® E-bay - тема 25

• 33 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
чакайте си ....
аз съм се кротнал и доста време не съм купувал
Криза?

На този дали са му оригинални стоките? http://stores.shop.ebay.co.uk/6711claire__W0QQ_armrsZ1

# 646
  • Бургас
чакайте си ....
аз съм се кротнал и доста време не съм купувал

Ти така и не показа снимки на колите, да видим, да се порадваме  Rolling Eyes

# 647
на тези цени за маратонки адидас само стелките могат да струват толкова,  може и два броя.
Иначе за маратонки си е направо - уау!

# 648
Ами  анцунзите дали си заслужават?  А продавача си е със 100% фийдбек

# 649
Загледах ги - вероятно са по-стари модели. Изглеждат прилично, ама да не отидат в най-долното ми чекмедже  Rolling Eyes

# 650
Аз да попитам  Embarassed - след като снощи спечелих търга, веднага изисках от продавачката да ми прати тотал, за да платя, защото в описанието не пише сумата за доставка до БГ, въпреки, че имаше зададени въпроси и ми е ясно за каква сума става въпрос. До момента мълчание от нейна страна  Rolling Eyes Чакам си чинно, но все пак има ли някакъв срок, определен от и-бей, в който трябва да платя  newsm78 От нейна страна няма упоменат такъв.

# 651
Прочетох първия пост от темата, но не намерих отговор на моя въпрос  Blush
Преди повече от месец спечелих на търг в американския ибей. Мацката която ми продаде стоката ми писа че я е пуснала на следващия ден след като е получила сумата от мен. До днес нищо не съм получила и и бях пратила няколко мейла, че нищо не е пристигнало до мен.
Момичето ми писа, че ми връща всички пари до цент и бла бла бла....
Та въпроса ми е, тъй като не съм въвела 4 цифрения код от банката в акаунта ми в пей пал (понеже не съм го искала още), ще ми се възстанови ли сумата по картата? Или когато въведа кода тогава ще ги видя преведени в акаунта и на картата.

Дано сте ме разбрали, повече ме бива в говоренето  Mr. Green

# 652
  • into the blue
ВечеПетя,щом знаеш какъв е шипинга защо не пробваш да платиш без фактура,като въведеш сумата в полето Postage & packaging?

# 653
  • Бургас
Аз да попитам  Embarassed - след като снощи спечелих търга, веднага изисках от продавачката да ми прати тотал, за да платя, защото в описанието не пише сумата за доставка до БГ, въпреки, че имаше зададени въпроси и ми е ясно за каква сума става въпрос. До момента мълчание от нейна страна  Rolling Eyes Чакам си чинно, но все пак има ли някакъв срок, определен от и-бей, в който трябва да платя  newsm78 От нейна страна няма упоменат такъв.

Изчакай ден-два, може да ти отговори.
А иначе, можеш да си напишеш сумата за P&P в полето. И така да платиш.

# 654
  • Бургас
Прочетох първия пост от темата, но не намерих отговор на моя въпрос  Blush
Преди повече от месец спечелих на търг в американския ибей. Мацката която ми продаде стоката ми писа че я е пуснала на следващия ден след като е получила сумата от мен. До днес нищо не съм получила и и бях пратила няколко мейла, че нищо не е пристигнало до мен.
Момичето ми писа, че ми връща всички пари до цент и бла бла бла....
Та въпроса ми е, тъй като не съм въвела 4 цифрения код от банката в акаунта ми в пей пал (понеже не съм го искала още), ще ми се възстанови ли сумата по картата? Или когато въведа кода тогава ще ги видя преведени в акаунта и на картата.

Дано сте ме разбрали, повече ме бива в говоренето  Mr. Green

Кодът ти няма нищо общо с връщането на пари. Би трябвало да можеш да си ги видиш в картата.

# 655
мерси много  Hug
Лягам си спокойна  Laughing

# 656
  • Бургас
мерси много  Hug
Лягам си спокойна  Laughing

Hug
А нямаш ли мейл от ПейПал за рефънд? Или тя още не ги е върнала?

# 657
Мерси, Стихия и Мимита   bouquet

Въобще и не бързам да плащам. Като си пускат търг, да отговарят и на въпросите, амаха  Crossing Arms А то даже не е и въпрос, а молба да ми изпрати инвойс с цялата сума. Само да не ме резнат от и-бея за неплатен артикул  Crazy, затова попитах дали има някакъв установен срок  newsm78

# 658

Hug
А нямаш ли мейл от ПейПал за рефънд? Или тя още не ги е върнала?

О имам мейл:

Hello Krasteva,

You received a full or partial refund of $20.50 USD from Oksana Galchenko.

To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Това са парите с шипинга които и бях пратила  Simple Smile
Но като отворих пей пала не видях сумата и затова реших да питам  Peace
Излезе точно момичето  Grinning

# 659
  • София , Монтана
Здравейте и от  мен.Днес спечелих един търг и момичето ми писа че доставката до България ще ми е 60 лири, иска ми се и аз да ползвам услугите на Емпреса но не зная какво да им пиша.И да ви питам нали като започна да плащам тогава да променя адреса че сега ми е този в България.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 00:56 от pеtia

Общи условия

Активация на акаунт