!
.но пък на тази цена си струва...почти 400лв не бих му дала,само защото е чико
за съжаление и Турция доста неща са по-евтини от тук...да не говорим и за Бенетон-а 
.а аптеките ходя като директор
и хич не съм на ясно в цени и т.н....нали съм майка сега,като отида само ги гоня дребните вътре и нищо не мога да разгледам
, но не се и опитвам
, и според мен 4 капки Вигантол дневно са много, но всеки си знае
Виктор нали е в същата категория - главата му расте с по 2см на месец (не мога да му насмогна на шапки
) отделно фонтанелата е голяма и с меки краища и с 2 думи сме си на едно положение
Ама гледам да не си го слагам много много, че само притеснения 
А кошчетата за кола бебе конфорт на каква ли цена са там 
Какви жени! 
Аз бизнес мисля да завъртя, но по-нататък, пак с детски неща...
Е, имаме и слаби моменти когато нищо не помага, но са по-малко... И още нещо открих при него, което на мен странно ми изглежда, но пък щом му помага - като се оригне доста често почва да пищи и свива краката като при колики. Уж коремчето му е опряно в гърдите ми, демек го топля, ама пак си пищи. Тогава го слагам по гръб на краката ми - те са свити в коленете, главата му е върху коленете ми, краката му върху моето шкембе. Така много му харесва и маха с ръце и рита с крака и ми се усмихва (което на него много му струва...) 
И такава имаме,разбира се!

При нас само това помага,дори и възглавничка слагам на коленете си и така стоим цяла вечер,хем го виждам като повръща,хем и аз успявам да гледам тв и така двамата се чувстваме удобно. Препоръчани теми