"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 22 166
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте и от мен!  Hug

Ганче, радвам се че се появи и че сте наред вече. Честити проходили крачета  newsm68

Гери, пий течности, кола, кафе. Дано да ти мине бързо  Hug

И ние днес направихме хубава разходка, ама да ви се оплача, че таткото спа до късно и стана когато се приготвяхме да излизаме. Съответно излязох сама и го чакахме повече от половин час да се оправи и изкъпе. Те не издържаха в количката и се наложи да ги извадя. За първи път да не искат да се люлеят на люлката  ooooh! А Лора понеже не съм й пригодила подходяща обувка да ходи навън се наложи да я нося през цялото време и едновременно с това да пазя Дани докато се катери на пързалката  #Crazy Съответно и Лора искаше да се пързаля, направо останах без кръст. После като дойде мъжо, подържа я 5 мин и Вика "Ама тя много тежка!"  #Cussing out Както и да е, после се разходихме, едвам ги удържах да не заспят, хапнахме навън и се прибрахме да спим. Като станаха ги закарахме на майка ми и утре ще си ги вземем. Ще спя  newsm44 за първи път от месец до късно!
Това е от нас. Лека нощ ви пожелавам  Hug

# 136
Здравейте ,момичета Hug
Аз, днес съм по-добре,ама вчера си мислих ,че ще се спомина.беше ми зле ,наистина.
мисля си днес за ,Танита и Ели.Дано ,малката е добре.
Днес мисля да звънна на невролога дано има време ,че да види Жоро.
Хубав ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
Днес ,сама ще си пиша май Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 138
Здравейте.
Мен ме хвана грипа и нямам никакво настроение. Криво ми е ,главата ме боли,гърлото,носа ми тече,ужас.
Дано само Мимето не се разболее.
Времето днес е ужасно. А мислех да се разходим малко. Дано поне от утре е добре. И за другата седмица,че не си представям да стоим затворени в квартирата цял ден.
Гери-радвам се ,че си по-добре. Жорката как е? Защо ще го водиш на невролог?
Аз се надявам вече Мимето да се отпусне да ходи. Уж може,ама много е страхлива. А и навън и мен ме е страх да я пускам.
Много се вълнува ,особено като види деца, и започва да тича и съответно пада. Надявам се скоро да укрепне.
Май е това. Да си направя един фервекс и аз да се оправям.

# 139
  • София
Да, времето при нас е отврат. Добре, че вчера направихме голяма разходка. Днес ле лее един дъжд... всичко е в локви и кал.
Мидичке пробвай с хомеопатия и много лимони. Чай и т.н.

# 140
Аз, всеки месец водя Жоро при невролог.Просто,  ей така HugКогато вземе да говори вече, ще спра да го водя на преглед.
Ние ,добре се разходихме Hug
мидичке  Hugмимето да се стиска ,дано не се разболее.
Ние с мъжа ми, скоро имаме годишнина .Кога станаха ,четири години smile3555

# 141
  • София,
Ами това е, както казва моя мъж - март е женски месец, какво му се чудим, съвсем нормално било единия ден да грее слънце, а на другия да вали дъжд, че дори и сняг  Mr. Green, то и на жените настроенията така бързо не се меняло  Mr. Green
НИе успяхме да отидем само до Била с колата и това е.  Hug Сега ще пазим пак къщата, а вчера обещахме на Ицко, че ще ги заведем на ЗОопарка Confused
МИдичке, бързо да оздравяваш и да пазиш много МИмето. Давай и нещо да и подсилиш имунитета, ако трябва по един осцилококцинум на ден и давай, а и ти можеш също да пиеш.  Peace
Гери радвам се, че ти си добре вече! Hug Успех при невролога, ама те при вас и събота и неделя ли работят newsm78 много странно, но и хубаво, то сигурно ще е на частно де, но все пак работят.  Thinking
И аз се притеснявам за Танита и Ели. Дано са добре! Hug Надявам се, че не сме обидили с нещо Танита, нали бяхме всички много настоятелни да заведат Ели на втори лекар, дано не се е разсърдила нещо и затова да не пише.  Embarassed
ХЕлче дано си успяла да си починеш, а не излязохте ли някъде с таткото на заведение, тъкмо сте останали самички Hug

# 142
Ние ходим и в събота и недела ,на прегледи.Докторката ни, приема у тях.Там и е кабинета Peace
Като и звънна и кажа ,че искам да прегледа малкия, няма де да бяга Mr. GreenИска не иска ... Mr. Green

# 143
  • София
Имам повод да похваля малкото ми момченце. Схвана начина на местене на крачета Simple Smile Смешно свива крака в колената и замята настрани, но се мъчи да прави крачки Simple Smile Разбира се хванат за ръце. Че есе още се уморява да стои на крака. А и крачки назад прави Simple Smile Има време де Simple Smile
Сега мисля да му намачкам киви за следобедна закуска.
Няма да ви кажа, че пуснах една сълзичка кат го видях как се пробва да пристъпва Simple Smile
Май ще купуваме обувки Simple Smile

# 144
Здравейте, момичета  Hug
Гери,   bouquet

Надничам от време навреме в темата и все се каня да пиша, но не намирах сили....
Семирамида, не съм се обидила мила, то си е неписано правило да се търсят най-малко две мнения за каквото и да било.
Трябваше ми малко време да се оттърся от шока, който изпитах, като разбрах каква е точно епилепсията на Ели - Синдром на Уест, и да приема реалността. Води до изоставане в развитието, както двигателно, така и умствено. Преди година, когато не знаехме дали ще оцелее Ели, се чувствах почти по същия начин. Предстои ни голяма битка, но няма да се предадем така лесно. Ели вече доказа, че е борбено момиче и силно се надявам, че и сега ще се справи.
Прегръщам ви всички  Hug

АnMary, браво на Алекс, юначе е той  Hug

# 145
  • София,
Ан - МАри браво на момчето, страхотен е! ТО май и за проходилка ще му е време, ако го слагаш де, че то сега нали не ги препоръчват много! Sick
ТАнита, радвам се че отново си сред нас и не го мисли толкова, Ели ще се справи аз съм сигурна в това, Hug тя е борбено детенце и щом дотук се е справила, ще продължи напред.  Praynig Praynig

# 146
Танита  bouquet Ти си силна жена, ще се справите.мисля за вас често, и се моля за всичко добро.
AnMary,да нацелуваш Алекс Hugбраво на него Hug
момичета, скоро моето момченце ще порастне ,с още една годинка HugВълнувам се ,още от сега. Crazy

# 147
  • София
Тани  Hug Ели е силно и борбено момиченце Simple Smile

Проходилка няма да купувам. Имам уокър, но Алекс не може да стои стабилно на крака. А и се изправя само ако го държа за ръце. Все още не се пробва да се хваща някъде и да става. А и да седне сам не може. А за лазене дума не може да става. Тежи му и главата и дупето Simple Smile Сигурно ще е като кака си. Тя започна да лази едва след като проходи Simple Smile

Обадих се на мама по скайпа да й похваля Алекс. Тя ме ядоса. Май само ние си знаем какво дете гледаме. Т.е. прави нещо за 1ви път, и се радваме, че изкл. някакъв невралгичен или друг вид проблем. Казах и че повече няма да й казвам за постиженията на Алекс Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 19:09 от AnMary

# 148
Привет и от мен.
Ние с Коки бяхме на гости при родителите ми петък, събота и неделя, та аз малко си отпочинах, мама много ми помага.
Ганче, радвам се че се появи и че сте наред вече. Честити проходили крачета. smile3525
Мидичке бързо да оздравяваш. Hug Коки все по - стабилно ходи у дома, но и мен ме е страх да го пускам да ходи сам, когато сме на вън. Все ме страх да не падне и да не се нарани нещо. И мен ме гони една параноя.
Семирамида Hug за теб и Вероничка.
АнМари барво на малкия Алекс. Все по - бързо да напредва. Hug
Танита Hug Ели ще се справи с всичко. Praynig

# 149
  • Варна
AnMary, не ви ли е много рано за киви  newsm78!
Аз още не съм давала на Вики (не съм критерий де, аз много неща не съм му давала, ама се чудя).
Танита, радвам се да те видя!  Hug
Гери, гледам аз линийката - скоро ще празнувате (ти си призна, ама аз я гледам от преди това).
Дани, как е Вероничка?
П.С. Вчера видях Бордима - много добре й се отразява бременността.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 20:30 от Viki_76

Общи условия

Активация на акаунт