Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
Мария и Христо няма за какво да се извинявате! Hug
Публикувайте пак сметката за събиране на паричките за Гого.Тук всички ние ще помогнем кой с колкото може.
Аз мисля че никой не е имал впредвид нещо да се връща,всичко е безвъзмездно.
И както  каза Ончето - с тези пари вместо да си купим някоя глупост примерно или ги дадем за цигари,по добре да отидат за това едно дететнце да тича и се радва като другите дечица! Hug

# 226
  • Варна
Добро утро момичета
Аз да ви се оплача , че днес си открих 4-5 бели косъма , голям рев му дръпнах, все пак съм на 25 и не ми се струва нормално...но пък доста стрес и сумати нерви изхабих напоследък  Rolling Eyes
Мария, съжалявам за всичко което е трябвало да преживеете.Стискам палци бързо да се оправи Гого и да остане само един лош спомен за вас.Аз в момента нямам възможност да помогна но мога да помоля свеки или въобще някой от Бг.Пуснете пак сметката, много майки ще помогнат така както и ти би го направила за техните деца.Оставете за момент гордоста на заден план  Hug

Йоана все повече време стои права, на баща си вика мама , не иска да каже тати и това е, а го казваше най- редовно  Crazy
Постоянно е усмихната, страшно много се заиграва .Страх я е да направи крачка но по цял ден обикаля в кухнята с един стол , много и е интересно  Laughing

Честито на порасналите , и всички имащи повод   bouquet

ПП.има ли някой представа кога ще идват майчинските този месец?

# 227
Ейййй тва мъжете сте гадни същества!Нищо лично към теб Христо,говоря като цяло!На жената й се къса душата и сърцето,чуди се откъде да намери някой лев ЗА ДА ПОМОГНЕ НА СОБСТВЕННОТО СИ ДЕТЕ,а ти неможеш да си преглътнеш егото!!!!Извинявай но за мен това не е нормално!И при положение,че тук всички сме с вас и искаме да ви помогнем за да се оправи малкото съкровище,ти упорстваш и й създаваш излишни главоболия!Ончето много добре го е казала-Какво би казал един ден на детето си?"Аз имах голямо его и затова........"
Е не...извинявай ама си помисли много сериозно по въпроса!
И БЪДИ СИГУРЕН,ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НИЕ СМЕ ЗАД ВАС!
ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НИЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ!

Аз да се похваля,че вчера си получих паричките от НОИ.И веднага ги дадох....развали ни се колата и трябваше да ходя до сервиза да плащам за нова хидравлична помпа!И децата са болни...В последствие от скарлатината която изкараха в началото на март каката ми е с двустранна пневмония а малката е с бронхиолит.Идвете са на АБ Клацид Sad( направо вече ми писна от болести.Сега съм решила,че оправят ли се,веднага ги водя при хомеопат и почвам с хомеопатия!Писна ми всеки месец да давам по 70-80 лева за лекарства!Време е за промяна и то сериозна!!!
Аз от днес спирам цигарите и почвам сериозна диета + упражнения!Наистина е време за промяна!Айде момичета аз ви оставям!Пожелавам ви лек и весел ден! Hug

# 228
ShockedА - как така бе. ЩО ЗА ХОРА?!?!?!?!?!

Дияна,нямаше как иначе да постъпя.2 дни се боря със съпругът ми и вече не издържах.Нямам сили,стига ми другата мъка.Не знам що за човек съм Rolling Eyes

Знам,че ви разочаровах CryНадявам се да ме разберете!Ако ли не,приемам да бъда премахната от отбора.Искам да знаете,че ви обичам всички!

Мария, мила, изобщо за теб не го казах. Аз мислех, че някой админ или мод така е направил. Ти - що за човек си - как... не не беше за теб. Ти си майка, никой не споменава нищо лошо за теб. Всички сме зад теб.   bouquet Hug

# 229
Здравейте майки с добри сърца!
Аз съм съпругът на Мария,бащата на Гого.Знам,че форумът е за майки,а не за бащи,но много исках да ви напиша нещо.Мария не ми позволяваше,защото ,както  тя казва,аз много я злепоставих пред вас.
Една от майките,която е приятелка на Мария я е помолила да ме попита какво бих казал на сина си след години,защо не съм му помогнал.Съпругата ми е много всеотдайна майка и си признавам,че тя водеше големите битки с Институциите.Без успех,но не по нейна вина.Аз също съм опитал много неща,но без успех.Много нараних Мария,много я обидих,тя много плака.Всичко беше от болка и наранено его,че не можах да постигна нищо.
Благодаря ви,че вие я подкрепяте сега и по време на бременността!И аз с радост научавах от нея за за всяко родено бебе.
Най-учтиво бих искал да Ви поднеса моите извинения!
Христо
Здравей, Христо.
Напълно те разбирам. Моят съпруг също не би позволил, а и аз като Мария не бих си и помислила да направя нещо през главата му, ако знам, че неодобрява. Ако имате възможност да се справите добре (заеми, кредити, роднини...). Ти знаеш, как се обича рожбата и че всичко може в името на детето. В едим момент, ако не виждате възможност - тук сме всички и сме зад вас.

# 230
Ейййй тва мъжете сте гадни същества!Нищо лично към теб Христо,говоря като цяло!На жената й се къса душата и сърцето,чуди се откъде да намери някой лев ЗА ДА ПОМОГНЕ НА СОБСТВЕННОТО СИ ДЕТЕ,а ти неможеш да си преглътнеш егото!!!!Извинявай но за мен това не е нормално!И при положение,че тук всички сме с вас и искаме да ви помогнем за да се оправи малкото съкровище,ти упорстваш и й създаваш излишни главоболия!Ончето много добре го е казала-Какво би казал един ден на детето си?"Аз имах голямо его и затова........"
Е не...извинявай ама си помисли много сериозно по въпроса!
И БЪДИ СИГУРЕН,ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НИЕ СМЕ ЗАД ВАС!
ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НИЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ!

Забелязала съм, че мъжете като цяло, често реагират неадекватно в по-особена ситуация.Мъже,какво да ги правиш Rolling Eyes

Христо, много се радвам, че си се осъзнал и си зад Мария.На нас няма за какво да се извиняваш, на Мария-да.Разбирам те и теб, като глава на семейство, която се грижи нищо да не им липсва.Понякога обаче не можеш да контролираш и предвиждаш всичко и ако ти трябва помощ-порърси я, приеми я!След време може пък ти да помогнеш на друг Wink. Най-важното сега е Гого да тича и подскача, като всички негови връсници.Прегръщам ви всички Hug

Днес отивам при майка ми за 10 дена, а там няма компютър.Не знам дали ще мога да влизам от някъде.Мушмуроче, ще ти напиша тел. си на лични, ако се събираме през НДК да ми се обадиш.И ако Мария и Христо подновят пак сметката, да ми я пратиш.Извинявай, че така към теб,ама нали сме си свати Laughing

# 231
Момичета на първа страница съм публикувала сметката в която можете да дарите пари и помогнете на едно от  МАЙските ни съкровища!По молба на майката Мария нека на лични й бъдат пращани личния ви IBAN и до какъв срок е удобно да бъдат върнати  парите които сте пратили!

А относно разходката ви...искам ми аз да дойдааааа не е честно!искам и аз да се пазхождам пред НДК!Не съм го правила от дете...искам и в Южния парк..ама нейсе...ожених се в Бургас и ще се разхождам в морската....но когато дойда в София на гости на баба или на баща ми обещавам да се обадя и да излезем заедно!!!

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:48 от ivanakostova

# 232
.....изтрих поста...малка грешка...не беше за тук

# 233
Мили Мария и Христо,
Искрено съчувствам за неволята ви и това, което преживявате. Но Гого може да се оправи, ако само позволите на хората около вас да ви помогнат. Няма нищо срамно в това.

За успокоение на Христо, ще ви разкажа как една задружна група помогна по сходен начин на няколко пъти на различни хора. Съпругът ми е много запален рибар... и пише в разни рибарски форуми. Оказа се, че едно от момчетата във форума страдало от рядко заболяване и били нужни не знам колко хиледи пари за операция в чужбина. Във форума публикуваха сметка, на която могат да се превеждат пари от тези, които имат възможност да помогнат. Ние преведохме. Направиха го и други. И се оказа, че невъзможното е възможно - парите се събраха.
Друг случай - рибар, който живее в САЩ, но пише в рибарския форум, писа за друг случай на болен приятел рибар. И отново цялата дружина събра средства да помогне за скъпа операция.
Трети случай - най-пресният: За Коледа моят кумец (отново запален рибар) реши да организира дарителска кампания за децата в един дом (не помня името, но мога да питам мъжа ми и да пиша кой е). Много рибари се включиха и за 2 седмици събраха 6000 лв. Съпругите на рибарите пък изпратиха запазени детски дрешки и така на Коледа наистина се случи чудо за няколко изоставени дечица.

Мислех си да ви пиша, Мария и Христо, още като се обсъждаше проблемът на Гого, но реших да ви спестя мъката. Но ончето е права - днес място за гордост няма - на първо място трябва да е здравето на детето ви. Аз мога и искам да помогна. И понеже се обърках от последните 2 поста на ivanakostova, не знам сега мога ли да пращам парички или не. Ако ми позволите да изпратя, не искам никога да ми ги връщате.

# 234
Мале, AnMary, страхотен колаж. Аз чак сега го забелязвам. Направо кръстосах очи - много е хубав. Hug
Имаш 2 деца, грижиш се за тях, модератор си, правиш колажа.... как ти остава време не знам. Имаш моите адмирации.  bouquet

Съхранявам си всичките колажи, които имаме досега, и мисля за 1 г. на Калата да му ги отпечатя във фото като плакати и да му ги сложа над леглото - да си го гледаме как е раснал и той да гледа шаренко. Ето още една идея за подарък за РД на децата. Wink

# 235
Мили Христо и Мария, аз вярвам, че ще ни позволите да помогнем на Гого!
Христо, позволи ми да ти кажа, че имаш прекрасна съпруга и изключително всеотдайна майка за децата ви! Бъди до семейството си и ги подкрепяй и не се чувствай по-малко мъж, защото не можеш в този момент да събереш средства за лечението на малкия. Знай, че всеки би могъл да попадне в тази ситуация. Важното е, че има хора, които искат да помогнат с каквото могат, не им отказвай!

# 236
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:01 от veenii

# 237
ей,мамчета аз само да съобща ,че имаме парички от НОИ!!пак са подранили този месец!!
айде на пазар...

# 238
elada МОЖЕТЕ ДА ПОМАГАТЕ СЪС ПАРИ ПРАТЕНИ ПО СМЕТКАТА ДАДЕНА НА ПЪРВА СТРАНИЦА!
за втория пост.....писах по тема за безвъглехидратна диета,но в бързината съм дала стрелката "назад" и съм се вързала в тази тема и съм публикувала тук!Съжалявам...

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:13 от ivanakostova

# 239

Общи условия

Активация на акаунт