Как да го преодолея

• 9 387
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
 Много се извинявам но няма да прочета другите мнения защото бързам да ти отговоря.
 В момента съм в процес на развод. С мъжа ми никога не се разбирахме... при всяка раздяла чувах думите "Ти сама си си виновна", "ти провали всичко", все това чувах и никога не пое отговорност за своите грешки. Крачката за разведа беше моя и не съжалявам... Може би около 2-3 седмици бях много самотна и ми беше криво. Сега съм добре и то не защото го преодолях а защото в живота ми се появи много бързо човек който ми помогна да забравя мъжа ми.
 Събери сили и се отпусни, ще го мислиш но няма да ти пука толкова колкото сега. Излизай и се забавлявай, само това спасява положението. На мен не ми пука дали мъжа ми има друга или не...  Hug  bouquet

# 31
 Hug на всички , много ми помагате наистина...

# 32
Ето ми е и мен отново , слушам разума , а не сърцето вече ден . И понякога не знам защо си причинявам такива страдания. Не си заслужава знам . Сега съм в търсене на новата Голямата любов , но май ми е иска да е бързо и лесно , а едва ли ще стане така. Чудя се дали да не поработя в чужбина за година две ... не знам

# 33
Ето ме и мен отново. Тъжна и объркана.Не искам да съм сама. На инат си го искам обратно. А той не иска. Не ми отговаря на смс-и те но не отрича , че ако нещата не бяха се сринали щеше да ми отказва.Има друга жена. Нее влюбен в нея и както казва -ще и даде шанс да я опознае. Между нас е свършено , но все пак секса с мен е по- хубав . И всичко това ме побърква...

# 34
насочи вниманието си встрани, забележи и другите около себе си, дори да искаш в момента на инат да го върнеш обратно....така като го търсиш ще се кефи още повече...покажи му , че има наоколо и други мъже, на които би могла да обърнеш внимание....освен това създай нови приятелства...нали пишеш че се чувстваш самотна....и повече самочувствие

# 35
  • София
Ето ме и мен отново. Тъжна и объркана.Не искам да съм сама. На инат си го искам обратно. А той не иска. Не ми отговаря на смс-и те но не отрича , че ако нещата не бяха се сринали щеше да ми отказва.Има друга жена. Нее влюбен в нея и както казва -ще и даде шанс да я опознае. Между нас е свършено , но все пак секса с мен е по- хубав . И всичко това ме побърква...

Не се връзвай на подобни приказки. Явно човекът е решил да живее живота си, но без теб.
А за теб ще е по-добре да спреш подобни виждания за секс. Мъже за секс, и то качествен,много Crazy

И аз съм минала по този път, хиляди надежди, терзания, обещания и похвали...повярвай ми, няма смисъл! Обичай себе си повече Simple Smile

# 36
tyjna1, знам, че в момента много те боли. Аз преживях този стрес наскоро, след 3 години и 7 месеца..планове за сватба, деца и семейство...един ден се прибра от работа и не беше същия. След като се изнесох бях направо изгубена. Чудя се как не превъртях...Толкова ме болеше от липсата му, беше ме срам от хората...измъчвах се, безсъние,глад...мисли. Обаждах му се всеки ден почти, въпреки,че обещавах на всички, че няма повече, пишех му...плачех, молех, виках, обвинявах, съжалявах...не ме е срам. Аз съм много емоционална и знам, че го обичах с цялото си сърце.   Той обаче не е изпитвал нищо подобно. Уикендите ми бяха най-тежки. Имало е съботи или недели, в които нямах сили да стана...от всичко ме болеше. От слънцето, от снега...от сутрините и от вечерите. Работата ме спаси, това ,че поне през седмицата не можех да си позволя да плача непрекъснато, макар не веднъж да съм плакала на работа. Моят съвет е да намериш сили и да се занимаваш с нещо...Намери си хоби, излизай с приятели...сега ще става по-топло и приятно. При мен се случи преди Коледа и депресията беше голяма. Съжалявам, че така са те наранили. Имай кураж  Hug  bouquet

# 37
Много сте прави. Аз си тръгнах . Бях категорична , а в момнета в който видях ,че ме желае дори и  само сексуално и дори и да не смее да го  прави се обърках .Не знам защо. Около мен има други мъже- но нито един не е същия или поне малко подходящ.Не знам дали той някога мее обичал . Факт ,че успява да приеграва и пише любовни думи на жена ,за която казва ,че не обича , но ще и "даде шанс "... иска ми снимки понякога ... казава ,че не си играе с мен просто му е било приятно , но знае ,че няма да се получи. Защо на мен и то сега....

# 38
Не знам дали някога би било възможно да се случи голямалюбов и да се съберем и всичко да е наред между нас и да няма недоразумения. Понякога си казвам , ще се отдръпна и той ще се върне - но истината май е друга и трябва да сваля розовите очила. Това нее човека май способен на Голяма любов

# 39
Абе няма ли някой около теб, който да ти лепне два шамара... Изгонил те е, пуска ти от съжаление, намерил си е друга, но явно думата край нищо не значи за теб. На теб ако някой ти досаждаше така, едва ли щеше да ти е приятно. Ужас. Я го остави на мира. Имала съм лепки като теб, от дума не разбират, любовта им е оправдание за всичко. Каква любов, какви пет лева, ако толкова го обичаш, ще го оставиш да си продължи живота, след като ясно ти е казал, че не те иска, вместо да врещиш мой си, мой си и да си просиш съжаление.

# 40
всеки различно преживява нещата пък и любовта не минава и не идва с магическа пръчка и край не винаги е край.... така лесно

# 41
  • UK
не си намирай оправдания, забрави го. Колкото по- скоро толкова по- добре за теб. Не търси любовта, търси човек който да те разбира и с който да се чувстваш добре. Дай си време след тази връзка да поживееш малко.

# 42
знам че се вкопчвам в химери и какво е разумно ,но щеше да е много по-добре да несе бяхме разделяли или да си го върна някак .... шамари....няма кой пък и всеки има мнение

# 43
Ами да беше кръстила темата "как да си го върна". Няма някакво желание за преодоляване в писаното от теб. Спри се навреме, преди за него да си станала "побърканата ми бивша", защото с това гонене натам вървиш. Никой мъж няма да привлечеш с тази лабилност. Ако трябва, консултирай се с психолог.

# 44
игурно Лизбет , но то е вътре в мен . Тази несигурност колебание , мечти и объркване. Не знам къде в Пловдив има подходящ специалист и аз не знам как може този човек да ми помогне , като аз все звъня , пиша .... а знам че не трябва. Искма да чуя че имам шанс , че мога да го върна и ще е друго.Искам да знам ,че някога се случват и такива обрати а не само крах и раздели. Обичала ли си някога Лизбет , чувствала ли ис болка

Общи условия

Активация на акаунт