nevencheto, мерси за кафето, изпревари ме
Аз си купих кафе Инка и сега се наслаждавам на мляко с Инка (представям си, че пия мляко с нес, ама доближава се по вкус, де).
Напоследък след кърмене нещо ме болят гърдите отвътре сякаш. Ама не е като рефлекса на потичане
. По-точно гърдата, от която съм кърмила. Много странно
. Някой случвало ли му се е? За къпането - аз един ден го мия само с водичка, а на другия и със шампоанче. Случва се и някой ден да пропусне банята, ама примерно щото се е събудил много гладен и няма да изтърпи половин час къпане и преобличане. Иначе го къпя всеки ден щото на него му е кеф, а не поради други съображения. Той няма от какво много да се изцапа. Иначе действително водата е толкова гадна, че едва ли е полезна за кожата на бебетата, така че всичко е по преценка на родителите.
natali81, миналата година ходих със самолет в Турция и беше пълно с бебета на по 6 месеца, че и по-малки. Гледах, че много се грижеха за тях стюардесите, ама незнам подробности. И на мен ми е интересно, че мисля да го водя есента с нас на море някъде със самолет та, който е наясно да сподели.

, ама на мен си ми е притеснение!

, защото "Сдружението се учредява от три или повече лица, които се обединяват за осъществяване на дейност с нестопанска цел. " Тези три лица се наричат първоначално учредители, но по същество са обикновени членове на сдружението в по-нататъшната му дейност. Сдружението по дефиниция осъществява основно нестопанска дейност т.е. няма печалба, а всичко придобито се израходва за постигане на идеалните цели на сдружението. За това и печалба не се разпределя и съответно- няма как това, че си учредител или член да ти попречи за майчинството. Ето и линк към закона
,но първо трябва да изчакам акането към 11-12ч и палим гумите