Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 326
  • 362
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Калоянис, за малко изпуснах един Badgley Mischka в ибей, за което ме беше срашно яд. Не го познавам, но бях решила да стрелям на сляпо, защото и на мен ми се стори интересен. После загубих интерес към него (временно надявам се) и реших да го поотложа.
Другите, които си показала не познавам също.

Лу, нежни цветя, приятен, ефирен, но на мен поне хич не ми е интригуващ.

# 331
Да и-бей е пълен с Bagdley Mischka но класическия.

# 332
  • Belgium

Мимс
, мерси, а усеща ли се ягода?  Laughing

Аз съм забелязала, че повечето момичета тук харесват по-силни аромати, но аз съм си твърдо за нежните, свежи ухания  Laughing

# 333
  • Варна

Мимс

Аз съм забелязала, че повечето момичета тук харесват по-силни аромати, но аз съм си твърдо за нежните, свежи ухания  Laughing

Ами не, аз поне не усетих ягода, но това беше на една парфюмна среща и толкова много аромати минаха през ръцете ми, че е твърде вероятно просто да съм пропуснала ягодката, ако я е имало  Simple Smile Но и други момичета са го тествали, сигурно и те ще се включат. Някои го харесаха доста.

# 334

Мимс

Забравих за Marc Jacobs да кажа. Свеж, ефирен, цветен аромат. Мнооого блед за мен. Никакви ягоди не усещам. Пролетни цветя.
Флаконът е супер, поради което много съжалявам, че не е мой. Щом обичаш свежи аромати - би трябвало да ти хареса. Трайността му хич я нямаше на мен поне.

# 335
  • Belgium

Забравих за Marc Jacobs да кажа. Свеж, ефирен, цветен аромат. Мнооого блед за мен. Никакви ягоди не усещам. Пролетни цветя.
Флаконът е супер, поради което много съжалявам, че не е мой. Щом обичаш свежи аромати - би трябвало да ти хареса. Трайността му хич я нямаше на мен поне.

Благодаря за отзивите   bouquet

За ягодите питах, защото по описание имало ягоди в аромата и много се зачудих как биха се усещали, но явно са твърде слаби.

Забелязала съм, че свежите аромати не са и особено трайни, но съм се примирила  Laughing

# 336
  • Sofia
Лу, чакам моя Дейзи да пристигне всеки момент и ще мога да пратя пробичка ако искаш!
За мен е много летен аромат - свеж, нежен и слава богу не цитрусов, за разлика от повечето  летни парфюми. Бели цветя и маргаритки.

# 337
На мен Дейзи ми мирише на прясно цъфнала акация,не намирам ягоди Rolling Eyes

# 338
Алшими на Роша е един парфюм , който отново бих купила - опияняващ ориенталец и гаджелов.

# 339
Алшими на Роша е един парфюм , който отново бих купила - опияняващ ориенталец и гаджелов.

bastet,моля те разкажи повече за него Praynig

# 340

е преди осем години съм го имала - повече не помня, освен че като се парфюмирах с него автоматично получавах покани за вечеря.

# 341
  • Варна

е преди осем години съм го имала - повече не помня, освен че като се парфюмирах с него автоматично получавах покани за вечеря.

Хайде сега, не е било само заради Алшими  Wink, напълно съм сигурна.
Заинтригувахте ме.

# 342
Oще веднъж благодарности на всички за пожеланията...Балу, Winter fairy -  Hug  bouquet Трогнахте ме!

За несподелена парфюмна любов причислявам Шалимар, който ми беше твърде интересен още с описанието си, после с историята си и накая, но не на последно място - с аромата си, но за съжаление нещо в него ме дразнеше и не мога да го нося. За което искрено съжалявам, понеже имах голямо желание. Една лекарствена нотка просто ми задираше в гърлото  Tired

Тези, с които не искам да се разделям, са Boudoir, Hypnotizing Elixir, Alien, Angel Innocent. Без изненади! Laughing Просто тези ги чувствам като много мои, въпреки че харесвам всичките си съкровища!

днес съм с Армани Сити Глам, отдавна не го бях носила. И чакам да дойде времето на Номер 19  Heart Eyes

# 343

Joy ей  значи,сега вече ми възбуди интереса Mr. GreenНякой няма ли в наличност от туй чудо бе дами?

# 344
Искам да ми препоръчате аромат. Навремето имаше един парфюм, Джулия. Обикновено продълговато шише от матирано стъкло с черна капачка.  Аромата беше прекрасен за мен. Имаше някаква лимонова нотка в него. Дали си го спомня като аромат някой? Искам нещо такова. Помагайте! Hug

Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт