Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 413
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София

barboran4e, ти ме разби!!! Баба ти става на 47?! Или просто си сбъркала числата...

хаха, явно наистина слабея умствено  Embarassed Embarassed Embarassed Вярно, че е млада баба ми, ама чак пък 47 Embarassed Embarassed Embarassed, на 67 става. Кокосче вярно, че имам сестричка на 5 год, ама ако баба ми беше на 47, на колко ли щеше да е майка ми  hahaha hahaha hahaha

Ами...историята познава и такива случаи...Е, не точно същите. Нали медиите шумяха около едно цигане, простете ромче, което роди на 12 г. Бабата била на 29...Не казаха прабабата на колко е, но... newsm78 Joy
Абе цицоманчета са ни момчетата от малки и това си е. Вчера свекърва ми облича Георги, аз Хриси. Георги съответно реве, защото и батко му реве(мих му главата hahaha) И му казвам - стига си плакал, че и Бебе плаче. А той ми отвръща - Беби паче, беби гладно - папка. И ми надига блузата. При което се наведе да види от къде аджаба папка бебе Joy
Невенче, страшна си и ти Simple Smile

# 106
Аз пък днес го оставих Никола за малко на майка ми с едно шише кърма да го нахрани като се събуди, че имах разкарване по административни работи. И познайте - прибирам се, той пищи от глад, но шишето не го ще и толкоз. А беше прясно изцедена кърма екстра качество. Само като ме видя се ухили и ме погледна с надежда. Захапа цицата с такъв кеф, че...  Mr. Green Ама аз пък като се бях изцедила преди  час и нямаше много какво да яде от мен. Мъчих го и с шишето, но само като е близо до цицата се лъже за малко и после пак го бута. Е... тариката. А аз си мислех да посъберъ повечко кърма във фризера и чат пат да си похойкам, че то пък не може само вкъщи да се седи  #Crazy. Преди си ядеше от шише ама аз отдавна не го бях пробвала. Ами ако пак ми намалее кърмата?  newsm78
И при нас е същата картинка.Само да види шишето и се почва едно мръщене и едно мрънкане. Стискам палци да имаме кърма, че инак лошоооооооооооо

Доня ето тук е показано как се правят тия красоти http://www.youtube.com/watch?v=lhlyAhTztEk&feature=related

Поздрав за всички мами и за всички бебоци

ПП: Има ли адашки на моята щерка, че да ви питам кога се праднува имен ден на Деница  newsm78

# 107
  • Варна.....
Доня, вие някаква организация намате ли??
Не ти препоръчвам докато си в болничен да подписваш какъвто и да било договор-  ще ти спрат майчинството като едното нищо, ако се усетят данъчните.
Изплащай с разписка. Ако това не те устройва казвай да мисля друго.
nevencheto това не е за всеки мила- зе несръчността си вече писах  Mr. Green
Момичета, благодаря Ви за пожеланията за моето двумесечно бебе- аз залисана в ходенепо идиотии бях забравила, докато не видях че сте ни написали пожелания   bouquet

# 108
не, нямаме, предстои ни да регистрираме, но все още не е факт.
Абсолютно на доброволни начала го правим това, но тъй като аз ги организирам и парите събирам и стопанисвам нося отговорност и трябва да мога да се отчета..

Каква е тази разписка?

Невенче, изгледах видеото. Как намираш време и нерви за това Shocked
Направо ме шашардиса...
Поздравления!!!

# 109
Таис, а това значи ли, че ако регистрирам сега, по време на майчинството организацията може да ми спрат майчинството?

# 110
Доня, ако е неправителствена и не е със стопанска цел, не би трябвало. Аз съм председател на такава организация-ние всяка година събираме пари за стипендии за участие в международен форум в Австрия на студенти и млади професионалисти и аз сега влизам в годишна кампания. Имаме счетоводител, но по принцип аз се занимавам с набирането на средствата и не съм си и помисляла, че може да е проблем за майчинството! Таис,кажи моля те? Ние не взимаме и стотинка от тези пари за нас или за организацията.

# 111
Имам и още едно питане мили майчета - имам проблем с детето от вчера вечерта. като го слагам на гърда, цоцка малко и започва да я плюе и да се дърпа и блъска в гърдата ми. Слагам го на другата и реакцията е същата - суче около 1-2 мин и започва да я плюе и да се блъска в нея и ревеееееееееееее. Няколко пъти го местех ту на едната ту на другата и без успех. тогава се изцедих и му я дадох от шише и си изяде всичко. На какво може да се дължи това, аз искам да си го кърмя и ме е страх, че ако се наложи да се цедя кърмата ми ще намалее и без това не е много. Дайте съвет, моля ви се........

