"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 22 163
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
Мидичке голяма сладуранка е Мимето. Hug
И аз си меслех за Фешън лейди, от доста време не е писала. Дано всичко е наред и са здрави. Praynig

# 61
Днес реших да видя от кога не е влизала в бг-мама. Исках да видя дали не е писала в друг форум та да разбера как са. Но тя не е влизала от края на януари. Дано са добре и скоро да се включи с добри новини Praynig.
Дани-утре ще си резервирам стаята за Сандански. Видях я на снимки само,но... Добре е .
Ето това е:http://sandanski1.com/news/show_news.php?subaction=showfull& … =&template=S9

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 21:37 от Midi4ka*

# 62
  • панагюрище
 Е не, Мидичка няма такава поза.Joy  Мимето е страшна направо.
И Кристи си муши така краката, но добре че има обиколник на леглото та  да и причи.

Гери, едва ли са колики.Мисля че е голяма вече за тях. По скоро си мисля че е от зъбките,както е писала Семирамида. Все още си няма нито едно зъбче. А може и от болницата да се е стреснала нещо. Знам ли и аз.
Утре ще я водим да й сложат обички.

Аз сухара го слагам в манджата преди да я сложа да се сгрее.Така той умеква и става на кашичка и не го пасирам след това.

Утре ще ви покажа и мойта маймунка.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 63
Жоро, до към годинката си, бе с колики.чувала бях, че недоносените дечица ги имат до по-късно, за това предположих ,че може да е от това.
Айде аз отивам да чистя ,Жоро сега заспа Simple Smile
AnMary,вие как сте Hug

# 64
  • София,
ДОбро утро! Абе момичета Вие неспите ли през нощтта? Доста сте изписали снощи Mr. Green

ЧЕстито Благовещение! ПОжелавам на всички днес само благи вести да получат и така да бъде и през цялата година!   bouquet

Днес се яде риба, за тези които спазват Великденските пости де, като моя мъж например,  Mr. Green та ще ходя да търся риба и да готвя! Thinking

СИлванка, стискам палци всичко да мине без проблеми и да изберете най хубавите обички на малката кукла. Днес козметичните салони и местата където се слагат обеци ще са препълнени, сигурно и час ще трябва да се записва или на опашка да се чака.  Joy
Гери и ние так с Вероника до към годинката с коликите, ужас беше.
МИдичка, направо е голяма сладурана тая МИмка, да знаеш как ще я намачкам. ВЕроника досега тук само охка и ахка, много и се радва, особено на снимката дето се е завряла отдолу под масата Joy, голяма е бандитка. И ВЕроника така заспива, винаги по корем, но аз слагам отпред пред решетката покривчицата на леглото и не може да се пъхне така, много е сладка. Квартирата изглежда много добре, точно каквото търсиш, и е на супер цена. ЩЕ си запазя и аз линка, за следващия път.  bowuu
НИе трябва пак да излизаме за манджата, а навън има сняг, просто е кошмарно #Cussing out, точно мислех и да се замъкна пак някъде на зъболекар, че тия мои зъби направо ме побъркват, но как ще стане, в тоя сняг и с Вероника, ужас.  Sick Тая баба МАлта да си ходи вече, че незнам! 
ХАйде приятен ден от нас! Hug
И аз се притеснявам за ФЕшънчето  Sick, а и за всички останали, много ми е мъчно че не пишат вече при нас! НО който иска и му е приятно е тук, никой не караме насила,  Hug

# 65
Мидичка, наистина малката е голяма сладурана  Hug

Ние сутринта имахме малък инцидент. Жоро падна от стола докато се миеше  ooooh! Аз не бях в при него, чух само тропот. Явно много се изплаши, защото като го вдигнах сякаш целия трепереше, поплака, но после се успокои и не се възпротиви да вървим пеша до яслата. Казах да го наблюдават. Сега се обадих, добре бил уж, нищо му нямало, играел. Уф, дано...Доста се постреснах и аз.
Имат и нова госпожа в групата. Имам чувството, че когато тя е на вратата сутрин, влиза не толкова спокоен и сякаш с не такова желание като преди. Дано шестото чувство да ме лъже  Tired

Честит празник и от мен и много, много хубав ден  Mr. Green

# 66
  • София
Аз снощи като никога си легнах рано Simple Smile Даже на мама звънях по телефона от леглото. И естествено май към 6 се бях наспала, ама реших да си се търкалям в леглото още.
Вчера празника на Дияна мина. Хубаво беше, посмяхме се малко с нашите първолаци Simple Smile По никое време се сетих да питам Дияна дали е била на състезание, тя рече да. Каза ми 1вата задача каква била... а другите? "Ми не ги помня ве мамо, те бяха 12-13" Simple Smile
Мисля официонално да се откажа от Практиката. На луминесцентна лампа снима отвратно. А и на сцената нямаше осветление.

Джони снима и рисунката от изложбата на таблото.

Чета, пишете за някакви снимки, аз съм ги проспала... та скролвах назад Simple Smile Много е сладка таз малка мамунка Simple Smile

Ивана по мои лични наблюдения децата не бъркат в преценката си. Това за учителката. Може все още да не са се сработили с нея. Дияна в градината смени 3 учителки. Имаха си една, която си ги пое от 1ва до 4та група, и имаха още няколко приходящи. Ще се сработят, но ще им трябва време. Може да е притеснен от "новото".
За падането... явно се е разминал само с уплаха.

# 67
Dobro utro Hug
Честито Благовещение и от мен Heart Eyes.
Аз още се колебая дали да дупчим ушите. И тук вали сняг #Cussing out. НАправо не можах да повярвам на ушите си Laughing(както би казал проф. Вучков Peace)като видях как вали #Crazy.
 А днес се успахме с Мария. И то добре ,че съседката ни събуди в 10. Иначе кой знае кога щяхме да се събудим.
Отвратително време #Cussing out. Как да я изкарам навън. Може би няма да имаме обеци днес. И без това се колебая доста. Страх ме е .
Много ми е шавливо детето,нали?. Винаги заема странни пози като спи hahaha.
И това навиране в дупки-истинска мания й е Crazy. Затова и я снимах под масата.
Дани-за квартирата-ако не сте платили още -в тази кооперация има още свободни места.
Приятен ден на всички  bouquet

# 68
  • София
Мидичке след малко ще се поровя за снимки на Дияна. Да видиш тя как спи Simple Smile

# 69

Жоро днес се събуди рано, и в девет часа вече бяхме в кафето.После едва се прибрахме ,имаше ужасен вятър.
Сега видях снимките Hugмного е смешна мими Hug
Жоро пък ,не е спал в креватчето .Като беше бебе да ,ама сега не иска  Tired ooooh!

# 70
  • София
Здравейте и от мен. И аз сега видях снимките. СЛадурнака е тази Мими  Hug И моята племенничка спеше така, само че по гръб и краката й висяха надолу. Ние все още сме с обиколници и мисля да не ги махам, защото първо не могат да си промушват крачетата, бибите на Дани не падат и второ - така като легнат двамта и не се виждат. Те и без това си играят и се закачат преди да заспят, представям си ако се виждат и докато са легнали... ooooh!
Мидиче а за квартирата ние вече сме дали капаро... дано да сме наблизо иначе Simple Smile

# 71
Привет и от мен. Честито Благовещение. Дано от тук нататък се чуват само хубави неща. Честит имен ден и на всички празнуващи. newsm51
Гери и ние сме с такъв проблем. Коки си спи в креватчето до към 2 - 3 часа през нощта и после спи при нас. А иначе и той спи по корем, явно му е по - удобно и той си веси краката надолу от решетката.

# 72
Да бе, Жорко също спи по-корем.без възглавница също,слагам а той я взима, и я мята на страни. newsm78може ,и за това да похърква често.
Hellche,да вземеш да направиш едно клипче, да ги видим Дани и лори.много им се радвам Party
Ще взема да видя аз сега ,скоро да ли ще имаме рожденници.Дребо спи ,пък аз нямам работа Simple Smile

# 73
  • София,
Ето  ни и нас отново! Бяхме на зъболекар, отвориха ми единия зъб отново и ми го чистиха, казах на зъболекарката да ми слага арсен и на него. Дано да ми го оправи до първи, че инак незнам.  #Cussing out
МИдичка, ние вече сме дали капарото както ти е казала Хелче, а ти обади ли се вече и запази ли стаята. Аз трябваше първо да те питам, защото преди малко пратих линка на моята комшийка да го види, и тя току що ми се похвали, че е резервирала стая.  Sick Аз неочаквах просто, че ще резервира, защото тя се чуди от една седмица да ходи ли да не ходи ли и сега изведнъж реши и резервира, силно се надявам ти вече да си резервирала и да не се окаже, че Ви са взели местата, че тогава ще се  #2gunfire. Аз нали съм добричка и все гледам да помогна  #Crazy, даже току що и уредих да пробият ушите на дъщеричката и и то у тях, представяте ли си.  Sick Цяла сутрин обикалям да им търся да им пробиват ушите, обиколих цялата поликлиника, обаче се оказа, че всички лекари, които пробиват уши там днес са си взели почивен ден  Joyколко удобно нали, вместо да работят днес, че ще имат работа Joy, на всичкото отгоре се оказа, че в Ст. град, въпреки че има над сто козметични студиа и фр. салони, никъде не пробиват уши  Joy. ГОлям цирк. Аз добре, че и ги пробих миналата година.  Blush
МИдичка, а ти не се тревожи, дори да не успееш днес, както се казва не е тъпнал тъпана точно днес да и ги пробиваш, когато можете, само гледай да не се стопли много времето - пролет и есен е най благоприятно. А сега децата наистина вече са големки и трудно се удържат, но ще се справите няма страшно. Ох и друго щях да пиша обаче го забравих  newsm78, айде като сложа Вероника да спи тогава  Hug

# 74
  • панагюрище
Добър ден и от нас!

Ние малко се пооспохме с Кристи.Сутринта се събуди в 8 часа,яде  и после в 10.30 заспахме пак та до 13.15ч.Направо не можах да повярвам на очити си че толкова сме спали.Аз още не съм пила кафе, та ми е едно заспало.
При нас няма сняг, но духа вятър и е студено. Чакаме таткото да си дойде от работа към 15.30ч и отиваме за обичките.Мисля и мойте да си пробия, но ще видим де.Малко ме е шубе.

Ivanah-дано на Жорко му няма нищо и се разминете само с уплахата.

Кристи падна докато бяхме в болницата от леглото, което беше поне 1 м високо. Стана и малко червено на челото и до сутринта нищо нямаше.Те са направо като гумени топки.

Айде отивам за кафе.
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт