Вече всяко МАЙско дете знае вкусът на сладкото пюре!(31)

• 15 573
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
просто сестра ми беше влязла с нейното име и аз се обарках!!сажалявам!! Embarassed

# 241
  • София
Мили майчета,
Аз и съпругът ми искаме да ви благодарим от все сърце за милите думи и подкрепата!Благодаря на всички за личните съобщения,които получих!На някои отговорих чак сега,защото рехабилитаторката беше у нас. newsm51

Специално искам да благодаря на Петър Янков,Майска Мама и още едно момиче,което се е представило с мое име в Банката!
Явно сте решили да не използвате истинските си имена и не мога да ви благодаря персонално!

Всичко ще преведа на Болницата,като след това ви приложа платежното.Мислих много къде и реших да е в албума ни.След няколко дни ще преведа на Болницата и ще го прикача.

Съпругът ми отговаря на въпроса на Ончето:

Христо,аз лично приемам извиненията ти.За дугите майки незнам.
По това което си написал,разбирам,че споменаваш мен,защото аз попитах Мария,какво ще кажете на Гоги,ако случайно остане с някакъв недъг(недай Боже  )
Какво би му отговорил ТИ?
Имаше едни лелички,които искаха да помогнат,майка ти плачеше и склони гордостта си (защото на всяка майка и родител ествствено,най-милото е детето),но АЗ имах голямо его иииииииии.......

"Бих казал,че за тези 3 месеца направих всичко възможно да се провеждат рехабилитации,но с прекъсване от 2 седмици.Просто повече нямахме възможност.Благодаря Ви за всичко!"Вие всички станахте част от нашето семейство!

# 242

"Бих казал,че за тези 3 месеца направих всичко възможно да се провеждат рехабилитации,но с прекъсване от 2 седмици.Просто повече нямахме възможност.Благодаря Ви за всичко!"Вие всички станахте част от нашето семейство!

Никой не се съмнява,че сте направили всичко възможно!!!

# 243
Сем. Януцеви, с вас сме в мислите и сърцата си!  Hug

Ето една тема с която да се поразсеем и да се включим за евентуални награди разбирасе!  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384770.0

# 244
Добро утро!

# 245
Добро да е! Grinning
Мерси за кафето Heart Eyes
Да ви споделя -от оня ден, моя палавник го гледам как стои в средтата на стаята,мисли,мисли,чуди се и току тръгне и прекоси стаятя Grinning-накрая ,на финала разбира се,завършава с полет към земята,а единия път с глава в секцията.това го направи няколко пъти,2 дена вече Flutter.Много му се ходи на детето Flutter
Но ортопеда на който го водихме съвсем скоро,защото стъпва на пръсти каза че очаква към юни да проходи.  Rolling Eyes
Мария Hug

# 246
Здравейте в този мъглив и студен априлски ден!
Сигурно има мами, които ще се връщат на работа след годинката и искам да ви питам как се чувствате пред предстоящата раздяла? Аз смятах да си стоя вкъщи до края, но вчера шефката ми се обади и ми предложи по висока заплатане че е много, но все пак и аз май ще се връщам на работа от юни. Майка ми ще гледа Терито, но ми е едно такова свито сърцето, че не знам. Ще трябва да свикна Sad
Браво на НОИ, че вече са почнали да изплащат парите. И моята декларация вече е подадена и ще чакам Simple Smile
Алабала и аз имам бели косми и то не един или два, а цял кичур. Появими се още преди 6-7 години, след една лека катастрофа с мъжа ми. Отразява се, няма начин. Сега имам и на друго място някой друг, ама не го приемам на вътре, все пак има бои, пък и не се чувствам по стара от това, че имам някой друг бял косъм Peace
Гери мерси за кафето  bouquet
Мария Hug
АнМари, наистина страхотен колаж newsm51
mu6moro4e  hahaha Joy само не знам за коя опция да гласувам. Разсмя ме за събуждане.
sundey така се расте, само дано не се удря лошо Praynig Е  той ходи, какъв юни месец newsm78  Не се притеснявай, че стъпва на пръсти, май при повечето бебета е така.

# 247
Гери-Мерси за кафенцето Hug
sundey .....Браво на твоя палавник Joy
Хайде да почерпим..Днес ставаме на 11 месеца Party

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ  bouquet

# 248
  • Варна
Добро утро и от мен
и моите майчински са пристигнали но ми с егуби сумата от миналият месец когато взех по- малко.
АнМари, колажа наистина е разкошен, и аз си ги пазя всичките.
И аз с ебоядисвам но някакси не очаквах , все пак съм на 25 и си мислех, че ще започнат някъде около 30 знам ли.Аз помня майка ми когато си откри първите, бях вече голяма  ooooh!
Вече спирам стресът , няма да се ядосвам  Crossing Arms
Честито на порасналите бебчета   bouquet

# 249
Здравейте мами и бебоци.
Решавам аз да потърся подходяща картинка за поздрав на месечинките днес и вижте на какво попадам.
Първо помислих че са близнаци,но после видях че едното дете май е по-голямо от другото.

Поздрав за все още кърмещите майки    Party

Хайде сега да потърся и поздравчето

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС!!!

СЪВСЕМ СКОРО НА 7-МИ АПРИЛ,СА СЛЕДВАЩИТЕ РОЖДЕННИЦИ

Лале,престана да пише,каза че за рожденните дни на близнаците ще са в БГ,значи вече са дошли

# 250
Онче, това е кърмене в тандем. Не знам не се ли карат за циците  Mr. Green Не знам нищо за Лале. Нещо и Хедър изчезна...  newsm78
Alabala, и аз имам бели косми по главата. Не съм сигурна кога са се появили, но е преди да стана на 25. И не съм имала кой знае колко стресов живот. То си е и до ген. Баща ми на 30 е бил с почти бяла коса! Аз не се впечатлявам особено  Simple Smile
stoj4e, аз гласувах с втората опция, но не се надявам на награда  Wink
sundey, браво на дечко! Какъв юни, той си е проходил вече!  Hug

# 251
  • Перник
Привет и от нас с Ванко! Simple Smile
MariaHug
sundey,браво на юнака! Нашият сладкиш е все по-стабилен в ходенето, но не може да се пусне да тръгне самичък. Като го държим за ръчички, обаче е много бърз! Grinning, а за пълзенето да не говорим...направо Фитипалди!
Хубав ден на всички, при нас в София се усмихна слънцето... Simple Smile

# 252
E Алабала, аз съм на 26 и значи моите са се появили някъде към 19-20 години. Мисля че 2001 беше newsm78 Даже и по рано ooooh! Не се ядосвай и и хич да не ти е Важното е да си с млад дух и по малко стрес, макар че последното е малко трудно постижимо.
Честита 11 месечинка на Антонио. Честито и на другите празнуващи. Да, вече се задават първите рождени дни Heart Eyes
Онче, много сладка картинка.

# 253
  • у нас
Днес ставаме на 11 месеца. Почерпете се:

Честито на Антонио и Рая!
   bouquet

# 254
Да се похваля и аз, бяхме днес на ДК!
8,900 кг. и 71 см. - направо чудо 3 см. за един месец....
Вече сме на 11 и черпя виртуално, ходим само за ръчичка иначе не смее
Хубав ден и много късмет на мама Мария в трудното и подтискащо начинание, минала съм от там на два пъти  Cry Cry Cry

И ВСЕ ПАК ХУБАВ ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт