Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да определя кога е подходящият момент да сложа питката във фурната, като гарантирам, че е втасала, но не и пренадута?
Как мога да се регистрирам в новата тема без да качвам снимка?
Как се прави хляб с естествена закваска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да определя кога е подходящият момент да сложа питката във фурната, като гарантирам, че е втасала, но не и пренадута?
-
Как мога да се регистрирам в новата тема без да качвам снимка?
-
Как се прави хляб с естествена закваска?
-
Как се плете питка?
-
Как да изпечете хляб с хрупкава коричка отдолу?

не разбрах след като нарежеш рулото на парчета, как го правиш после
А питката ти е невероятна, искам и аз така да мога, пък
Много се радвам, наистина! Значи в събота ще я покрия в началото с вестник, добре. Трябва ли да е мокър, или сух? Ако покрия с фолио, няма ли да се запоти питката?

Ще ги сбъркам в събота 
и ме притеснява единствено мисълта, че няма вечно да е така (да чукам на дърво!), даже не ми се ще и нова печка. Ще трябва и нея да разучавам..........
....ама ще ви трепя вече с тези питки.Сега пък чесново хлебче ми се дояде.Все си викам,че няма да влизам тук да не се изкушавам,ама пък и ми се иска да ви се порадвам на красотите!
Ноо..., ще дойде и моят час и ще видите тогава
