ох, подготвям парти изненада на моя Ник, че на 25ти става на 30, дано ми се получи

И ние празнуваме на 25ти, моят мъж става на 28, а баба ми на 47
Стела, много красиво

Иначе и аз като Алекс отслабвам, но само умствено...Иначе за кг- в момента съм 63 кг (което е + 9 от преди да забременея и +13 от килограмите, в които изглеждам добре
Рокси

На Петя храненията не ги броя, опитвам се да са на 2 часа, но през деня е нон-стоп на гърдите ми, а вечер е различно- снощи спа от 11.30 до 7, но има вечери, в които се буди на всеки 2-3 часа..
А за кг...май моята Петя е най-малка от всички бебчета, в момента е около 4200, 54 см (Мим явно ще сме в един отбор
)
и после защо съм се психясала яде ли, не яде ли 
Киша
беше ми домъчняло за теб!Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Не мога да ви смогна и това си е!!! 
Ние с теб като гледам сме един калибър, а вашия татко даже е и по-висок, така че споко, ще дръпне малкия човек, къде да ходи.
Проблемът е обаче, че имам книжка от малко повече от година, а нямам никакъв опит-а колко пъти ме късаха само
Но сега вече виждам, не може така без кола. Страх, не страх-трябва да карам, че до парка поне да стигам, до Витоша-да го разхождам малкия не само през уикенда на хубави места
Така че, мили ми сладурки, ако утре се пахваля за новата придибивка, моля ви, не излизайте навън, крийте децата на сигурно място
И така излизаме с колата на бул. България и аз съвсем добронамерено предупреждавам:"Внимавайте, тук има куки!!!"Странно, но настъпи неловко мълчание, което разгадах с помощ от публиката в последсвие. Та ако след тази изцепка, купим тази кола-добре ще е
, разревах се да се смея:)
Маха с ръчички, шумоли си нещо, гука си, маха крачета и клати цялата гимнастика и после си гладка как се клатят играчките - кеееф. На люлката, за сметка на това, не мога да кажа, че се радва особено - мирува 10-15 минутки макс и й омръзва. Най-обича вечер да гледка как с татко й играем на игри. Радвиква се като е будна и ние я взимаме при нас
Дано наистина да изчезне един ден. За кг + 3 съм от преди раждането, но си мисля, че повече от 1 от тях са на бюста... Та ще видим като спрада кърмя как ще е. На въпроса как се оправяме като пропускаме кърмене през нощта - ами събуждам се с мокра тениска. Но определено предпочитам това пред недоспиването.