Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 417
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
 Моми, само минавам да кажа дне неща:

1. Благодаря за поздравленията, но аз само по диплома съм метеоролог към момента.

2. Краси откри две неща - парвия закон на мениката и палеца. И двете ги тренира усилено!

Напускам остново, трябва да се боря да суче биба, а не палец.

# 121
nevenche ти сцепи мрака, бе душа! егати нещата ! ама като си помисля как звучи на хората като кажа, че правя чанти  Mr. Green Mr. Green всеки луд с номера си  Peace
Радвам се ,че клуба нараства

# 122
...По въпроса за неправителствената организация, Копривке, няма проблем да бъдеш член на такъв тип организация и да получаваш майчинство. Ти вероятно ще бъдеш член на Сдружение с нестопанска цел. То е отделно юридическо лице със свое имущество и сключва сделки от собствено име, съответно подлежи и на самостоятелно данъчно облагане. А варианта да сключваш договор като възложител, ми звучи доста рисковано. Така, че най -добрия вариант е да регистрирате СНЦ. То ще ви бъде полезно и за в бъдеще.
ПС.Моят син Боян е роден на 19.01.  

а как стои въпросът ако съм учредител защото аз дефакто съм инициаторът да регистрираме СНЦ, другата мацка няма да иска да го направи без мен...вероятно

По въпросът с гражданския договор, ще оформим някаква разписка дал - взел и това е или ще го подпише другата мацка просто.

Благодаря  Simple Smile

Иники, като натрупаш опит мини и през нас да приложиш наученото на Анчето

# 123
  • Варна.....
Копривке, Вайълет, можете да членувате в организация с идеална цел, но не и срещу възнаграждение. За най- сигурно обаче, ако имате съмнения пуснете запитване на мейл-а на НОИ.
Копривке, разписка бе мила - Днес, на.... долуподписаният ...... ЕГн, бла бла, получих от... Доня Коприва,  сумата от .... за извършване на следните дейности........ Още един път дата, поспис, саморъчно изписване на трите имена(не е нот. акт, но за всеки случай). Това обаче когато става въпрос за възлагане на физическо лице, което няма и да декларира дохода. Ако ще го декларира обачеее, става доста по омотано- трябва да приспаднеш осигурителни вноски и т.н. Тук счетитата ще го дообяснят. Ако е Фирма може с приходен касов ордер да им изплатиш. А най- добре изчакай регистрацията, внеси парите в касата и тогава изплащай.

# 124
Стела и аз правя чанти..ама нямам снимки...и рокли и поли....от стари дрехи, предимно дънки...и оригами обичам да правя...щом е свързано с фината моторика на пръстите е за мен работа...даже днес си купих игли и конци, че нали вече къщата си е моя и трябва да си купувам сто неща...много стана офф топика, ама ша мъ прощавате...абе да питам за къпането само аз ли къпя през ден детето...не говоря за миене на дупето...

JulyN добре дошла... welcome  bouquet давай го по смело...тук няма място самочувствието...нали сме нещо като група за опит и подкрепа...

още малко офф...пак изгониха от music idol фаворитите ми...александра и магдалена...първата година кремена, втората пламена, а сега и двете на веднъж...

# 125
ох...браво на вас, аз само с тортите си чеша крастата за момента

Лорини, за къпането...май само ти си споделила такова нещо Mr. Green

Тайс, благодаря ти мацка, оформих я разписката, така ще бъде  Peace

# 126
  • Русе
Здравейте, мерси за поздравленията за малката бубулечка и нейните 2 месеца. А утре майка й става на цели 29 години. Lorini, за къпането -ние още къпем всяка вечер и тъкмо се чудех до кога трябва така и мислех да питам. Днес излизах с 1 съседка с бебе на 6 месеца. Питах я ходила ли на гинеколог след раждането. И тя имала течение. Оказало се е, че има раничка и я изгорили с лазер. Направо съм отчаяна и само за това мисля. Ако не спра да тека до другата седмица ща не ща отивам на преглед Cry

# 127
Ние също къпем Петя през вечер, направило ми е впечатление, че така кожата и се чувства по-добре (нали и е много чувствителна кожата), а иначе дупето и го мия след всяко акане.
JulyN,  добре дошла  Hug А сега ако се и регистрираш, съвсем ще си част от отбора ни  Hug

# 128
Доня кой каквото може...твойтв торти също са много готини...
за къпането...като излизаме на разходки я къпем задължително...но като си стоим само вкъщи не виждам смисъл да е всяка вечер, понеже тя не се поти и няма от какво да е мръсна...като почнем всеки ден да сме авън ще я къпем всеки ден...иначе наистина гери е права кожата им е толкова нежна...пък и много материали има вече по тази тема..най-вече за гадната хлорирана вода...наскоро четох, че едно къпане се равнява на 7-8 чаши изпита хлор...аз затова си наливам вода и я оставям около два часа да престои прди да я пия...

# 129
още малко офф...пак изгониха от music idol фаворитите ми...александра и магдалена...първата година кремена, втората пламена, а сега и двете на веднъж...
точно ! И за Кремена ! и за Пламена ! сега за Маги и Рут  Cry
Доня   на твоите торти шапка им свалям, аз нямам търпение май ..Simple Smile  newsm78
офф-> да и Александра също ! Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:25 от stelaruseva

# 130
ох...това ми е болната тема...МА

Тази година всички са толкова добри, че всеки, който гонят ми е като лична обида....

Особено много харесвах Александра. Убийствен тембър, техника на пеене, школовка...шлифован диамант...много ме е яд!

# 131
http://www.youtube.com/watch?v=pU6KhFWvKPM

днес не съм ви поздравявала, гледам върви лафа  Mr. Green
и мен ме е яд за Марго, и за Васката ме е яд, но за него по друга линия
утре ще върнат двама, предполагам и залагам на Марго и Рут  newsm78
лека и безаварийна, по-малко ревлива нощ ви пожелавам

Къпя си и двете деца всеки ден както не веднъж съм споменавала, ако не го направя, ще се самообвинявам, че ме мързи и съм лоша майка и двете супер се кефят на водата
Кафява линия изобщо не ми се появи тази бременност, с предишната още във втория месец и изчезна почти 9 месеца след раждането

# 132
Вие сега си спите,ама аз ще ви пиша,че да има какво да четете като се наспинкате(ако въобще сте успели  Laughing)

И аз ще пътувам към Родината МИЛА,но Септември месец. И аз като Suny4 много искам да изглеждам добре ,че като  се прибера и като видя слабичките, полуголи и наконтени мацки ,срам ще ме хване  Embarassed.
Иначе за тукашните стандарти съм си ОК.
Две седмици след като родих жена(американка) ме вижда в магазина с бебето и ме пита дали бебето е мое.Отговорих ,че е мое,а тя ми казва,че не е възможно  да съм родила току що,защото съм била скини (слабичка).Представяте ли си  Shocked

Гледам тукашните българки са луднали по Дюканската диета,но аз не мога да я спазвам ,защото ме е страх да не ми  спре кърмата.

Таис,мярнах те аз в една тема за отслабване  Wink,кажи ако намериш нещо  ефикасно за ослабване,докато кърмим.

Иники,не те ли е страх да слагаш малкия да спи по коремче.И аз слагам Алекс,че  така спи най-сладко и без да се пробужда ,но ме е страх да не се задуши.Много пъти като се пробудя го заварвам да си е забил носа във възглавницата.И аз като теб се чудя дали пък не диша през ушите  newsm78.

Zozima,бях ти "обещала" да те питам нещо и мислех да е на лични,но може да се наложи и друга мама да пътува с бебе в самолет,освен на мен и Съни4.Четох доста по темата,но все пак е по-добре инфото да е от извора.  Та признай си  без бой  Wink всичко,което ще ни е полезно да знаем ,когато пътуваме с бебе в аероплана  Hug Благодаря ти предварително  bouquet

Лорини, и  аз  къпя малкия през ден,иначе дупето при вскяка смяна на памперса.
Така сладко и звучно си смуче пръста  ooooh!.Какво ще ги правим тези деца ,незнам.Изплюва бибата и се захваща с ръката  Crazy

А какво стана със Сиси ? Някой успя ли  да се чуе с нея?

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 04:46 от natali81

# 133
Добро утро мами,
черпя ви цък и ти го правят  Wink
Много се радвам, че ви харесаха моите творби и да ви издам една тайна newsm73 мама ми сгъва елементите, аз само ги сглобявам

Да ви кажа снощи как си стимулирах кърмата (стимулирах не е точната дума, ама вие ще ме разберете какво имам предвид).По принцип вечер Дени ми заспива на цицата след последното хранене, но снощи нямаше кърма и на двете гърди.Горкичката ми бебка дърпаше, въртеше се, мрънкаше, но без резултат.Тогава реших да си пусна един душ и от топлата вода сигурно ми се разшириха каналчетата та кърмата ми се появи. Така мойта бебка успя да се нахрани и заспа сладко сладко.
Хубав ден на всички, приятна разходка и много бебешки усмивки.Днес времето се очертава страхотно за разходки  1stroller

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 08:24 от nevencheto

# 134
Здравейте, сладурки!!! Искам да ви питам някой ще поръчва ли нещо от Mothercare??? Да се комбинираме повечеко поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт