Малките ЯНУАРЧЕТА хубавеят, A ЯНУАРСКИТЕ мами слабеят...

• 15 426
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мини, мисля на Георги на годинка да му я бия, че да мине по-тънко - шегувам се разбира се Joy Ще обсъдя с докторката, че тя не знае за намеренията ми. Аз на Хриси и хепатит А трябва да бия, че с това лапане на всичко и мръсни ръце, че се рови навсякъде...Природен имунитет, но при него вече избива навсякъде...Щом и гаечни ключове лапа в сервиза...
Киша, и аз съм на тема колички. Харесала съм 5 летни, които могат да се ползват и от бебета. Мисля да изчакам до другия месец и да взема да реша коя да е...

# 151
alex222 как поръчвате от Mothercare

# 152
Мини,имам в момента Бъз и Макларън....ще си запазя кошницата и ще возя малкия и нея и долницата на Зап...евентуално..,но се чудя кога мога да го сложа на седалката newsm78,че на кошницата много им се спарва гръбчето лятото...или пък в Макларъна-дават го за над 6м newsm78,а иначе съм си харесала Бъгабу Crazy

# 153
Добрютру мацки

Мини - мерси за Буш - също любими, ти май беше пускала Джамирокуай - също мой любим = ще се окаже че се кефим на една и съща музика  Laughing

ДжулиН - уелкъм както се казва

Мерси за кафенцето - Сладурчеста - инка казваш, аз почнах да пия кафе преди месец и не виждам малката да е по различно от преди - ама аз си пия кафето по час и половина - сръбвам по малко - знам ли, от това ли да е. Но всяко гардже е различно и различно реагира.

в тая връзка - къпем дивна всяка вечер, но само от 2седмици със сапун през вечер, другата вечер и правим морска вода - хвърляме една шепа сол  Laughing тя много се кефи, понякога заспива - и както знаете вече - плава - и като спи,а вече и като е будна. но нали ни е морско момиче... идва лятооооооооооо. а и тати къпе - това е тяхното време и не мога да им го отнема, кожата и е добре - ние използваме преварен зехтин..иначе мия дупе след всеки памперс - ползвала съм мокри кърпи 2-3пъти като бяхме навън. Ух, днес такова хубаво време и аз смятам да разцъкам из морската след като ми направят масажа. моята рехабилитаторка няма проблеми да ходя с Дивна, надявам се да е послушна.

въпреки че сме на кърма искам да споделя какво четох за захранването - ако може някой нещо повече да каже - че стомашните сокове, които помагат за преобразуване на друго освен мляко се изграждат към 6-тия месец, при по ранно захранване - коликите може да се върнат - или не точно колики ами да го боли корема детето.

Павлина - аз си записах какво писа Иники за водата - 4.5 л вода + 9 лимона - замразява се, после се размразява и се пие 3дни. почива се седмица или месец - е гати, била съм записала  Laughing Laughing и пак се пие...

ами това от мен за сега, а ако Варненските мамита искат да си направим и ние комбина за дрешки от Матъркеър - кажете - за сега или по нататък. аз имам приятелки по чужбина и поръчвам и ми носят - че тука по готините магазини е е***ти цифроманията - а навън е с 20-30-40% по малко - честно ли е това, кажете.

лек ден и приятни разходки, дано да не духа  baby_neutral

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. - не е истина лелееее.

# 154
Честита втора месечинка на Михаела и Габриела
Лубито, честит рожден ден
JulyN, добре дошла, настанявай се при нас и разказвай – ще ти хареса
Kokonut-мисля, че ако е било плацента вного отдавна щеше да се е проявило с температура и болки. Но доки най-добре ще те каже
Бръм, млеконадоя от нощното вече си навивам часовника и цедя, че тези дни кърмата нещо намаля. Иначе сутрин цедя до облекчаване гърдата от която не съм кърмила в 6. Дано се регулира, че е болезнено и течеее
merrygold, секса го почнахме като минаха 2 месеца – беше ме доста страх първия път, но не беше болезнено, повече беше от шубе. Лошото е,че е на приливи и отливи понякога понаболява. Бях чела някъде, че овлажнителите помагат и да така е. При кърмачките, поради хормоналните промени, влажноста е по-малка
Monick, каране му е майката. Хубаво е в началото да има някой шофьор с теб, за да те коригира, ако бъркаш. В началото не се усещах изобщо,като бъркам и помага. А здравословна доза страх като шофираш винаги е от полза-предпазва ни от това да правим глупости
Сладурчеста, в началото – първия месец имах такава болка в гърдите, но отмина. Бях леко се притеснила, защото бах чела че може да е признак на гъбички, но педи каза че Сами няма млечица

За мюзик айдъл – яд ме е за Васил Стоянов и за дългокоското който изгониха първата вечер – мноооого добри певци със страхотна техника. Но кото цяло това предаване много ме възмущава – Иван и Андрей се държат абсолютно непрофесионално, лигавят се, а за тъпите им шеги за Владо Кузов и 13 годишното момиче нямам думи ooooh!. Също и за подигравките на журито с откровенно болни хора на кастинга

Спирам че се оляххх. Това кафенепиене ми докарва стращен главобол, а и мъжът ми е със зверска бъбречна криза и съм почти неспала

Хубав и усмихнат ден от мен  bouquet

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора. нямате изчитане  Crazy

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:34 от Espa

# 155
Мини,имам в момента Бъз и Макларън....ще си запазя кошницата и ще возя малкия и нея и долницата на Зап...евентуално..,но се чудя кога мога да го сложа на седалката newsm78,че на кошницата много им се спарва гръбчето лятото...или пък в Макларъна-дават го за над 6м newsm78,а иначе съм си харесала Бъгабу Crazy

Ако това ще ти помогне, Стефания я возих до 4 месец в кошницата и я сложих в летния кош на Спидито, който няма напълно легнало положение
имам и Дрийми от една позната, скоро ще слагам Дриймито на Спидито, че Запа много се обръща бе
не си купувай Зап, спрямо Спиди е направо лагерна количка, на първото ни излизане Стефания я обърна и хванах Преслава на една педя от земята, летеше надолу с главата  ooooh! Cry

# 156
 Доника, овчи защото ядете овце или има по-логична причина? Ако ядете вце хвърли насам някоя рецепта, че от кога им се каня.  Mr. Green

Натали, децата и пяните Господ ги пази. Мисля водолаз да го правим, барем да има кяр.

Борбата за бибата е неравна! Той може да не спи цяла нощ, а аз не. Правата ми са нарушени! Ще взема да му я връзвам тая ръка, да го видим тогава как ще смуче палеца.  Twisted Evil

В мюзик айдъла, най-харесвам малкото лапе, сляпото момиче и Дарко. Не мога да се обоснова, просто ми харесват.

Бягам, защото се разбуди малкият класик. Сети се, че не е ял твърде дълго време.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

вие не сте хора!!!!

Рецептата гледам, че са я дали вече (какви прилежни ученици, пу пу да ви посерат кокошките!), изтривам я.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:09 от Иники

# 157
Мини,май ме отказа....тя и Дари е същата бесотия като Стефания...,а моите реакции може да не са толкова бързи Sick

# 158
а потребители Mr. Green

# 159
  • София
Доника, овчи защото ядете овце или има по-логична причина? Ако ядете вце хвърли насам някоя рецепта, че от кога им се каня.  Mr. Green

Тц, няма рецепта...Зодия Уфцъ почнаааа, а се оказа, че сме много Уфци тука - аз, Данинцето, Бубченцето и още знайни и незнайни, дето не са се издали hahaha Дето вика мъж ми и на овца не мога да те обидя, че си го знаеш, че си такава hahaha
Аз агнешко не ям между другото Mr. Green

# 160
  • София
Добро утро и от мен,
Днес най-накрая да се появи слънце и в тази София и към обяд излизам с бебока, че ми писна само вътре. Гледам, говорили сте за къпането- ние къпем бебока през вечер, просто така свикнахме, ама предполагам, че сега като се постопли, ще е и всяка вечер.
Най-накрая й се изчисти белия налеп по езичето, гъбички ли бяха, не знам, ама чак се изчисти. Също така се радвам, че започна и тя да издава звуци- нещо средно между ггг и ааа, ама е много сладко Laughing. Аз пък да си призная честно още не сме започнали секса след раждането Embarassed- все още ме е страх, а и аз с тези мои излишности не се чувствам конфортно, ама хич даже Rolling Eyes- е, в с вкоро време ще трябва да се промени ситуацията де, не може все така да бъде, ама да видим кога ще се престраша Rolling Eyes
За Айдъла- най-харесвам малкото момиченце- просто й се възхищавам какъв глас има, може би, защото аз никога не съм успяла и един тон да изпея вярно. Вчера купихме Пентаксима- 63 лева- Confused, някой беше спонемал, че го е купувал за 52, ама не поня кой беше, с моя пилешки мозък, забравила съм Embarassed
Честит рожден на Любито  bouquet
Хубав ден от мен  bouquet

# 161
Тук май слънцето днес не иска да се появи.не знам къде ги видяха тия 17 градуса за днес,но все пак се надявам да излезем за 2-3 часа.Ние къпем всяка вечер,много му е хубаво и се кефи много,дори и преди това да е имал силни колики,почнем ли да го събличаме за баня и млъква.Тъмната линия на корема си стои и ми се струва че няма да изчезне,толкова е тъмна и дебела:mrgreen:за килограмите съм 55,т.е.+5,6кг от преди.купих си едни дънки,че в моите не влизам и май скоро едва ли ще успея да стигна така желаните 49кг Mr. Greenно с това кърмене няма как да гладувам ,пък и  с това студено време и тая дълга зима,само хапвам като си стоя  в нас.Сега като се почнат дългите разходки ще е по-лесно.

# 162

За мен тези килограми са просто мечтиииии

Да споделя какво прочетох в новата си книжка за захранването и ми се струва смислено:
- да се започне между 4 и 6м
- да се започне с оризова или друга безглутенова и безмлечна каша
- след кашите да се включат пюрета - най-добре от ябълка, круша, морков
- едва след пюретата да се включат сокове, защото образуват газове

Мисля така да процедирам, защото това се доближава до моите представи.

# 163
  • Русе
Благодаря за поздравите, момичета! Бих ви почерпила с някоя тортичка, но не знам как да сложа снимка тук. Минавам само набързо, защото очаквам гости след час и половина- свекитата на сладко и кафе. Довечера ще излизаме само с мъжлето да се почерпим, че не съм ходила на кръчма 100 години. Приятен ден и хубави разходки, защото днес временцето го дават супер, както почти винаги на рождения ми ден.

# 164
Здрасти банда!
Включвам се набързо,понеже ще хващаме пътя,а и да не ме забравите случайно Flutter
Първо ЧРД на  lubito, бъди щастлива,обичана и обичаща Hug
Започна сезона на овците Party аз съм на 30-ти Crazy
Такааааам,какво щях да пиша. newsm78Първо за къпането по принцип таткото си я къпе всяка вечер.Това си им е ритуал на двамата,а и тя много се кефи.Е, случвало се е и да пропуснем някоя вечер,ако е заспала или много нервна.
За килата да не говорим,понеже съм 70-килограмов глиган #Cussing out, а трябва да съм 58 Crazy
За секса то преди време май аз я подкарах тая тема.Започнахме месец след раждането,нямам оплаквания,понякога само ме наболява,но ако по-бурно се обичаме Mr. Green
За захранването идея си нямам с какво да започна.Смятам да е към 5-6 месец.Педи каза със сокчета да започнем,ама знам ли newsm78
Кафява линия имам,но е мнооооооого бледа.
И да ви се похваля накрая.От два дни съм на промоция. Party Йоанче заспива в 22.30-23.00 и се събужда в 5.30-6.00 и после продължава до 9 ч. Нечувано до сега #Crazy Така,че Павлинка изгря слънце и на нашата поляна,дано скоро и Яна започне да спинка Hug
Хайде ставам после може да ви покажа новата си прическа Flutter

П.П. JulyN добре дошла при нас и  enjoy Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:07 от daninceto

Общи условия

Активация на акаунт