СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета , пак премеждия ,инциденти, дано всичко е наред с Едуард ,Ани Hug Hug Hug
Данимакс, дано , утре всичко мине добре и да е без сълзи за теб и Маринка Hug
heureuse Hug

Честито зъбче на Деси!

[b]Честит рожден ден на Катрин и Валя![/b]  bouquet

Момичета , Мити е още с кашлица много силна има и сополи, дави се направо ,не може да се наспинка като хората,  Cry Cry вчера педи каза да продържавам с лекарствата , предписани и Фенистил, и в краен случай пак антибиотик, защото е по лесно #2gunfire, днес карам малко по бабешкени, казаха ми сок от лук да давам за кашлица незнам дали ще помогне но по добре лук ,отколкото Аб. Извинете ме че ви занимавам само с нашите болести.

Желая Ви много здраве и усмивки Hug Hug Hug

# 241
Привет момичета!
Благодаря ви за пожеланията  Hug
Малко почерпка от мен

# 242
  • у дома с любимите си хора
Ваня,за кашлица има няколко рецепти според възрастта:
1.настъргва се една глава лук+мед в съотношение 1:2 в полза на меда.Яде се по 1 лъжичка на 2 часа
2.сваряваш прясно мляко и докато ври слагаш 1 резцепена на две глава лук и вариш 2-3 мин.Прецеждаш и даваш,може и посладено.
3.Ако много кашля-вечерта мажеш с мед гърдите и гърба и покриваш със салфетка Детето спи така 1 нощ.На сутринта всичко е попило.

Валя,честит рожден ден!С пожелания за много сбъднати желания и здраве!

# 243
Аз само да гушна Лилиян и Ески Hug Hug Hugи да им пожелая бързо отминаване на неприятностите и много щастливи дечица
и да честитя РДто на Валя и Катрин,с пожелание да са много здрави,обичани и усмихнати момичета!

# 244
Влизам само да изразя съпричастността си с Лилиан и Еди и да пожелая скорошно оздравяване! Лили, предполагам колко неща са ти на главата и колко ти е трудно. Дано малкия сладур Еди се излекува по-бързо!   Praynig  Hug  Hug  Hug

# 245
Честит Рожден Ден Валя! Да си жива и здрава и много щастлива мама и съпруга!

Дано се видим по 1ви Май  Wink

ЧРД Катрин! Най-добри пожелания  Hug

Благодаря ви за палците, имахме нужда от тях... Добре мина ден 1ви - заведох я в яслата, моментално я приеха и ми казаха да си тръгвам, за да не ме вижда. Държахме връзка по телефона с директорката (аз и звънях на всеки час  ooooh!, голяма паника ме беше хванала), яла с апетит  Shocked, заспала с другите деца  Shocked..... Но леличките като я прибирахме ми казаха "успокоително", че всички обикновено слушкали първия ден. Да видим как ще се представи утре, като вече ще знае за какво става въпрос, като я оставим  Confused. Като цяло изглеждаше уморена, но доволна.  Praynig Дано й хареса там  Praynig

Хю, много ми е интересно дали е важи и за теб, че всяка бременност е различна

Клара, Ваня  Praynig Praynig  Praynig да се оправят бързо вашите момченца, а вие да си починете и наспите.

Браво на Ралка за мерките  Peace

# 246
  • гр.Варна
Честит рожден ден на Валя и Катрин!  bdbaloni
Бъдете много щастливи и винаги обичани,мили момичета!
newsm67 newsm67 newsm67

Лили, искрено се надявам всичко с Еди да отмине по-бързо и скара да забравите тези неприятности! Praynig Praynig Praynig
Силно ви прегръщаме и двамата! Hug Hug Hug

Ески, дано Деската се е успокоила, че и ти покрай нея. Praynig Praynig Praynig Много изнервящо е това положение и искрено ти съчувствам,защото ми е добре познато (както на всяка мама,предполагам). Hug Hug Hug

Красиии, голяма палавница излезе синеочка. #Crazy Стискам палци пораженията от лудориите й да не са големи и болезнени (и за двете ви). fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Хю, браво на твоя мъж за инициативността и приложението й на практика. smile3501 Вярвам,че габи си е все така сладък и с "мъжката" прическа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ваня, дано и Мити вече се подобри. Praynig Относно съветите на Вилиан, мисля че меда не трябва да се мажи в близост до сърцето (ако не греша). Аз съм чувала и че може да се маже и с жълтък, пак на хартия и лепваш на гърдичките. (не съм го пробвала ,обаче)

*clara* , хайде и вашите неприятности да свършват вече. Praynig Praynig Praynig Наистина не ти е леко в това положение. Много прегръдки и за теб и Адко. Hug Hug Hug

Дани Макс, предполагам,че днес е било добре в яслата. Peace Пожеланията ми за спокойствие и хладнокръвие са за утре, тогава ще е по-тежко и на Маринка и на теб. Hug Hug Hug

А за нас-Мимо е пушка на яслата (да не чува дявола). Аз си опреснявам паметта със задачи за 7 клас, тъй като помагам на голямата племеница. И за капак-опреснявам си шофьорските умения. ooooh! По-точно придобивам ги ,защото нищо от това което съм учила някога не е останало нищо в главата, краката и ръцете ми. Sick Пазете се варненци, аз идвам! hahaha hahaha hahaha

Лека и спокойна нощ! Hug

п.с. Дани, виждам,че е минало наистина добре. При нас не ги слагат да спят от първия ден, вие сте много бързи. #Crazy  Браво на сладката адашка. smile3501 Успех и утре! newsm10

# 247
Ехооо ето ни и нас,
Честит рожден ден на Валя и Катрин!   baloni bdbaloni baloni
Стискам палци на всички болнички да се оправят бързо.
И  на Пебс едно голямо честито и да знаеш, че много се зарадвах newsm44 на твоята новина и успех  Hug  bouquet Hug
Дани Макс и на вас успех на яслата Hug
liudmila73 браво и твоя Мимо Laughing smile3501
Хайде лека нощ, а на работещите утре успешен работен ден  Hug

# 248
  • София
Хайде и аз по нощите да се разпиша.
Катрин, Валя, Честит рожден ден. Пожелавам ви да сте много обичани майки и
съпруги!

Лилиан, дано всичко мине бързо и белзболезнено за Еди, и по безнервно за теб. Надявам се да открият бързо каква е причината за падането на косичката и тя да е най-леката възможна.
ДаниМакс, ладвам се че малката кукла е приела така спокойно първия си ден в ясла и дори е спала. Дано и всички останали дни са така и ти да приемеш отсъствието й без тревога.
Пебси, много се раздвам за твоята втора бременност. Дано всичко мине като по-вода и си имаш още едно послушно бебче като малката Лизи (която вече не е малка, нали ще става кака).
Много е хубаво това, че все повече мами се решават на още едно бебче. Да са живи и здрави и с най-сладките бебоци.
Клара, дано бързо ти мине лошия период и да се успокоиш малко, че имаш нужда от релакс и почивка.
Ескарина, дано бързо отмине този период на Деси.
Да кажа, че след боледуването на малката сега съм аз наред и хич не ми харесва  Crossing Arms. Говоря като Дарт Вейдър и не мога да заспя, защото легна ли и започвам да кашлям като луда. Добре че съм аз, а не детето. Ама сега съм болничен, та и двете си почиваме вкъщи. Аз от работа, а тя от яслата.  И да се похваля малко, от скоро като я попитам как се казва, отговаря "Апи"  hahaha. Не знам как го свързва със Софи, но явно детето си знае. Има и един батко Светльо на който вика Лачо  Joy.  Не знам от къде й хрумват, ама си записвам всичките й странни думички. Иначе как ще я разбирам  Laughing. Само вуйчо си Камен нарича с име, и го произнася много правилно.

# 249
  • София
DaniMax, много се радвам, че първият ден на Маринка в яслата е минал спокойно. Дано малката кукла свикне бързо и се чувства добре там. В коя ясла сте?

# 250
Kali, Маринка е в нашата ясла в групата на Алекс - "Марита-М".  Mr. Green
Само че моят човек ще тръгне от вторник, че тъпата ни педка ме обърка с изследванията и сега ги правим в последния момент, а им трябват 4 работни дни.  Close Като стане сигурен кой точно ще е денят Х (вторник или сряда), ще пиша и аз да ни стискате палци, че ми е много притеснено моето ревленце как ще се справи самичко.  Peace

# 251
  • Кърджали, България
Привет, момичета-кокичета   bouquet   bouquet   bouquet

Минавам да ви нагледам  Hug Извинете, че го правя рядко, ама си мисля за вас и разглеждам снимки в Малтиплая  Peace Ама гледам всички с едни коси и прически, само Иви още никаква я няма: http://syulyukchievi.multiply.com/photos/album/70/70

От прочитамето на последната страничка научих чуууудна новина - Пебсче, ЧЕСТИТООООО   bouquet   bouquet   bouquet Леко бременеене и здраво бебче! Коя ти е термина?

Впрочем, аз преживях малко неприятности покрай мойта киста.... Получих нетърпими болки една сутрин и слава Богу, не се беше спукала, но трябваше да се отстрани оперативно, а този път туморният маркер беше висок. Няма да ви казвам какво преживях отново, но за щастие попаднах на д-р Кръшков в Селена-Пловдив, той ме прие почти веднага, оперира ме, махна единия яйчник, че гадната киста го била завзела, но слава Богу, се оказа ендометриоза, та прескочих трапа  Grinning Вече съм си вкъщи и се възстановявам много бързо (а и няма как, с двете деца покрай мен). Мъжът ми обеща, ако всичко е наред, да ми построи къща, а аз му обещах трето дете  Wink Е, ще минат някоя и друга годинка до тогава.....

Хайде, болните да оздравят, а тръгващите на ясла да се радват на интересни игри с другите дечица  Hug

Честит рожден ден на Валя и Катрин със закъснение!

# 252
Клара,St.Anger,Асенче,Инче,много благодаря и на вас! Hug Hug Hug
Дано всички болни и недоволни дечица се оправят!
И Лизи ми прави номерца тия дни,но като излезем на разходка не й чувам гласчето!Само се разхождаме за ръчичка и тя е много послушна! Heart Eyes

Инче,много гадно нещо си преживяла! Sad Добре,че вече всичко е наред! ooooh! Дано никога повече нямаш подобни проблеми!
Термина ми е 04.12.,но все си мисля,че ще стане както с Лизи-вместо септемврийче,се роди августинче! Wink Както дойде де!Само всичко да е ОК! Praynig

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:55 от pebs

# 253
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Като чета как ги оставяте на ясла тез деца и направо ви завиждам...Ние имаме голям проблем с отделянето,който от ден на ден се задълбочава и вече се виждам в чудо...Моето щихо не иска 5 мин. да седи без мен. До скоро поне с баща си седеше, но от няколко дни и с него като е пак реве за мама си. Не мога да се изкъпя спокойно....Да го оставим на други хора - било баби, лели.....просто абсурд. Веднъж го оставих на свеки, да ида на един преглед - ми той не спрял да реве 2 часа докато се върна....Направо не знам какво да правим....Има ли други като нас Sad Много хора (вкл. майка ми) ми дуднат, че аз съм била виновна, тей съм го научила. Ами не мисля ,че е така - постоянно съм го оставяла сам - играе си в кошарката сам, аз си върша нещо (това като беше по-малък) Не съм била все до него. Накак изведнъж стана това. Даже вън на площадката все иска да играе с мен, не с децата....Много се притеснявам, да ви кажа. Усещам го че иска да иде при децата -стиснал ме за пръста и стои и ги гледа как си играят, но не смее...
Казах си болката....
Мъчат ни последните кътници и не мога да ви опиша какъв кошмар е. Кривотия, сръдни и рев за най-малкото...Абе в трудевн период сме, дано с пробиването на зъбите да мине....

След малко отиваме запоследния Пентаксим, дано да го понесе леко...

П.С. Сега видях последния пост на Ина - големи са сладури малките зайчета! Много те прегръщам, мила Hug съжалявам за неприятностите.....Хубаво е,че в всичко е минало успешно и си добре.Бързо възстановяване!Добре,че си толкова позитивен човек и успяваш да виждаш хубавото покрай теб-това със сигурност дава сили  Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:52 от Поспаланка

# 254
  • Кърджали, България
Пебси, Иви също е най-доволна, като мерим улиците пеш  Sunglasses А бебето май се гласи за Стрелче, зареди се с търпение, мила  Wink Знам, че на нас, Овните, търпението ни е кът, ама със Стрелче не е лесно. Laughing.

Поспаланче, благодаря за милите думи  Hug Аз съм патологичен оптимист, рядко и за кратко изпадам в депресии  Peace Е, енергията ми се дължи и на хората, които са с мен, разбира се! А колкото до отделянето, всичко ще си дойде на мястото, не се притеснявай! С течение на времето детето само ще почувства нужда от общуване с други  Peace А когато сте заедно, гушкайте се и му показвай безрезервно обичта си, за да е абсолютно, категорично сигурно в нея! Тогава няма да го е страх от раздялата! Желая ти успех и не се отчайвай, просто го приеми и изчакай да мине периода  Hug

Общи условия

Активация на акаунт