# 112
Невенче, чудни са ти нещата! Поздравления!
соня-82 , ако дохранваш с АМ, може да е свикнало с шишето. Може би пък млякото слиза по- бавно и не му се дърпа, а с шишето му е по- лесно. Ако пък му даваш само от шише, съвсем ще се откаже.

# 113
Соня, и аз имах подобен проблем с Анчето, даже се бях отчаяла и мислех да я заапочвам яко с АМ, но положих малко усилия още, въоръжих се с търпение, храних около седмица през половин час буквално и така ми стимулира лактацията, че кърмата ми се върна и сега пак си я кърмя нормално. А я мързеше и да суче...

# 114
Сонче може и в този момент да ви почват коликите и при нас е така.

# 115
Виолетке, точно така и ние искаме да я регистрираме, с нестопанска цел, сдружение, за да сме по-ефективни, за да можем да събираме средства и от спонсори за дейностите, но ако ще имам проблем с майчинството просто няма да е сега или ще бъде без мое участие... В четвъртък имам среща с адвокат и ще я разпитам и за това

# 116
Сонче, и аз мисля, че е по-вероятно са е от колики. Иначе прочети за кърмаческата стачка и спокойно, ще отмине този период. И ние имаме такива моменти понякога, когато е превъзбуден, а преди от коликите редовно го правеше това. Опитвам се да го успокоя и после продължаваме.

Невенче, като гледах клипчето, бая търпение се иска за тая работа.

Копривке, я сподели как ти е спряла кърмата с Калоян? Спомена нещо от натоварване, та ми стана любопитно.

# 117
Реших, че съм много дебела(не че не бях) и започнах да тичам за отслабване. Под тичане разбирай 15 минути на ден, нищо особено. На третия ден кърма НЯМАШЕ. Спрях веднага тичането, започнаха се едни супи, води, чайове, върна ми се частично, но започнах и да дохранвам защото не стигаше и така. Затова казвам, то си е до организъм. На някои  натоварването не им действа, но при мен се оказа проблем тогава и затова сега не смея. Като знам какъв зор видях с тази кърма да я имам....

Той тогава беше на 2 месеца

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 20:04 от доня КОПРИВА

# 118
Сонче, и за щях да ти кажа да прочетеш за кърмаческата стачка, но Сладурчеста ме е изпреварила  Simple Smile (бай дъ уей Сладурчеста обикновено пише нещата, които и на нас ни се случват, та така ме успокоява и ми спестява писането  hahaha )

И искам да питам и споделя нещо - Виктор почти не прави нощни паузи, да не говорим, че когато изобщо прави пауза от 4,5 до 5 часа, то то е от 19 или 20 часа... С други думи си хапва почти непрекъснато по 8 пъти и когато съм го мерила винаги е минимум 120 гр. и вече е станал доста тежък - почти 5800. Та питането ми е - трябва ли да правя нещо или да го оставя сам да се регулира и да чакам евентуално в някакъв момент (когато е станал малък   261uu) да започне да спи повечко нощем  newsm78

И друго - от вчера ми повръща по много на фонтан - единият път мисля ме повърна всичко, което беше изял, та малко се попритесних, ама гледам Сиси, която (за съжаление) е спец в тази област не може да пише...

Абе и други неща има, ама ще ги оставя за друг път като се добера до нета да пиша  Laughing Айде лека вечер от мен  Hug

# 119
Здравейте, момичета! Аз също ви чета от доста време, но нямах самочувствието да се включа. Винаги сте ми били изключително полезни и във вашите постове съм намирала отговор на повечето въпроси, които са ме тревожили. Благодаря Ви!!! Hug
Включвам се сега, защото реших, че мога да бъда полезна. По въпроса за неправителствената организация, Копривке, няма проблем да бъдеш член на такъв тип организация и да получаваш майчинство. Ти вероятно ще бъдеш член на Сдружение с нестопанска цел. То е отделно юридическо лице със свое имущество и сключва сделки от собствено име, съответно подлежи и на самостоятелно данъчно облагане. А варианта да сключваш договор като възложител, ми звучи доста рисковано. Така, че най -добрия вариант е да регистрирате СНЦ. То ще ви бъде полезно и за в бъдеще.
ПС.Моят син Боян е роден на 19.01.  

Общи условия

Активация на акаунт