Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 387
  • 297
  •   2
Отговори
# 60
Ех, че много пораснали бебета! Честито на тях и най-вече на майките им! Wink

Аз да си довърша писанието Wink

Честита първа пролет! И да си държите снега в Софето Wink В Търново не го искам  Laughing

Лили69, радвам се, че си добре вече. Наиситна не си писала от много време. Дано занапред нещата да са все хубави при вас  Peace
Съни, честито прибиране. Знам каква е емоцията от наближаването на денят  Hug

Любито, и на мен все ми тече нещо 3 месеца и отгоре! Е...ти лохиите и чудото  #Cussing out
За капак вчера и аз цъфнах с МЦ  ooooh! И то какъв!  Shocked Едни реки се леят от мен, аз не знаех на кой свят се намирам. Премерих си кръвното и се оказа, че съм събрала границите -> 90 на 80  Crazy Днес задачата ми е да се наливам с чай и течности, че явно организмът ми трудно работи на 2 фронта и не моье толкова течност да изцеди, че да има и за МЦ, и за малчо.

А дали е възможно да е останала част от плацентата в матката ми?  newsm78 Вчера изпада някакво подобно парченце и би обяснило и течението и болките долу и всички други неразположения (скоро имах температура без други симптоми)  #Crazy

Моят мъж да го "похваля"  Joy Оня ден се заигра с един негов приятел на компютърни игри  Rolling Eyes Децата да се порадват. Чаках го за вечеря - ЦЪ! Звъня да питам да чакам ли още, не вдига  newsm78 Вечерях, изкъпах и нахраних малкия, приспах го  и нашият се прибира  Mr. Green Забравил, че трябва да къпем Вики  #Crazy  hahaha
Обещах му, да го оставя цял ден да го занимава, да го къпе и да си търси кърмачка да му храни сина  Joy А аз по живот  hahaha

# 61
Здрявейте и от нас  Laughing
Рокси  Hug да се оправяш бързо
Моята линия си стои на корема, а кг са ми + 8 така и не съм свалила нищо за 2 месеца  newsm78

# 62
  • София

Обещах му, да го оставя цял ден да го занимава, да го къпе и да си търси кърмачка да му храни сина  Joy А аз по живот  hahaha
Свирни тогава, че и на Мартин съм му се заканила. Онзи ден отиваме в Пигиса. Хриси в детския кът, Мартин и Георги в кафето, а аз мерих сутиени за кърмачки. И една възрастна двойка му се възхищавали - как видиш ли таткото гледал децата...А че това му е сефтето, за няма и половин час, никой не ме пита. Нашия пък като се възгордя...Важното било веднъж да го направи, ама хората да го видели - иди доказвай после, че не бил гледал децата hahaha
Киша, айде бе, помислих си, че ще останеш в Бургас за винаги Joy
Аз тая Зумба нещо съм я подминала - я пуснете линка пак Praynig
И на края честита трета месечинка на Марио, Калоян и Далия и втора на Йоана, Алек, Карина, Преслав и Калин

# 63
  • София
Здарвейте  Hug

След като не успях да ви изчета, поне бебчо докато спи да смогна да се разпиша Peace

Уикенда не успях да се включа, тъй като 2 дни прекарах над помпата #Cussing out  ....беше ми се образувала една бучка и то не беше цедене, компреси и т.н....но важното е че я разкарах. Това по моя преценка се получи, защото нощно време бебо хапне нещо и заспи, а аз не се цедя тъй като и на мен ми се спи  Mr. Green  Уж бяхме отказали едното нощно хранене, но аз почнах пак да давам, защото ми се надуват гърдите.....Тези от вас, които са спряли нощното хранене, как се справихте с млеконадоя от пропуснатото нощно хранене?  Предполагам, че нещата ще се саморегулират newsm78?

Аз след многото хвалебствия от продавачи и съфорумки, реших да взема памперси "ПУФИС" за да ги пробваме....Добре че взех малък пакет, защото:

1. Дори и от малко пишкано държат мокро #Cussing out
2. Миришат страшно много на нещо, като лак, или ацетон. Даже мислех да ги нося в Комисията за Защита на Потребителите, да ги изследват, защото тази миризма не мисля, че е безопасна.

