Аз да си довърша писанието

Честита първа пролет! И да си държите снега в Софето
В Търново не го искам Лили69, радвам се, че си добре вече. Наиситна не си писала от много време. Дано занапред нещата да са все хубави при вас

Съни, честито прибиране. Знам каква е емоцията от наближаването на денят

Любито, и на мен все ми тече нещо 3 месеца и отгоре! Е...ти лохиите и чудото
За капак вчера и аз цъфнах с МЦ
И то какъв!
Днес задачата ми е да се наливам с чай и течности, че явно организмът ми трудно работи на 2 фронта и не моье толкова течност да изцеди, че да има и за МЦ, и за малчо. А дали е възможно да е останала част от плацентата в матката ми?
Вчера изпада някакво подобно парченце и би обяснило и течението и болките долу и всички други неразположения (скоро имах температура без други симптоми) 
Моят мъж да го "похваля"
Оня ден се заигра с един негов приятел на компютърни игри
Вечерях, изкъпах и нахраних малкия, приспах го и нашият се прибира
Обещах му, да го оставя цял ден да го занимава, да го къпе и да си търси кърмачка да му храни сина
А аз по живот

. В резултат на което той се превъзбужда и не иска да спи или заспива с рев и дундуркане. Иначе през седмицата като си е само с мен заспива сам и точно за 3 минути.
.

Той нищо лошо не вложи милия, ама на мен като ми стана гадно и чак не ми се яде от вчера. Много е гадно, хора, корем, стрии, и тн. Казвайте, мамите които сте минали по този път вече, как се отслабва докато кърмиш?!