Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 379
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
# 271
пак съм аз -
Еспа - мерси за коментара на волво, значи за нас не става, че ние сме много off-road хора, ниска кола не ми върши работа. а волвото няма ли скъпа подръжка? За кафе-то - аз не пиех последните 2седмици преди да родя и първия месец и половина след като родих, ама не издържах, не приличах на човек, от тая гледна точка по-лесно се спират цигати - те са супер отрова, но все още сънувам как пуша и като видя някой как яко дърпа и ми се припушва, ама няма. това е и една от причините да искам да кърмя до поне година - да не пуша  Embarassed

Доника - абе мъжо ти може ли да препоръча тогава кола за младо семейство, за извънградско предимно, нисък разход на гориво, сравнително висока - че ходим много по палатки, с лесна подръжка, ок 9годишна? хехе,ще черпя.

Мюрвет - супер е столчето и каква цена. абе мисля аз до Истанбул да идем, че ме кефи тоя град, и ще вземем да се подготвим за покупки.

Ейнджъл- нещо разреждаш писанията, да не почна да поработваш? беше споменавала нещо?

Сиси - за Хъджиса - има една много много долно правило в английския -  няма правила - но при удвояване на G последвано от определени гласни се чете "г",а пре други "дж", та така.

за обиколката на главата - аз скоро съм на консултация та новата не знам, но преди имаше 1см разлика за по-малко от месец. но много се застраховат с тоя вигантол значи, а при натрупване води до проблеми с бъбреците в ранна възраст. на мен педито от Русе, за която много ме е яд, че не е във Варна, ми каза - рахит в БГ почти няма, витД се приема с кърмата - така че зависи ние какви запаси имаме, 4капки са си много, но все пак всеки си знае или ако не разчита на доктора.

# 272
Честити рожденици на Мини и Бърборанчето!   bouquet

Явно и моето дете е гениално, защото днес сигурно е спала само два часа от сутринта. Сега се е унесла, но да видим до кога.
Ние имаме японска кола - Мицубиши Галант, само че аз не я карам. Оставила съм тази работа на мъжа ми. На мен ми е добре като се возя.
murvet77, честита ви нова продобивка!
ЗоллаHug!

# 273
Мюрвет,честита ти придобивка!!!
и аз му бях хвърлила око на това чико-столче,но си мислех,че за 0+ може да се люлее,не знам защо така реших и вчера като видях,че има само една играчка допълнително, се отказах Stop.но пък на тази цена си струва...почти 400лв не бих му дала,само защото е чико Crossing Armsза съжаление и Турция доста неща са по-евтини от тук...да не говорим и за Бенетон-а #Cussing out
Мини,ще питам за ваксината...и ще направим врътката...ами транспорта newsm78.а аптеките ходя като директор bowuu и хич не съм на ясно в цени и т.н....нали съм майка сега,като отида само ги гоня дребните вътре и нищо не мога да разгледам ooooh!

# 274
merrygold , на мен 2  различни лекарки ми казаха тази доза.
А Истанбул, офффф толкова ми е домъчняло, но живот и здраве края на април сме там.  Praynig Praynig

# 275
Не мога да ви изчета  Crazy, но не се и опитвам  Embarassed... Прегледах от тук - от там и само искам да кажа на Сиси, че моят син, който е сега на 2г. и почти 6 месеца имаше голяма фонтанела и му се затвори малко след 1г. и 6 м., така че не се притеснявай. Не знам какво ти е казал педиатърът, но вярвам, че няма за какво да се тревожиш  Hug , и според мен 4 капки Вигантол дневно са много, но всеки си знае

# 276
Сиси, какво по-страшно  newsm78 Виктор нали е в същата категория - главата му расте с по 2см на месец (не мога да му насмогна на шапки  Whistling ) отделно фонтанелата е голяма и с меки краища и с 2 думи сме си на едно положение  Confused Аз все чакам слънцето да си набавим Вит. Д по нормален начин, но уви  Crossing Arms Ама гледам да не си го слагам много много, че само притеснения  Crossing Arms

Мюрвет, ти пак с готина придобивка от Турция. Що не завъртиш един бизнес на внос  Joy А кошчетата за кола бебе конфорт на каква ли цена са там  newsm78

Нашата кола е Нисан и и казваме Лисан или Лиско на галено  Laughing Ние се превърнахме във форум за коли Simple Smile Какви жени!  hahaha

И кой друг казва, че се подвизава във Фейсбук? Аз съм откриваема под Mila Petkova  Mr. Green

# 277
Здравейте! За съжаление не мога да ви изчета, че дребния вчера и днес е много нервен - почти постоянно сме на ръце... страшни колики има! Аз мислех,че вече сме се оттървали... нали уж са до 3 м.! Искам да питам другите мами с по-големи бебчета не спряха ли при вас?!
Хайде чао и дано вашите бебчета са спокойни! Hug

# 278
Мила, столчетата са скъпи за съжаление... Wink Аз бизнес мисля да завъртя, но по-нататък, пак с детски неща...
И аз чакам слънцето... Praynig
Биляна, моята е малка и има колики, но май му  хванах цаката, давам и Саб Симплекс не преди ядене както пише в листовката, а след като е яла и почва да се гърчи, моментално и действат и си заспива, също така вече не ака по8пъти на ден, а по 3-4пъти. Също така пия 2 чаши чай от лайка, копър и анасон.

# 279
Аз сега да кажа, ама тихо да не ме чуе дяволът - давам му саб. 2-3 пъти на ден преди ядене. И понякога като се разреве много давам и тогава - като Мюрвет. И е доста по-добре положението  Peace Е, имаме и слаби моменти когато нищо не помага, но са по-малко... И още нещо открих при него, което на мен странно ми изглежда, но пък щом му помага - като се оригне доста често почва да пищи и свива краката като при колики. Уж коремчето му е опряно в гърдите ми, демек го топля, ама пак си пищи. Тогава го слагам по гръб на краката ми - те са свити в коленете, главата му е върху коленете ми, краката му върху моето шкембе. Така много му харесва и маха с ръце и рита с крака и ми се усмихва (което на него много му струва...)

# 280
Януарки и Януарчета в шарени поларчета

Така се казва групата във Facebook.

# 281
здравейте и от мен
все се каня да ви пиша но с моята киселка почти е невазможно,вече сме почти на 2 месеца но имаме все още страшни колики от два дена и давам вместо вода чаичето на хип против колики и маи има ефект,
аз не сам давала вигантол защото моята педи нищо не ми е казала но следващия път ше я питам
хайде пак се почва   #Crazy

# 282
Нашето семейство сме фенове единствено и само на Субару  Wink И такава имаме,разбира се!

Момичета,да питам за Пентаксима.Днес купих и понеже четох листовка - вътре пише,че има флаконче с прах.При нас флакончето не е точно с прах,както аз си го представям,а е под формата на таблетка.Това  ли трябва да е?

# 283
  • София
Иники, бухнах се в групата. Днес цял ден висях във фейсбука да го разучавам  Simple Smile

За колите - верни сме на Пежо. Пък и сме доволни.

Бебата е нервна от снощи. Къркори й корема и има пъпки. пак минавам само на хляб и компот от сливи   Sad

За ваксините, колкото повече мисля, толкова повече се отказвам от пентаксима.

Сиси, не се вдавай толкова в сантиметрите, за всяко детенце е индивидуално.

А вигантола аз редовно забравям да го давам.  Confused Днес също

# 284
Цитат
Тогава го слагам по гръб на краката ми - те са свити в коленете, главата му е върху коленете ми, краката му върху моето шкембе. Така много му харесва и маха с ръце и рита с крака и ми се усмихва (което на него много му струва...)
PeaceПри нас само това помага,дори и възглавничка слагам на коленете си и така стоим цяла вечер,хем го виждам като повръща,хем и аз успявам да гледам тв и така двамата се чувстваме удобно.

Общи условия

Активация на акаунт