Сладурчеста, аз забелязах, че Сами не спи през деня само събота и неделя, когато са си в къщи тате и бате, тъй като много го занимават и лигавят #2gunfire. В резултат на което той се превъзбужда и не иска да спи или заспива с рев и дундуркане. Иначе през седмицата като си е само с мен заспива сам и точно за 3 минути.

Бръм, вашият батко нали и той е на 7, даваш ли му да разнася малкия дълго време? Че мъжа ми не се притеснява, а аз пък малко ме е страх, че тя е 30 кила, а той повече от 7 кила, та все си мисля да не стане беля... Thinking.

Ами, аз още не му давам да го разнася, че нашият батко е фин манекен- на 7 год. е 22 кг Mr. Green  Давам му като е седнал да го гушне, както останалите " работи"- да го съблече( от кръста надолу), да му покава играчки и да го забавлява.....Като цяло гледам много да не му "се навира", че не го знам какви бацили носи от у-ще.

# 64
  • София

Да почерпя, че днес моята ЙоЙо става на 2 месеца- как лети това време Grinning
Защо това време н се оправя, искам вече навъъън  Tired
Киша, Кокосче- радвам се да ви видя, липсвахте ми Hug
Сиси не е писала одавна, как ли са Rolling Eyes
Честити месечинки и на другите бебчовци   bouquet

# 65
Добро утро мамчета!
Мерси за кефенцето и честити месечинки на всички, които празнуват днес Hug
Сега почерпка от мен  Wink http://vbox7.com/play:d376983f
За спирането на кърмата - аз нищо не съм пила, някъде четох, че щом 24 часа не си кърмила и няма напрежение и бучки всичко било ОК. А за капчиците кърма - било нормално дори и няколко месеца ако ги има. Днес съм на контролен преглед и ще питам, а след това ще доложа  Simple Smile
Онзи ден установих, че на моменти адски много ми липсва бременността - онези сладки /на моменти не толкова сладки и чак болезнени  Wink/ ритничета от вътре... Ох, май са ми вповече все още хормоните, щото по принцип не съм от чуствителните  Joy
А за МЦ и при мен беше адски силно течението и продължи повече от нормалното - някъде около 10-12 дни, но без болка, което си е жива далавера  Wink И за това ще питам днес и ще докладвам.
Хайде чао за сега, още нещо исках да пиша, но забравих... Като се сетя ще допълня  Hug

# 66
Честити месечинки на всички бебоци!   bouquet

Доника, нали знаеш, че не е важно как кокошката ще снесе яйцето, а как ще го окряка. Та и твоя Мартин така. Нали са го видели хората!  Wink
Kokonut, то сняг и тук не остана. Тъй, че няма да ви пращаме в Търново.
Бръм, аз пък тъкмо исках да похваля памперсите "Пуфис" - тройка. Взехме малък пакет да ги пробваме и останах много доволна. Моите изобщо не са протекли и нямат такава миризма. Явно са различни партидите. Даже взехме един голям пакет на "Памперс" и ако те не ми харесат ще купуваме "Пуфис".
ral4e:), много хубава торта!
sladur4esta, ще порасне детето, къде ще ходи!

Аз вчера нали се похвалих, че Анчето спи по цяла нощ. Снощи се събуди в 1.30, обаче й дадох водичка, заспа и откара до 5 ч. А като стана мъжът ми я взех при мен и поспахме до 9.30. Сега съм свежарка!
Като гледам какъв вятър има навън и днес ни се проваля разходката.  Tired

# 67
  • София
За памперсите- аз ползвам Либеро още от началото, само веднъж ги смених с Памерс и точно тогава бебока много се подсече, и аз си помислих, че е от тях и от тогава съм си само на Либерото, доволна съм, само понякога само през самите ластичета на крачетата пропускат по малко.
За паузата- Йоанна аде последно към 10 и 30 и после спи до към пет и половина- шест сутринта, за нас е добре така, успяваме да се понаспим.
За МЦ- още нямам, но май още имам лохии, че без ежедневна превръзка не мога Tired, но от време на време ме заболява ниско долу, което ме навежда на мисълта, че може и да дойде МЦ-то. А и като чета тук, гледам, че и кърмещите мами, вече има от тях с МЦ.
Да попитам- моят бебок започна да ака веднъж за 24 часа, вярно, че памперса е препълнен Embarassed Laughing, ама все пак си мисля, дали не трябва да е по на често, как е при вашите бебчовци Rolling Eyes

# 68
bubchenceto   ,ще съм ти много благодарна Wink
ааа,и да ви кажа..не знам как се оправяте с две деца в къщи по цял ден....аз луднах с Дари...днес с кеф я изпратих на яслата и да имаше начин ,щях да я взема другия понеделник Whistling Whistling Whistling
Пуфис и аз ги пробвах...мекички са,еластични...но не попиват добре-повърхността им си е мокра и не ми се правят експерименти с дупето на Евгени Naughty
за МЦ-вече изкарах два #Crazy и едва не ми изтече кръвта ooooh!

# 69
Добро утро Hug

честито на Месечинковците!!!

Съни, и аз съм така и направо не ми се прибира в БГто преди да отслабна!

Ние вчера с половинката си гледахме снимки отпреди година две. И на някаква снимка аз една хубава, финичка(а тогава мислех че съм дебела) и той милия съвсем невинно ми вика" Я каква си слаба тук, чак лицето ти е различно...!!!" Sad Той нищо лошо не вложи милия, ама на мен като ми стана гадно и чак не ми се яде от вчера. Много е гадно, хора, корем, стрии, и тн.  Казвайте, мамите които сте минали по този път вече, как се отслабва докато кърмиш?!

Киша, мисля че е съвсем нормално. аз бях да питам докито и ми каза че веднъж на ден е съвсем нормално, стига да има няколко мокри памперса на ден. А при изключително кърмени бебета може и веднъж на няколко дена. Анджи е така,но аз не се притеснявам защото количествата са добри, а и си пишка обилно Mr. Green

# 70
Здравейте, момичета- добре че ви чета, за да се замисля колко хранения има на ден Габи, колко спи- не съм се сещала да ги броя - с този дълъг нощен сън са 5 newsm78  На мен преди месец ми дойде цикъла- нормален си беше, ама сега да видим кога ще се регулира. Линията под корема почти е изчезнала, но забелязах че кожата ми някак е по-тъмна- аз съм много бяла по принцип, а сега все едно съм била на плаж преди 2-3 месеца и имам още тен- може би е от хормоните.
Върнах си старите кг- 52 Simple Smile Колегите като ме видяха викат- никой няма да повярва, че си родила 2 деца  за няма и 3 години- а аз им викам, че иначе как ще си хвана любовник- нали трябва да ме мисли за мома Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Привет и от нас!

През деня и моята госпожица не спи.......мнооого рядко да поспи 2-3 часа.И това е така от как стана на 20 дни.Добре поне,че нощем спи!
За памперсите-аз сигурно ще се повторя,но пак да кажа,че съм много доволна от Хъджис и само тях си ползвам.Сега минахме на 3-ка.....супер са!И не ми се експериментира с други.
Киша-добре завърнала се!И аз се притеснявах,като спрях да кърмя дали трябва да пия хапчета,ама нещата се оправиха без да пия нищо.3-4 дни по веднъж на ден,като се напълнят гърдите се изцеждах по малко и кърмата спря.Иначе като стисна зърното излизат по 2-3 капки,но това мисля че е нормално.

Преди малко се качих на кантара за да претегля Гери /тегля се с нея и без нея/ и се ужасих.........качила съм 2 кг.Ами то с това седене в къщи...........
МЦ на мен си ми беше нормално,както преди бременността.

# 72
Съни, мерси за кафето! Много хубаво, че ще си идвате! Аз днес закопчах един панталон, който преди 3 дни не можех... Явно се прибира още корема newsm78
Сладурчеста, на въпроса за баткото - нашия нали е на 6г. - срах ме е да го оставям сам да държи Гого, ама той нашия батко  е 18 кг Embarassed... Иначе много му говори, люшка го, а дребния е във възторг Flutter
Еспа, Мим, вие не се оплаквайте изобщо, явно имате големи помощници! Благородно ви завиждам. Hug
Честита трета месечинка на Далия, Марио и Калоян  и втора на Йоана, Карина, Алек, Преслав и Калин!

# 73
здравейте, мацки,

честити месечинки на празнуващите

аз вчера правих събиране в къщи за да пийнем-т.е пиййнат хората за здраве на Дивна, тя се държа супер, но после се буди много през нощта - в 2,4,7 и после 8, та съм като пияна сега, клати ми се пред очите. моят любим пък се понапи вчера и чак ми се скара, че не правим секс всяка вечер и видиш ли аз не го искам вече.... все едно за две деца се грижа  Shocked в тая мисъл - Коконът - не само сме от един клуб на небракуваните, а и мъжете ни забравят за къпането - щото у нас тати къпе бебето и го маже, масажира и облича и една вечер забрави да се прибере за къпането  Joy  hahaha

надявам се въпросът да не навлиза много в личното пространство - но как сте със секса?аз нямам проблеми - и май чак ми е по хубаво от преди, ама не съм свършвала от ехееее... не знам защо, обяснявам си го с хормони и такива, ама върви обяснявай на любимия. и страстоубиеца ми е недоспиването

а иначе Дивна няколко вечери спа по близо 8 часа нощем - от 9.30-10.00 до 5.00 - 6.00сутрин... ама аз като лягам в 12-1,хехе. а в 8.00 сутрин я хващат някви мъки да се изака - щото от около 20.00 до сутринта не цапа памперс и сутринта и отнема около час да и олекне...и е едно пъшкане, викане и така...

за памперсите - ние ползвае хъджис бяхме на 2ката и вече минаваме за тройка и майка ми беше взела от Кауфланд на прИмоция - е***ти промоцията - нямат ластиче на кръста, и трябва да стягам беба - а 2ката имаше. Вече ще вземам памперси само от гаражите до колхозния значи.... предният път когато взех от другаде пак ме преебаха... а уж Пикадили е добра верига, поне на мен са ми любима..сега докато свършат ще ми се увиди.

Бръм - ти най-добре наистина занеси памперсите за проверка - трябва да има някакъв контрол на качеството вече #Cussing out  #Cussing out а и ще предпазиш други мами от набутвация - може да са фалшификати - сещате ли се преди как правиха Джонита и Джакове по цигански. е, сега от памперси големи пари се правят - а и са по скъпи от уискито  #Crazy

Ралче - от 20.00 до 8 - веднъж и после през деня на всеки памперс почти, но един път на ден за кърмено поотраснало кърмаче знам че е достатъчно, не се тревожи  Hug

за килата - абе и аз още съм на +5, ама от обиколка съм свалила. сега още не го мисля толкова, но май ме хваща някаква депресия, що така, много ревлива съм станала - а не съм такава - нито за реването, нито за депресията. и в такива моменти се чувствам като прасе. а после пък само като погледна Дивна и ми се пълни сърцето и си мисля че досега никого така не съм обичала  baby_neutral Sunglasses

ееех, казах ви мъките си, айде да идва хубавото време, че да ми идва доброто настроение вече  Praynig

лек ден

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  - ехаааа

ааа, ието линка за Зумбата - и аз го дръпнах и ми харесва - като за мен е, мерси http://www.mininova.org/search/?search=zumba&cat=0

# 74
Здравейте мами!
Честити месечинки на всички бебочета  bouquet
За МЦ-и аз изкарах два,първия беше ужас едни реки,едно чудо,за първи път такова нещо,явно е нормално
И ние като Киша ще минаваме на новия режим-последно хранене в 22ч,първо в 6-7ч и после в 10,14,18,че от 2-3 денем не иска да папа на 3 часа Laughing
Ралче, Марио ака 1-2 пъти на 24 часа някой път прескача ден но на 2-я се е изакал 2 пъти,ама в повечето случаи си ака към 8 сутринта и с това сме с режим, ние сме на АМ Mr. Green
Днес сме на консултация и ще ни бият втората пентаксим,после ще се включа с подробности
Да почерпим за 3-тата ни месечинка

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:18 от desisladka

Общи условия

Активация на акаунт