Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
Мария Hug Hug Hug
mu6moro4e hahaha Joy   много са бързи в белите.
АнМари, браво на Алекс за напредъка. И Тери от месец някъде ходи като я хвана права, стъпва на пръсти, нещо, което правят май всички бебета, и се изправя, ако я хвана за ръце, иначе и тя още не може сама, ако се хване стига само до колене.
Валънтайн мерси за кафето и сладкото Grinning Ще трябва само виртуално да го приемам, ако искам да сваля някое кило.
Иначе днес се успах и Петя не отиде на градина. Ще трябва да си навивам часовника утре, пък и баща им е отпуска и не става за работа и няма кой да ме събужда.

# 196
Здравейте!
Алекс от сутринта прави бели! Първо като му махнах памперса реших, че ще го пробвам на гърнето и докъто го донеса се беше изпишкал на леглото. После го преобух и преоблякох, защото си беше намокрил и бодито. Оставих го в стаята, че нещо се заигра и се измъкнах тихомълком да седна малко на компа. След 5 минути идва нашия в ето този вид! http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2720/211/64/1133294 … 90987_5986451.jpg
Лелееее лошо ми стана!

Леле,леле, добре се намазал малкия, а на вкус опитам ли го е.Как е успял да го отвоти? hahaha hahaha.Мадлен ако се закроти малко и веднага отивам при нея,защото знам, че прави беля.
Ето ти нещо да се посмееш малко  http://www.youtube.com/watch?v=AGRFy5hDQiY&NR=1

Тази нощ се събуди само веднъж в 3.30ч.Давах водичка, на финала малко цицка и заспа до 7.30ч.Дано и занапред да е така Praynig

stoj4e
, ти само кафето ще пиеш, без бонбоните Wink

# 197
Мария  Hug !

mu6muro4e  Joy ! Вероятно му е бил интересен и вкуса и мириса!

# 198
Ами не знам колко е изял. Беше му намазана и устата.... Дали няма да се натрови нещо? Аз знам, че не може да го отвори и затова съм спокойна....ама ето че се е научил  ooooh! Сега му пуснах дрехите да се перат. Имам чувството, че няма да се махне тая мазнотия  Sick

# 199
  • София
Вики, може и да не се изпере.
Дияна като бебе се беше омазала с Пенатен. Нея успях да окъпя, дрехите изпрах. Но като ги облече е достатъчно да се посипе с прах (да речем от пясъчника) или се пипне с ръка,  веднага лъсват местата дет се е била мазала с крема.

# 200
Мария, няма място за срам, когато е за рожбата.  Hug
Мушмуроче, не знам по-шокиращо ли е или по-смешно Hug. Сладуранчо Joy
АнМари - честито осъзнаване за функциите на краченцата Mr. Green За тази събота и неделя има картинки на слънчица в прогнозата. Може да си чукнем среща Grinning.

# 201
Ами не знам колко е изял. Беше му намазана и устата.... Дали няма да се натрови нещо? Аз знам, че не може да го отвори и затова съм спокойна....ама ето че се е научил  ooooh! Сега му пуснах дрехите да се перат. Имам чувството, че няма да се махне тая мазнотия  Sick

Мисля,че нищо няма да му стане.И да е хапнал от крема сигурно е малко, надали ще му хареса.А и това не е отровен препарат все пак.
С ютия, през вестник, знам че се чисти парафин.Ако остане мазно пробвай, може и да се махне

# 202
Maria,   bouquet. Надявам се всичко да се оправи и терапията, на която ходите, да даде резултат. А тези от българскит еинституции не искам да ги коментирам. за  #2gunfire са.

Калоян може вече от 2 седмици да се изправя сам, като се хване за нещо. Още на 7 месеца като го държах, пристъпваше, но до днес не е проявявал голямо желание да ходи. Днес излязохме следобед на една градинка с много дечица и той като ги видя, така се въодушеви, че 1,5 часа обикаляхме около децата - той пристъпва на пръсти, аз пъшкам от болки в кръста. Та май "веселото" при нас започва. Но съм много щастлива, че започва да ходи с желание. Наистина радостта от това да видиш детето си на крачета е огромна.

# 203
mu6muro4e , Ивка се омаза с крема на Бюбхен, но с обезмаслител Меглио и след това с Вениш, се изпра всичко (прах ги три пъти).

# 204
Е за какво изтриха темата за Гого???....
Редактирам си поста, защото разбрах какво става. Виновникът за изтритата тема е самата Мария. Съжалявам ако съм обидила някой. Връщам си думите назад.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 22:15 от mu6muro4e

# 205
Е за какво изтриха темата за Гого??? Ебати идиотите, без никакво обяснение прас!  #2gunfire Сега ще ме накарат да я пускам 100 пъти ей така на пук!  #Cussing out Мама им малоумна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Най вероятно Мария е помолила да я изтрият.

# 206

Най вероятно Мария е помолила да я изтрият.

Да бе! Мария, вярно ли?

# 207
 ShockedА - как така бе. ЩО ЗА ХОРА?!?!?!?!?!

# 208
  • София
По нейна молба е. Оставете я малко, трябва им време на нея и съпругът й. Да преосмислят нещата.

Дияна ще се видим. И Вики е навита Simple Smile

# 209
Добре, изтрили са темата, но аз не си записах данните от сметката.Нали тя си съществува още?Моля, който ги има да ми ги прати.Днес ще ходя до пазара и ще преведа пари.
Мария, пиши, какво те притеснява!

Общи условия

Активация на акаунт