Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 394
  • 297
  •   1
Отговори
# 75

ох, подготвям парти изненада на моя Ник, че на 25ти става на 30, дано ми се получи  Blush

Hug И ние празнуваме на 25ти, моят мъж става на 28, а баба ми на 47 Simple Smile
Стела, много красиво  Hug
Иначе и аз като Алекс отслабвам, но само умствено...Иначе за кг- в момента съм 63 кг (което е + 9 от преди да забременея и +13 от килограмите, в които изглеждам добре  Embarassed)
Рокси  Hug
На Петя храненията не ги броя, опитвам се да са на 2 часа, но през деня е нон-стоп на гърдите ми, а вечер е различно- снощи спа от 11.30 до 7, но има вечери, в които се буди на  всеки 2-3 часа..
А за кг...май моята Петя е най-малка от всички бебчета, в момента е около 4200, 54 см (Мим явно ще сме в един отбор  Wink )  Blush и после защо съм се психясала яде ли, не яде ли  #Cussing out
Киша  Hug беше ми домъчняло за теб!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. #Crazy  Не мога да ви смогна и това си е!!!

# 76
Честито на месечинковците и техните мамчета! newsm76

Донята, ние същата нощ я изкарахме по абсолютно същия начин, та още не мога да реанимирам!

Кокосче,срещу градинката, до бвшия супер, който сега е цветарник. Но сега сме при таткото в Орландо.

Рал4е, аз сегя съм на Либеро и точно там при крачетата им е слабото място. Убедих се за себе си, че най-добре е АКО нацелиш хубав  Памперс-най им е добра конструкцията. Ама нацелването е много изнервящо и въпросително  при 2-ката. Та дано скоро минем на 3-ка. А Пуфис не са ли български? Не искам да обиждам родното производство, но аз за себе си не бих рискувала, понеже съм чувствителна към превръзките, а пък какво ли остава за бебчо. За Хъджис-мисля и него да го изпробваме.
Сладурчеста, ние пък този месец само на дължина растем, така че то явно се редува понякога растежа- растат си по всички показатели, а после изведнъж дръпват я на тегло, я на дължина. А и Рафаел хич неще да спи през деня. Като се има предвид че и нощем в повечето случаи се буди да яде, изобщо не знам кога спи това дете!? smile3541  Ние с теб като гледам сме един калибър, а вашия татко даже е и по-висок, така че споко, ще дръпне малкия човек, къде да ходи.
Ето линка за зумбата, че точно го отворих. Мерси, че го сподели с нас Таис

http://www.mininova.org/search/?search=zumba&cat=0

b]merrygold [/b] , и аз усещам, как от ден ден все повече го обичам това човече, направо се плаша. Иначе сексуалния ни живот е на 0 от умората.

Момичета, как по 5-6 вафли бе!? Това си е направо отрова за организма в такива количества. Аз това се чудя-в колите си внимаваме да не вкарваме кофти бензин или масло, за да не се повредят, а с храната и човешкото тяло е аналогично.  Ама се тъпчем с боклуци без да ни мигне окото. За формата най-важни са генът, движението и качествената храна-в този ред. Ако първото е проблем, то тогава трябва повече воля и да се наблегне на последните две. Само че без гладуване и екстремни странни диети -че тогава организмът съвсем се обърква. То е лесно да думи де! Иначе мъжа ми хем е спортна личност и много добре ги знае тия неща, ама от 3 години отслабва, а вече е + 10-12 кила, точно щот не може сладко да подмине.

# 77
  • София
 Здравейте момичета,

Честити месечинки на Йоана на мама ral4eto , Алек на мама toni-gi ,Карина на мама lubito , Преслав на мама tais и на Калин на мама mmtomova ,
Много да ви радват и слушат сладките дребосъчета HugДа са живи и здрави  bouquet
Аз да се похваля-реших да си купувам кола PeaceПроблемът е обаче, че имам книжка от малко повече от година, а нямам никакъв опит-а колко пъти ме късаха само ooooh!Но сега вече виждам, не може така без кола. Страх, не страх-трябва да карам, че до парка поне да стигам, до Витоша-да го разхождам малкия не само през уикенда на хубави места PraynigТака че, мили ми сладурки, ако утре се пахваля за новата придибивка, моля ви, не излизайте навън, крийте децата на сигурно място #CrazyСтискайте палци да стане пазарлъка. С две думи да разкажа какава съм патка-отиваме ние вчера на оглед-с тати и с малкия. Качваме се в колата на човека да я пробваме, ама аз един Бог знае къде съм бляла, като собственика казал, че е полицай newsm78И така излизаме с колата на бул. България и аз съвсем добронамерено предупреждавам:"Внимавайте, тук има куки!!!"Странно, но настъпи неловко мълчание, което разгадах с помощ от публиката в последсвие. Та ако след тази изцепка, купим тази кола-добре ще е ooooh!
Поздрави   bouquet  bouquet

# 78
Каква съм шматка!
Ралче, в предния ми пост съм адресирала отговора си до Киша , вместо до теб. Извинявам се! Така става като се храни бебе и се пише едновременно  Laughing!

За секса- аз тъкмо се престраших да започна.Още се разработвам и не мога да се отпусна, затова не мога да кажа като преди ли е!
Ама такова шубе ме беше хванало, ако не беше ми съвестно за мъжа сигурно една година нямаше да се престраша.

# 79
  • Варна
Качваме се в колата на човека да я пробваме, ама аз един Бог знае къде съм бляла, като собственика казал, че е полицай newsm78И така излизаме с колата на бул. България и аз съвсем добронамерено предупреждавам:"Внимавайте, тук има куки!!!"Странно, но настъпи неловко мълчание, което разгадах с помощ от публиката в последсвие. Та ако след тази изцепка, купим тази кола-добре ще е ooooh!
Joy, разревах се да се смея:)

barboran4e, ти ме разби!!! Баба ти става на 47?! Или просто си сбъркала числата...

# 80
Да бе, Бърборанче на колко става баба ти?  Laughing
Ние се върнахме преди малко от ДК и сега бебка спи, макар че й е време за ядене.
Вече е с 1кг. и 4 см. повече- т. е . 5 кг. и 58 см. Биха ни ваксината и казаха да направя компрес от реванол на гърба (  и на вас ли така? ).
Дадоха ни направление за ортопед и ще трябва да се ходи до Плевен, защото в Свищов апаратурата е стара , а и " всички ходели в Плевен" . Та, Десисладка, ти къде ходи на ортопед? Нашата док ми каза да си избера или в ДКЦ в болницата, дето е в началото на града или в ДКЦ в " Дружба". Аз идея си нямам, а и Плевен не го познавам добре ( добре че баща ми горе- долу се ориентира). Единствено се надявам да не се чака много. А случайно да знаеш дали в " Авис медика" приемат с направление?  newsm78 Ще има да го мисля сега това ходене. Това е един от минусите на малкия град.
 Със секса сме добре, ама рядко ни се случва. Умората си казва думата, а  децата са вече две.
Памперси ползвам на Либеро, доволна съм от тях. Ползвах и на Хъджис, и те на са лоши. Но единия път бяха с тясна лепенка от малка разфасовка, а другия с широка  newsm78 от голям пакет ( и изглеждаха различно, да се чуди човек кое наистина е Хъджис).

# 81
barboran4e, ти ме разби!!! Баба ти става на 47?! Или просто си сбъркала числата...

И аз това щях да питам?  #Crazy

# 82
Току що пуснах смс на Сиси да видим какво става с тях, че и на Скайп я няма...

Сега ще се върна да ви прочета...

# 83
Привет!

Честито на мамите и бебмовците, които празнуват месечинки днес!

Да ви се похваля, че на Рая вече й е интересно в активната гимнастика  Grinning Маха с ръчички, шумоли си нещо, гука си, маха крачета и клати цялата гимнастика и после си гладка как се клатят играчките - кеееф. На люлката, за сметка на това, не мога да кажа, че се радва особено - мирува 10-15 минутки макс и й омръзва. Най-обича вечер да гледка как с татко й играем на игри. Радвиква се като е будна и ние я взимаме при нас  Simple Smile

Иначе, както бях споменавала, и моята тъмна линия си стои...  Sad Дано наистина да изчезне един ден. За кг + 3 съм от преди раждането, но си мисля, че повече от 1 от тях са на бюста... Та ще видим като спрада кърмя как ще е. На въпроса как се оправяме като пропускаме кърмене през нощта - ами събуждам се с мокра тениска. Но определено предпочитам това пред недоспиването.

А цикълът ми си беше както преди, но не болеше  Simple Smile Дано винаги да е така  Praynig

Хайде, ние отиваме да папкаме. Много целувки от нас.

# 84
Такааааа
Реших да си запълня времето и броих колко момичета и момчета имаме да допълваме статистиката. Ако искате можем да я сложим на първа страница.

Резултатът е:
121 мами
57 момчета
66 момичета
2 двойки близнаци

Ако на някого му се брои, нека да каже вярна ли е сметката  Peace

# 85
Кокосче,аз ти вярвам Mr. Green

# 86
Мериголд, да не те плаша но при мен това ревливото състояние не ме е оставяло от както забременях с баткото... Това ще да е да си Жена ooooh! Като "мома" бях с много твърд характер, а сега се разчувствам от най-дребните неща...
При мен пък се случи следния парадокс: мъжо ми купи от един пазар Памперси за 24 лв., които бяха с еластични уши и не пропускаха, а от специализиран бебешки магазин за 33 лв. - без тези екстри.... Чудо е в нашата България!
Кокосче,аз ти вярвам Mr. Green
   И аз! Wink

# 87
 Тази сутрин излязох на шопинг разходка с количката. Купих на Краси биби за голяяяяяяяяямо бебе (3-6 м) и той много ги хареса. Старите бяха почнали буквално да му падат от устата. Също така му купих дъждобран за количката, за да мога да го разхождам дори във ветровито и начумерено време. Освен това си купих спортен панталон. Не че изглеждам кой знае колко добре, но е по-добре от анцузите.

Това бебешкото акане си е мистерия. Три дена не е акал, дори не се напъва. И всичко това при положение, че му давам Дуфалак сутрин и вечер, както ми заповяда докторката.

Angelviolet, "генът" за коя форма точно е важен казваш? Не че аз питам, ама един познат мулекулярен биолог се интересува - тая лекция не я бил чел.

# 88
  • Варна
А моята мома си ака на 3 дена веднъж - няма запек, консистенцията на "материала" е много добра! А аз преди я мъчех с термометъра....а то май нямало нужда... ooooh!

# 89
  • София
Иники, ха честит празник - било ден на метериолога казаха Joy И честити ви придобивки с преКраси.
Аз пък съм с нова прическа-доста косица си отиде, но имаше нужда Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт