Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро на всички!

Първо бих искала да се извиня на всички за причинените неудобства и разочарования!

Най вероятно Мария е помолила да я изтрият.

Да бе! Мария, вярно ли?

Да,аз бях,Вики.Знам,че всички от добро сърце искахте да ми помогнете.Знам,че приемате Гого като една от всички майски рожби,както и аз приемам вашите деца и бих им помогнала.Вики,когато си писала в общия чат не бях на компа,после прочетох,не съм се крила.

ShockedА - как така бе. ЩО ЗА ХОРА?!?!?!?!?!

Дияна,нямаше как иначе да постъпя.2 дни се боря със съпругът ми и вече не издържах.Нямам сили,стига ми другата мъка.Не знам що за човек съм Rolling Eyes

По нейна молба е. Оставете я малко, трябва им време на нея и съпругът й. Да преосмислят нещата.

AnMary,благодаря ти!Още днес ще ти върна паричките.Ще ги получиш утре или други ден.Добре,че беше написала имената си,за да знам от кой са.

Знам,че ви разочаровах CryНадявам се да ме разберете!Ако ли не,приемам да бъда премахната от отбора.Искам да знаете,че ви обичам всички!

# 211
Мими, как можа да си помислиш, че не си желана тук?
Разочаровани, вероятно ще има, но защото няма да могат да помогнат на Гого. Ако има нещо, с което бихме могли да помогнем, само кажи  Hug ! И аз мислех днес да преведа пари, но явно няма да стане. Кажи, защо мъжът ти се ядосва? Какво го притеснава?

# 212
  • София
Не знам дали така спамя темата като се говори за това... newsm78

Мъжът ми мисли,че аз съм пуснала темата,много се ядоса.Каза да връщам парите.Добре,че Анмари беше написала името си,днес ще и ги преведа,но по-късно,че Криси получи пристъп.Ако днес получа нещо и няма име на наредителя,ще ви помоля тук в тази тема или общия чат да ми кажете данните си.

# 213
Мария, аз не разбирам Cry.Това, което разбрах е, че Гого има здравословен проблем и трябва да се лекува в болница, за което трябват пари.Разбрах, че ви е трудно да се оправяте финансово и най-естественото нещо, което би направил всеки човек е да намери пари.Ние с радост бихме ти помогнали, на теб или на някой в нужда.Точно затова сме заедно, не само да си пишеме.Малко по-малко се опознаваме, нищо че е виртуално.

Защо не приемате парите?Намерихте ли ги вече?

Защо се ядосва?Ако имате парите ок, но ако ги нямате така ще ги съберете.

# 214
Здравейте момичета, днес попаднах на това
http://az-jenata.com/?page=article&aid=8142
Ако някоя от вас иска да се включи Simple Smile
Целувки

# 215
Здравейте момичета, днес попаднах на това
http://az-jenata.com/?page=article&aid=8142
Ако някоя от вас иска да се включи Simple Smile
Целувки

Ти ще пазаруваш или продаваш?
Ако ще продаваш да ти дам и от моите?!?!

Аре хубав ден

# 216

Laughing Личи ти, че си софиянка  Laughing
Момичета времето се пооправи май? Няма ли да се видим пред НДКто на културата пак?  Mr. Green
Похвалих ли ви се, че Алекс се качва сам в проходилката?  Grinning

# 217
  • Някъде по Дунава
Здравейте.Днес бяхме на Дк и ето резултатите:9,680кг и 76см,тоест бебка е качила 500г и 2,5см.
Мейз инициативата за базара е хубава,но жалко че немогат да се включат майки от провинцията  Sad
Да ви се оплача момичета каква гадост се е случила днес на мама.Някакъв измамник и се обадил и казал че съм предизвикала катастрофа и трябват 3000лв за да се потулят нещата.Тя така се е панирала,но веднага ми се обади и изяснихме нещата.Направо ми иде тоя да го  #2gunfire
Дано не ви се случва подобно нещо,страшно е стресиращо.

# 218
Николаева, и на мен са ми звъняли измамници,на майка ми също, добре си "поговорихме" с тях.Най-новия им хит е, да кажат,че сте спечелили сума пари,но трябва да си платите там някаква сума за еди си какво си Rolling Eyes.Гадното е,че по-старите хора се връзват и често олекват с някаква сума пари.

Мушмуроче, в близките 10 дни ми е просто идеално за среща пред НДК.Ще сме при майка на гости за ваканцията на Лиана, че в нас, под пода на банята има теч.Майка живее до Мед.Академия и пеша с количката и каките ще дойда.

# 219
Здравейте майски слънчевки Simple Smile

МАрия, стискам палци висчко да се оправи с Гого  Hug , подробностите съм ги пропуснала. И ако стигнете до компромисен вариант с половинката, насреща сме за помощ - каквато и да е.

николаева, и на моята баба й се е случило подобно нещо, как се беше шашнала жената......майка ми била предизвикала катастрофа, бутнала детенце, и за да не се стигало до съд не знам си колко пари искали. И при нея, добре че в крайна сметка се беше свързала с майка ми и разбрала, че не се е случило. Но да предизвикат такъв стрес на възрастен човек си е престъпно, ми ако е някой със слабо сърце........що за хора има???

# 220
Аз съм болна Sad
Вчера излизах по тениска и май съм изстинала. И на Алекс му се появиха сополи Sad Дано да е нещо леко и да се разминем с лекарствата!

# 221
mu6muro4eБраво на Алекс hahaha Joy Бързо да оздравяваш Hug
 Ние днес скитосваме по-цял ден на вън и Тони ме направи луда ooooh! Ходи само хванат за една ръчичка и така цял един час-на ръце вече не иска ,ама кръста ми се схвана ooooh!
nikolaeva   Добре,че майка ти е реагирала веднага и ти е звънала а не да даде парите и после да те чуе по -телефона Hug

# 222
И на моята свекърва се обадили измамници и й казали, че мъжът ми е катастрофирал и за адвокат трябвали не знам колко много пари. Тя, жената, така се разтреперила, че не могла да набере мобилния на мъжа ми. Добре, че имала ученик и той й помогнал и нещата се изяснили.
На дядо ни пък му звънял някой и му казал: Помниш ли ме от армията, Митко съм, как си? Аз много съм го закъсал. Ела на Халите да се видим, но ако можеш ми донеси 500 лв. да ми помогнеш. Ама помниш ли какви приятели бяхме... и т.н. Ама дядо се усетил.
На баба пък звъняли някакви и искали да говорят с дъщеря й. И баба ми се разприказвала - че е стара, сама, че няма никой сега вкъщи. То това им трябва на тия - да знаят кога има човек у дома. Веднага й проведох един инструктаж никога повече да не споделя с непознати каквито и да било подробности.
Та всякакви измамници има - пазете се!

# 223
  • София
Здравейте майки с добри сърца!
Аз съм съпругът на Мария,бащата на Гого.Знам,че форумът е за майки,а не за бащи,но много исках да ви напиша нещо.Мария не ми позволяваше,защото ,както  тя казва,аз много я злепоставих пред вас.
Една от майките,която е приятелка на Мария я е помолила да ме попита какво бих казал на сина си след години,защо не съм му помогнал.Съпругата ми е много всеотдайна майка и си признавам,че тя водеше големите битки с Институциите.Без успех,но не по нейна вина.Аз също съм опитал много неща,но без успех.Много нараних Мария,много я обидих,тя много плака.Всичко беше от болка и наранено его,че не можах да постигна нищо.
Благодаря ви,че вие я подкрепяте сега и по време на бременността!И аз с радост научавах от нея за за всяко родено бебе.
Най-учтиво бих искал да Ви поднеса моите извинения!
Христо

# 224
Здравейте!!! Ние цял ден скитаме навън.

Христо,аз лично приемам извиненията ти.За дугите майки незнам.
По това което си написал,разбирам,че споменаваш мен,защото аз попитах Мария,какво ще кажете на Гоги,ако случайно остане с някакъв недъг(недай Боже  Praynig)
Какво би му отговорил ТИ?

Имаше едни лелички,които искаха да помогнат,майка ти плачеше и склони гордостта си (защото на всяка майка и родител ествствено,най-милото е детето),но АЗ имах голямо его иииииииии........

Много нараних Мария,много я обидих,тя много плака.Всичко беше от болка и наранено его,че не можах да постигна нищо.

Лично мое мнение,че може да постигнете много за няколко месеца и за проблема на Гоги да се оправи и реши.
Няма и след година всичко ще е лош спомен.

Христо,позволи на Мария ,която майка иска да изпрати някаква сума за лечението на Гого,да ги приемете

Моля те!!
Гого и всички други деца са част от нас .
И ние страдаме не по-малко.

Вече сме част от проблема

Аз и други майки не искаме да ни се връщат парите.Даваме ги от сърце,не лишаваме нито себе си ,нито децата си.

Погледнато реално,ако едно семейство с пушачи,ако намали цигарите на 1/2,ще има и за Гого,а ако не пуши един ден...........паричките му няма да са изпушени и издухани във въздуха,а отровите останали в белия му дроб.
Ще е помогнал на дете.

Аз лично вместо днес да се натъпча с 3 кафета,ще изпия едно,хем ще помогна на Гого,хем няма да се друсам от кофейна

Майките,които искат да им се възстановят парите,няма да са много и така все едно ползвате безлихвен и безсрочен заем.

Христо,винаги има добро и лошо.
След лошото идва доброто.

Помисли!!!
Помисли за децата си и нека бъдат по-добри и успяли от нас.

Всеки родител иска детето му да го надмине във всяко начинание.

Вярвам,че Криси и Гого,ще са така добри и ВЪЗПИТАНИ като вас,но нека да знаят,че ако имат нужда от помощ може да разчитат на добри ПРИЯТЕЛИ

ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ЗАПОСЛЕДЕН ПЪТ ТЕ МОЛЯ

Позволи на Мария,да приеме паричките,нека и тя се успокой малко,поне да не плаче и да спре да си мъчи сърцето.

Лека вечер.

(Ако позволиш,утре смятам да пратя парички и не искам да ми ги връщате НИКОГА.

Много ще се радвам Гоги да ходи повече на рехабилитация и до края на лятото всичко да е ок)

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 00:16 от (х)oncheto

Общи условия

Активация на акаунт