Най-прекрасното е то, АВГУСТинчето добро!

• 12 673
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добър ден!
И аз съм ЗА този закон за лекарствата! Peace

Ади,лек път чакаме те! Hug

Забранена любов....... хич не ми харесва! Mr. Green

Тук временцето е прекрасно но пък духа бая силен вятър!

Хубав и слънчев ден на всички! Hug
Аз съм в ресторанта на слънчице в градината  Party

# 226
Бобченка дано да еот някаква храна реакция, да ви пропускат разни шарки и други екстри.
Френско Тони все такъв да му е апетита на малчугана.
Четох разни теми, наясно съм, че Аулина не е безобиден, но само той ме спасява при МЦ и не го заменям за нищо, пробвала съм какво ли не. В последствие разбрах, че Аналгина на ампули е за инжекции, но не разбирам разликата, между хапчета и ампули, щом едното го предлагат свобно. Като изключим, че ампулите ми действат много по-бързо.
Та така не искам да навлизам в спор, кой против и кой за закона. Но оспорвам компетентността на някой лекари, както и не съм наясно, като работят на половин ден, как ще си взема рецепта, ако се разболея извън техните часове или събота и неделя, ще чакам до понеделник ли. А за спешна помощ не ми се коментира, дано на никой не му се налага да стига до тях в България.

# 227
.....
Аз съм в ресторанта на слънчице в градината  Party
ей сега ти завидях  Mr. Green аууууу  Hug

# 228
  • Ланкър, планините Овнерог
Та така не искам да навлизам в спор, кой против и кой за закона.

Ааааа, и аз не искам да споря  Peace  Grinning Щом само Аулина ти помага, не можеш ли предварително да си вземеш рецепта от док. Тя важи не само за един път, а мисля за 6м.

Емма днес се преби чудно. Спъна се в нищото в къщи и нацели ръба на спалнята. Удари се в клепача(слава Богу не очето директно) и сега е с притворено око. Бушона на мама.

# 229
Целувки на Емма. Ще се оправи подутото сладко оче.

# 230
....
Емма днес се преби чудно. Спъна се в нищото в къщи и нацели ръба на спалнята. Удари се в клепача(слава Богу не очето директно) и сега е с притворено око. Бушона на мама.[/b]
оооо, милото  ooooh!. Да го нацелуваш това око  Hug

# 231
  • София
Здарвейте Hug.
Ей, станах като крадец. Дебна докато децата спят да сготвя и после да седна на компютъра, че иначе не става. Сега някой е надул яко музика и очаквам, че всеки момент ще се събудят Whistling.
За рецептите съм "За" стига лекарствата да се плащат от ЗК, за децата да са безплатни и да се задържат от аптекарите, така както е в цивилизованите държави Peace. Ако рецептата си остане у нас то с нея може да си пазаруваме колкото пъти си пожелаем, а ако фармацевта ни е познат винаги може да ни даде лекарство без рецепта и никой не може да го излови, защото няма как да се отчете.
Сериали, не гледам, защото нямам време. Гледам само "Мюзик айдъл" и то не от край до край, защото през това време вечеряме и трябва да се сервира, да се хранят деца, да се отсервира, да се мият чинии и много често изпускам най - интересното Mr. Green.
Гита, бързо да се оправи оченцето на сладурката Praynig.
Бобче, дано всичко да е наред Praynig. Относно симптомите на скарлатината (нали и аз съм на такава вълна ooooh!). Лицето става малиново червено, с изключение на областта около носа и устата (там мястото е бледо), има висока Т, гърлото и езика е обринат и избиват и пъпки.
Ох, Тони, сега и разстройство ли хвана Тотончо. Дано бързо се възстанови детенце Praynig.

Ами това е от мен. След малко ще ходя да си будя хлапетата, че пощадката ни чака. Ех, най - накрая дойде пролетта Grinning.
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 232
Бобче, пъпките са много дребни като пясък. засягат цялото тяло, шията и лицето, с изключение на длани и ходила. Обривът е почти винаги предшестван от неколкодневна невисока темперетура (38 или 38,5) и ангина. Разбрах че тук има все повече случаи, не знам как е при вас, но я заведи. самата болест не е страшна, но последствията са лоши - стрептококите засядат в бъбреците и сърцето, антибиотикът е задължителен в този случай. Но дано не е това, милата Йованка  Confused
Наистина в Норвегия не е цветущо положението с лекарствата. Сега разбирам защо си притеснена. Ми тези хора не внасят ли чужди сиропи, хомеопатични например ?  newsm78

Да допълня - детето се чеше много по коремчето като го събличам.

# 233
  • В светлината на слънцето
Здравейте  Heart Eyes Използвам да погледна какво става тук, докато моите два звяра щуреят навън с баба си.  Crazy
Аз също съм ЗА закона за лекарствата, но абсолютно подкрепям Марти - не е домислено като хората и винаги може да се намери вратичка и начини за кръшкане. Поредното правено-недоправено нововъведение.  Confused Ама предизборно какво ли още ни очаква. Rolling Eyes
Тони, милото Тотонче, сега пък разстройство. Sad Хайде, вече да му се вижда края на тази болест и всички да се оправяте. Hug
Бобче, как е Йованката? Дано да е било само хранително и вече да е добре. Praynig
Гита, да нацелуваш подутото оченце на Емка и бързо да й минава.  Hug
В тази серия - Сашо пак направи опит за падане, ама този път майка ми успяла да го хване навреме.  ooooh! Не от решетката обаче - там засега се пази като дявол от тамян. Пробва да се обърне откъм късата страна на леглото. Е, оттам понеже има шкаф нямаше да е така гадно падането, а щеше да е по-скоро изтъркулване, ама дано запомни, че и от тази посока се пада. Ей, много голяма беля туй мойто дете. ooooh!
Днес му търсихме шапка с козирка като за топло време, че нали трябва да пазим очите от слънцето. Обаче нищо подходящо не открихме. Исках да му взема някаква дънкова, но май още няма избор. Thinking
По въпроса за сериалите - аз такова нещо не гледам.  Naughty Освен първия сезон на "Спешно отделение" май друго не съм гледала. Ама него гледах, защото по принцип харесвам медицинската тематика. Най-сериозно и целенасочено гледам късните новини по трите национални и сутрешните блокове до 10 ч. на бтв и нова. Професионална деформация, какво да се прави. И от сегашните айдъли май съм гледала само половин концерт по случайност, а от вип-брадърите по половинка от две вечери. По половинка са, защото по това време слагам децата да спят, хапваме и така. Обаче гледах почти цялото "Бягство към победата". Е, няма такива кухи лейки просто. Наистина с конкурс са подбрани.  Mr. Green

# 234
 wavey

прочетох ви Crazy

Фр.Тони,крайно време е да се оправяте вече,амаха Hug

Гита,ох тая малка палавница,Тедката миналата седмица събори стола за хранене върху себе си и пак така клепача беше засегнат,дадох веднага арника и на следващия ден нямаше помен от подуто,а почти му се беше затворило очето Grinning

Лулу,каква ви е кошарата,ако се трансформира,оправяйте я на голямо легло,аз вече съм спокойна Тедката си заспива без проблем Peace

м такааааа, до сега гледах мача Ирландия - България 1:1 доволна съм Mr. Greenе не съвсем,друго щеше да е ако бяхме били Twisted Evil
приятно съм се почерпила Crazy

сега големия Теодор ми е обещал разтривка да видим дали ще ме огрее Heart Eyes

оп забравих да кажа,днес защо не съм писала Laughing ама то ще да е от бирата Crazy сутринта чистих,после ходихме цялото семейство в зоото,прибрахме се на обяд,нахраних малкия сложих го да спи, а ,аз целия след обяд играх на една игра Laughing после пак на разходка задружно всички и те така,ай де до утре,че много се разписах с моите глупости Crazy Hug

лека вечер Hug Heart Eyes

# 235
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерси момичета, за описанието.  Hug

Голям екшън беше вчера. Моя любимия съпруг  #Cussing out, заведе Йована на лекар, че бях на работа, но имало ужасно много народ и решил д ане чака, после да я води. Естествено това после, се осъществи, в 23:30 през нощта, когато аз свърших работа. Висяхме два часа вътре, обривът се беше влошил, но пък иначе тя много весело го даваше.  Thinking ПОгледан я лекаря и заключи, че е реакция от вирусната инфекция и това е. Нито кръв и взеха, нито нищо. Аз, патката, вече толкова бях изморена и незнам на кой свят, изобщо не се сетих да настоявам да и вземат кръв. Прибрахме, се и легнахме, и познайте колко съм спала, при положение, че и часовника се мести с един час напред  ooooh! Rolling Eyes. Незнам как е сега обрива, не смея да погледна, да не я събудя. Остава ми да чакам, по- късно баща и да ми каже. А за него, пък, няма да има торта тази седмица  Twisted Evil.

Тони, нищо не внасят гадовете, защото са комунисти  #2gunfire. Имаше тук е една немска верига магазини - Лидл, където можеха да се намерят много неща, които ужасно бедния норвежки пазар не предлага и я затвориха. Причина- норвежците не били пазарували от там, за какво им е  #2gunfire. Все едно 30% от населението тук, не са чужденци  ooooh!. А натова отгоре, винаги беше пълно с норвежци, защото продуктите там, идваха на мнодо по- ниски цени и винаги имаше разпродажби на техника и предмети за дома, на които норвежеца, животното тъпо  #2gunfire #2gunfire, първи разграбваше стоката  ooooh!
Ох, много съм им набрала тези дни, покрай един колет, който така и не получих и де що видя норвежец, ми идва да къртя зъби  Crazy Twisted Evil.

Болнички и бушонирани  Grinning дечица бързо да се оправят.  Hug

Един по- специален ден ви пожелавам   bouquet

ПС: Вале, как е махмурлука?  Laughing

# 236
Добро утро!
Айде на кафето
И аз снощи гледах мача .Малко смешен отбор беше събрал Мърито.Все пак има надежда за класиране по-нататък след снощи.
Бобче бързо оздравяване на принцесата. Hug
Гита да минава бързо оченцето  Heart Eyes

# 237
Добро утро Grinning

днес времето е приказно Heart Eyes мерси за кафето пийвам си го вече Simple Smile

Бобченка,хайде вече да се отървете от това чудо на природата ooooh! Praynig нямам махмурлук Crazy

гледам формулата Wink

# 238
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай!

Тук времето е облачно, мрачно.... Confused. Тъкмо се израдва човек и 'айде пак. Не е студено, но е смачкано.

Морска
, и аз си мислех за арниката, но имам само от 30' и май не става за Еммата. Дадох й снощи 1/2 хап Траумил С. Днес е очевидно по-отворено окото. Сутринта й дадох пак 1/2 хап, та дано да се оправи съвсем, че как ще я заведа на ясла утре. Ще викнат Социалните при този й вид  Mr. Green

Сериали гледаме, но е от тези по ТВ-то. Напоследък има много по-добри сериали от игралните филми. Комедийни, некомедийни-всякакви. В момента сме на "Герои", "Как се запознах с майка ви","Теория за големия взрив", "Двама мъже и 1/2"

Емма прави първи крачки в самостоятелното хранене. Има 2-3 успешни лъжици  Mr. Green

# 239
Гита,и мойта арника е 30,на капки е,давах през 2 часа по 2,3 капки,на следващия ден дадох 2 пъти и това беше Peace

Общи условия

Активация на акаунт