързана с този парфюм-на абитуриентския си бал пак бях с  него.Смешката е в това,че получих цели 4 еднакви парфюми и все на Нина Ричи-много добре помня,че само това предлагаха във Валентина,както и 2-3 на Диор.Защо всички бяха купили него един господ знае.А на сватбата майка ми ми беше купила един немски,мисля,-CD,много приятен,мек,нежен,в прозрачно шише,прилично на дезодорант,незнам чували ли сте го.Но ММ ми подари Нина Ричи и нямаше как,определно обаче около мен се носеше страхотен изискан букет от упойващи цветя!  loveuuu
Какво бих избрала сега?Екстраваганс на Живанши,може би.Или Ван Клийф.А защо не и Поемата на Ланком? Hug

# 167
Смешката е в това,че получих цели 4 еднакви парфюми и все на Нина Ричи-много добре помня,че само това предлагаха във Валентина,както и 2-3 на Диор.Защо всички бяха купили него един господ знае.

Ми защото изборът е бил ограничен!  Grinning Смешката ще е сега да ти подарят 4 еднакви парфюма  hahaha

Още една звезда се е опарфюмила, Avril Lavigne Black Star fragrance.
Като му гледам рекламата и олфактивната група (Флорал-Фрути-Гурме, някой чувал ли е такава?!) - мда, ясно коя таргет група гонят  Laughing

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:03 от eta

# 168
А на сватбата майка ми ми беше купила един немски,мисля,-CD,много приятен,мек,нежен,в прозрачно шише,прилично на дезодорант,незнам чували ли сте го.
Чували сме го и сме го виждали, и сме го ползвали. Защото някои от нас сме достатъчно стари да го помним Joy Беше приятен, но доста сапунен аромат. Имаше и шампоани и още нещо с тази марка. Но това не беше парфюм, ами нещо като тези аромати на Fa  и Adidas в прозрачни стъклени шишета.

олфактивната група (Флорал-Фрути-Гурме, някой чувал ли е такава?!)
Въх, Гурме в парфюм Laughing Какво ще да е това?

# 169
Балу  Laughing замълчи  Joy

И аз го помня CD, ама нямам спомен да съм го ползвала.
Между другото, в другия форум някой сравняваше едновремешното CD с новото Клое.

Гурмето ще да значи - ползваш до като си гладен. Или слагаш с надежда някой да те хрусне. Абе работа за подрастващи  Mr. Green
Макар моето подрастващо да ме трови с едни остатъци от Нина (които аз й подарих), ама то дете на майка-ценителка  bowuu

# 170
И аз го помня CD, ама нямам спомен да съм го ползвала.
tooth Добрееее, няма да си спомняме толкова древни неща вече. Hug

Не вярвам за Клое-то. Това CD си беше простичка работа. Дезодорантен тип аромат. Но, знам ли Thinking Ще трябва да помириша новото Клое и тогава да преценя. А къде мога да направя това нещо? Има ли го вече тук?

Гурмето не е ли луксозна, отбрана храна? То с такава вечно ще си гладен, ако си толкова лаком, колкото ние за аромати!

# 171
Има го, Балу! В БЗ, май и в ЦУМ го бях мернала, да кажат Софиянки!

Гурме тук ще рече баш както му викам "сладкарски аромат". Според Фрагрантика в пирамидата има само 3 съставки - хибискус, слива и шоколад.

Аврил тук с много сладникава, плоска визия! Трябва да си смени агентите според мен, това не е нейният имидж на лошо момиче!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:30 от eta

# 172
Още нещо ново, за любителите на Euphoria! Този месец ще излезе

Euphoria Spring Temptation

Много интересна пирамида, от цвят на круша, листа гуава и "водни" нотки в началните нотки, розова лилия, цвят фрезия и виолетки в средните и база от бяло сандалово дърво, чист мускус и амбра.

# 173
Според Фрагрантика в пирамидата има само 3 съставки - хибискус, слива и шоколад.
Ами ако вземем по отделно трите, аромата на всичките ми харесва. Съчетани, трябва да очаквам нещо превъзходно, но рядко описанието отговаря на усещането ми за аромат. Например Pour elle е описан като изумителен, уникален парфюм – чист и сияен, луксозен и изтънчен, нежен и чувствен, съвършен. За мен се оказа истински ужас, а четейки това описание, очаквах нещо съвсем съвсем друго. Нежно, женствено, ефирно... но не би!
Все пак ще ми е интересно да помириша сливата с хибискус и шоколад на Аврил Лавин Mr. Green

ПП. Как по описание и съставки усещате, че ароматът ще ви хареса? Или проблемът при мен е, че харесвам много малко неща въобще?

# 174
Мимс, честито за парфюма и да му се кефиш със здраве!

Тоз на Аврил Лавинь, го имало в Цум казвате........и вкусен го раздавал? А дали става за вечно гладни мъже.да го душкат , де Grinning

# 175
ПП. Как по описание и съставки усещате, че ароматът ще ви хареса? Или проблемът при мен е, че харесвам много малко неща въобще?

Ами, нищо не мога да разбера само по описание.  Grinning Коментирам наличната информация.
Може и да вземе да ме изненада, макар че тази група аромати хич не са моите. Пък и с тази "старлет" реклама... все пак нали и тя е някакво послание.

Бастет, тъй е като пиша без цитати  Mr. Green
За Клоето говорихме, че го има в БЗ и може би в ЦУМ.   Grinning

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:59 от eta

# 176
Бастет, тъй е като пиша без цитати  Mr. Green
За Клоето говорихме, че го има в БЗ и може би в ЦУМ.   Grinning

Ясно, Ети! Клоето е там - знам го - даже мислех да се напръскам, ама като съм вече парфюмирана, не се знае каква яхния ще се получи.

# 177
  • Варна
Най-гурме аромата, който съм купувала е Amour De Cacao - Comptoir Sud Pacifique. Все едно си в сладкарски цех  Laughing, всякакво желание за похапване на сладичко изчезва като го помирише човек! Той ми е сред неуспешните поръчки на сляпо, не мога да си представя да се понеса в облак от хранителни изпарения, пък били те и сладки. За да не ставя зян  Laughing, го свалих да си пръскам колата с него.

А иначе как избирам по съставки само  newsm78 И аз не знам, факт е, че имам доста слепи поръчки и само 1-2 са се оказали не напълно успешни. Не знам, някак цялостно ги усещам, не по съставките - те и без това се повтарят в много от ароматите, а и аз самата не познавам всичките. Попрочета мнения тук там, питам интуицията си и ако казва "ок", значи рискувам и поръчвам. Рядко съм в грешка.

# 178
Мимс, честита предобивка.ВЕЛИЧЕСТВЕН Е!!!
много ми се иска да се запозная с този аромат.

А аз на моята сватба бях със любимият ми Алюр  Heart Eyes беше май месец и някак си много добре ми стоеше този парфюм .....

# 179
Аз пък обичам хранителни аромати и групата "гурме" може само да ме заинтригува.
"Gourmet"  или "gourmand" обаче да не включва печени чушки, лук или прочее миризми на готвено.
Преди бях писала за един от отзивите за Орхидеята на ТФ, според който парфюмът мирише на торта. Наистина е тортен ароматът, но в базата. Пак на торта, макар и по-друга ми мирише "Абсолю" на "Rochas". Обичам си аз сладкишните миризми и нямам нищо против да сложа нещо, което да ухае на сладкарница.
В тази връзка Mims това Аmour de cacao има ли шанс да дойде при мен под формата на пробичка? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт