Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 411
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Дони, важното е, че са го видели хората като примерен татко  Mr. Green Ще ги оставим един ден да си ги гледат, а ние по магазини и кафенца Wink
Христо пък веднъж прави палачинки и то аз забърках сместта, ама отидох да си почивам, че ме заболя кръста. Точно тогава минаха да отчитат топломерите и жената веднага: "Браво, браво, я какъв примерен татко. Как готви докато мама си почива"  Joy И той вече с вирнат нос продължи заниманието  hahaha

Мериголд, с теб да основем и  клуб на забраванковците-татковци? Ще вземаме Доника при нас  Joy

Бубченце, много сладък Делян в новата активна гимнастика и явно и се радва Simple Smile

Ейнджъл, ами ние сме съседки значи Wink Като ходиш натам се обаждай Wink

Ралче  Hug Как сте? Да не се притесняваш за акото Wink Всичко е нормално   Peace

Моник, паднах от смях с твоята изцепка  Joy

Иники, честит празник! И вече да прогнозираш само хубаво време, да не се налага и да ползваш много дъждобрана  Peace Честит панталон Wink Той да не е по случай празника  Mr. Green

barboran4e, ти ме разби!!! Баба ти става на 47?! Или просто си сбъркала числата...

И аз това щях да питам?  #Crazy

Млада е бабата Wink Все пак Бърборанчето има сестричка на около 4 год  Peace

Аааааа нИдейтИ така  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:01 от Kokonut

# 91
Много сте приказливи днес!  Mr. Green А вчера никакви ви нямаше... Laughing

Сънич, при теб не знам кой ще гледа килограмите... "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?"(който е гледал оня филм със Стефан Данаилов, май "Дами канят" ли се казваше?  Thinking).

Кокосче, и при мен има такова течение. Сега чакам да ми насрочат час за видеозон, за да се види дали има останала плацента. 
Синчето съм го отгледала в тоя парк. Много хубаво ни беше. Даже имам приятелка от онова време... А иначе ние сме от другата страна на булеварда зад 3-та градска. Надявам се лятото да се приберем, но все още не знам.

Сладурчеста, нашият батко май е най-голям тук, но аз не му давам да я вдига. Давам му само да я подържи и то в седнало положение.

Моник, и нашият татко е така с книжката, даже той я има по-отдавна и сега се е засилил да купува кола, но взе 20-тина опреснителни урока по кормуване. Сега казва, че 2 месеца сам ще кара. Поне ще се упражнява, докато пазарува  Whistling, че вече ми писна все торби да мъкна.  Laughing

Хайде приятен ден от мен, че мноого работа ме чака! Може довечера пак  да намина да видя колко сте изписали. Laughing  Hug

# 92
Уффф, изчетох ви!

Сиси е добре, пише ми, че: "Дребо иска нон стоп да му пея и играя, а и тъпите колико още не спират. Утре сме на боц и ще се отчета. Поздрави"

И аз си имам тъмна линия, намаляла е, но си я има.
Анчето много нервна тези дни, иска да се гушкаме нон стоп, Калоян се пука от ревност и само прави простии, не разбира той, че нея няма как да я зарежа за да гушкам само него...
Моят мъж я купеше само в началото докато ме беше страх, сега не ще, но за сметка на това като му кажа, че излизам без значение дали е денем или вечер стига да си е у дома нямам проблеми.

Моник, каране му е майката...Аз като взех книжка и като си я взех от КАТ веднага се качих да карам за да превъзмогна стреса и шубето, а на другата сутрин се надигнах и ходих да взимам Калоян от ояна и да го возя на ДГ, че и свеки возих. Бях вир воода от притеснение и напрежение защото возя и детето си, но се стегнах. Това ми беше и бойното кръщене и оттогава спря да ми пука и не слизам от колата.

# 93
  • София
Ягодка, дръж ме в течение как върви на таткото шоферлъка
Дони, много си смела-браво на теб Hug
Иники, честити покупки-все полезни неща Simple Smile
При мен пък се случи следния парадокс: мъжо ми купи от един пазар Памперси за 24 лв., които бяха с еластични уши и не пропускаха, а от специализиран бебешки магазин за 33 лв. - без тези екстри.... Чудо е в нашата България!
Същата работа и при мен се случи ThinkingСега не знам какво ще ми се падне, а дано да са пак от тия с екстрите Praynig
Кокосче,аз ти вярвам Mr. Green

# 94
Два дена не съм ви чела и няма наваксване.
Ех, кога ще се оправя туй време, че да се изстрелваме навън с количката.
Честити месечинки на всички празнуващи днес.
stelaruseva и аз се присъединявам към твоя клуб с моите творби снимката е линк към целия албум. Някои не са довършени, но ще ги довърша като ми остане свободно време.
за мойте килца само ще кажа, че бяха в повечко и преди раждането ама сега... абе ще кажа само, че племенникът като ме видя онзи ден и ми вика "леля има беби" и ми сочи корема, а Денито беше до мен  Embarassed  hahaha  Joy
за тъмната линия на корема моята беше почти незабележима през цялата бременност, а сега изчезна напълно.

# 95
Невенче, поздравления, аз мога само да се любувам на подобни произведения с моите 2 леви ръце...
Кокосче, благодаря за отговора ти.  Peace Моята количка е от Турция както бях писала.
Днес съм сама с 2-те деца. Добре че малката се държи прилично и си спинка.
И моята линия си стои без мърдане, а с баткото нямах подобно чудо... newsm78
За кг съм +9кг и няма мърдане, чакам времето да се оправи и да шъткам с количката...другата седмица идва майка ми и ще ме огрее и фитнеса... Mr. Green

# 96
Здравейте и от нас мамчета. Ние сме добре, малкия започна хич да не спи през деня и аз направо изкукуригвам, нямам време даже да се среша, само ревеееееееееееееее.
Искам да ви попитам дали е възможно от фитнеса да ми спира кърмата. Купила съм си степер и тренирам, правя лицеви опори и коремни преси - нищо повече и то през ден, но май нещо кърмата ми намалява дали не е от това........ newsm78

# 97

barboran4e, ти ме разби!!! Баба ти става на 47?! Или просто си сбъркала числата...

