Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 5-та тема

• 51 817
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пина  Hug много мерси!   bouquet

# 76
питката ми по рецепта на mokarella,парче и със сиренце и парченце

# 77
Веси,страхотни питки си направила!  bouquet

# 78
  • ГОре на черешата...
Днешната питка - в духа на настъпващата пролет я нарекох "Пролетни цветя"  Grinning :

# 79
  • На планетата Земя
mari_eta, много красива питка. Как се прави тази плетка?

Ето я и моята питка от днес. Правих я за гостите за рождения ден на милото. Намислих следния микс: 1 към едно рецептата на Биляна (благодаря ти) за Болярска питка и плетката "Хризантема", която е много красива. Ударих на камък с тавата, оказа се, че за хризантемата ми е нужна много по-голяма тава в диаметър, а такава нямам. Ето една добра идея за подарък, ако някой нещо реши да ми подари  Laughing Та тестото нямаше място да расте и листенцата малко се спацафръцаха.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 19:42 от Mileto

# 80
Милето, Мариета, Веси, страхотни изпълнения!  bouquet
Милето, добре се е получила смятам.......

Ето и моето:

# 81
Ето ви и една питка от мен...от днес  Grinning

Милето,хубава ти е питката!  bouquet И моята беше за рожденният ден на баща ми пък.
Маме,Мариета,Веси- smile3501 newsm51

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 01:13 от dodyniki

# 82
  • Бургас
Браво момичета!!Прекрасни са!!!!
И аз започвам след малко.Ако се получи нещо красиво ще има снимки.

# 83
  • Бургас
Oххх побърках се...
Първите две са готови.
Сега пека трета,но нещо ....Ще ви ги покажа,коя да подаря не зная

Моля майсторките да си кажат мнението,ноооооо откровен отговор

# 84
  • Бургас
Никой не влиза в тази темичка.
Защо така????Ето и последната питка.Тя май най -добре изглежда

# 85
Кики, сама си отговорила на въпроса  - и аз съм за третата питка! Успех!

# 86
 dodyniki, KIKI_nik, чудесни питки, момичета!   bouquet  KIKI_nik, според мен и втората става за подарък. Но ти, като си ги гледаш на живо, най-добре ще решиш. Hug

И аз с една питка от днес.

# 87
  • На планетата Земя
Labrex, питката изглежда страхотно! И фигурата е много интересна, не съм виждала такава досега. Я отдолу основата ми прилича малко на короната - много хубаво!

Момичета, нали хапвате от питките, които правите? Или имате такива здрави нерви? Защото аз си хапвам, не мога да устоя  Blush

# 88
Labrex, питката изглежда страхотно! И фигурата е много интересна, не съм виждала такава досега. Я отдолу основата ми прилича малко на короната - много хубаво!

Момичета, нали хапвате от питките, които правите? Или имате такива здрави нерви? Защото аз си хапвам, не мога да устоя  Blush

Mileto, фигурката е роза с листа, но е направена от тестото на питката (обичам всичко да може да се яде Grinning). Другото са няколко ленти от тестото, с които обгръщам питката. Иначе, за хапването - хапвам си и аз Embarassed, пък то пролет иде, ще видим как ще се влиза в летните дрешки..... newsm78

# 89
  • На планетата Земя
Labrex, благодаря ти за отговора. Толкова ви се възхищавам на всички майсторки тук.

Имам само един леко страничен "хлебен" въпрос: къде мога да намеря рецепти за хляб, не за питка? Искам да ползвам евентуално пълнозърнесто брашно, да сложа слънчогледово, тиквено семе. И ако се окаже, че се приготвя лесно, да е алтернатива у нас на купешкия хляб?
Предварително ви благодаря!   bouquet Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 09:27 от Mileto

Общи условия

Активация на акаунт