Не се притеснявай - ще свикне детето. А и тогава ще е вече на 2 години, което си е сериозна възраст. А за говоренето - и Саши не е от говорливите, предимно ъка и нечленоразделства. 
Бобче, браво на Йованка-кампазанка. Щом е почнала с белите, това е сигурен признак, че вече е тип-топ.

Морска, много гадно. Ама пък похвалното е, че си почнала с ентисуазъм.

Или,
Май срещичката я оставихме, когато времето сигурно се позатопли, че да може да се седне нейде на открито. Оооо, чакайте да се похваля. Сутринта бяхме на редовната годишна консултация с Теди. Вече е 17 кила. Ле-ле, доживях да видя такава цифра в картона й. Е, това е минимума като кила за нейната възраст, ама поне вече сме в графата, а не под минимума.
Иначе на ръст си е напред с материала, ама това не ме притесняваше толкова, колкото теглото. Ей, камък ми падна от сърцето.

Умуваха,умуваха нашите политици и за Люлин който е 200 000 човека,има открити 250 нови места,от които свободни има вече само 5 за набора на Ивон.Е,кажете ми това нормално ли е.А една сграда на детска градина е заета от Данъчните в Люлин,че малко други сгради има и Детските градини са премного.

.
?
.