хаха, явно наистина слабея умствено  Embarassed Embarassed Embarassed Вярно, че е млада баба ми, ама чак пък 47 Embarassed Embarassed Embarassed, на 67 става. Кокосче вярно, че имам сестричка на 5 год, ама ако баба ми беше на 47, на колко ли щеше да е майка ми  hahaha hahaha hahaha
Бебешкото акане и за мен е мистерия. Петя обикновенно ака по 5-6 пъти на ден, но последната седмица веднъж дневно и определено ми се струва, че я мъчи, защото се напъва и когато успее да напълни памперса е супер щастлива Laughing
Невенче, красота  Hug

# 98
[b]Иники, [/b] по биология хич ме няма, и без това на руски съм я учила и все луди ни бяха биоложките. Та щом се налага- сигурно "гените" е правилния термин. Ама като треньор съм голям "дзвер", нищо че от 10 години практикувам само върху приятелките ми. Терорът е пълен -  запасяването със сладко в къщите им е строго забранено и се контролира.  Повярвай ми, много съм лоша, ама всичко е от обич и приятелска грижа. За мен най-важното нещо на света е здравето.
 Иначе те сигурно са се научили добре да "укривателстват". В случай на депресии хвърча на помощ да изслушвам или провеждам "сеанси" у нас, само и само да не се стига до тъпчене и утешаване с храна и сладко. А такива лекции горките те редовно си отнасят ако забележа запаси от кутии с бисквити и вафли.  Само мъжа ми не мога да го опазя-направо е като Хари Потър, винаги отнякъде ще измъкне нещо сладко. Joy Joy Joy

# 99
И Никола напоследък ака по 1 път на ден, а преди акаше на всяко ядене. Най-вероятно е нормално щото си наддава и не изглежда да му е зле.

Сонче, възможно е при по-силни натоварвания да ти спре кърмата. Пробвай да не тренираш няколко дни и да видиш дали ще имаш повеча кърма. Може пък и да не е от това.

Невенче, големи красоти си сътворила, бре  smile3501

Иники, направи нещо по въпроса за времето, че ми втръсна от този студ и сняг  Laughing. Сутринта беше по-зле от зимата, просто отврат.

Аз пък днес го оставих Никола за малко на майка ми с едно шише кърма да го нахрани като се събуди, че имах разкарване по административни работи. И познайте - прибирам се, той пищи от глад, но шишето не го ще и толкоз. А беше прясно изцедена кърма екстра качество. Само като ме видя се ухили и ме погледна с надежда. Захапа цицата с такъв кеф, че...  Mr. Green Ама аз пък като се бях изцедила преди  час и нямаше много какво да яде от мен. Мъчих го и с шишето, но само като е близо до цицата се лъже за малко и после пак го бута. Е... тариката. А аз си мислех да посъберъ повечко кърма във фризера и чат пат да си похойкам, че то пък не може само вкъщи да се седи  #Crazy. Преди си ядеше от шише ама аз отдавна не го бях пробвала. Ами ако пак ми намалее кърмата?  newsm78

# 100
Бърборанче, смятах го, смятах го, но не можах да го докарам...баба ти да става на 47  hahaha

добре, че внесе уточнение Joy

Невенче, гледах, дзверих се и не можах да разбера от какво ги правиш тези Убавинки, много красиво,браво. Това хартия ли е или конци или нещо друго?

# 101
Сладурчеста, голям трикат Никола, но като види дебелия край ще яде и от шише, споко. Да не се налага де...

# 102
Малее колко много сте изписали
За памперсите  ние в момента ползваме Хъджис и съм много доволна от цял пакет само един пропуск от ако ,ама то си беше твърде много, доволни сме и от Либеро, но от Памперс хич.

За кг аз съм си +7-8 от преди раждането и не мърдам ,въпреки упражненията , но ако ги спряа сигурно ще надебелея.Ама пък и аз много сладко нагъвам.

за храненията  през деня си се храни на по 2-3  часа, а нощем прови различна паузи от по 5,6 ,някой път дори и 7 часа ,но по -рядко.

# 103
  • София
[Пуфис и аз ги пробвах...мекички са,еластични...но не попиват добре-повърхността им си е мокра

За ПуфисТочно това имах в предвид- като пипинеш повърхността е мокра, дори и от съвсем малко пишкано. А иначе и аз съм  от отбора на доволните от Хъджис. Peace Бях споменала за 2-3 месеца да са ми пропуснали само  2-3 пъти, и то защото сънена съм ги закопчала накриво

# 104
Мацки, да видим дали ще можете да ми помогнете...Имам следния въпрос...

Мога ли аз като физическо лице да сключа ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР с друго физическо лице?

Ето каква е работата.
 ТРябва да изплащам хонорар на друго лице за свършена работа, но ми трябва официален документ за това защото парите не са мои, а са събраните на благотворителният коледен маскарад пари и трябва да мога във всеки момент да се отчета пред всеки, който ми поиска сметка за това...

Та намерили сме логопеди и психолози за работа с дечицата, но им плащаме хонорар за работата.
Четох из нета, но с Анчето не мога и да се съсредоточа много да чета и не ми е много ясно как да го оформя този хонорар... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт