СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 349
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Бегби, има има Simple Smile още четири мами септемврийки чакат бебчета.
Пожелавам още веднъж на всички момичета лека бременност и прекрасни дечица накрая  Peace

Лек ден на всички, времето тук е само за разходки и ние ще се възползваме Wink

браво бе момичета Hug Hug, аз не знам дали ще се наканя скоро Crazy
И аз съм присъединявам към пожеланията за лека бременност. А пък при нас в офиса две колежки са бременни, едната ще ражда юни, а другата август Crazy Party

# 286
  • у дома с любимите си хора
Момичета,аз пък днес съм много щастлива.... Mr. GreenДали от топлота време,или поради други причини на съм в еуфорично настроение. Mr. Green

А,скорпиончетата много ги уважавам,че моят асцендент е такъв. Grinning

# 287
Пебс честита бременност и от мен да я изкараш много леко,  да родиш леко и  едно здраво бебче да си имаш   Hug
да честитиш и на таткото    Hug

# 288
  • Асеновград
Здравейте,милички  Hug Hug
Аз също съм много щастливааа-снощи разбрах,че ще ставам леля.Брат ми ще си имат бебе  Grinning Много се радваммм,направо място не си намирам днес  Sunglasses
Чудно време е днес,Анито много ме слушаше  Praynig Praynig Praynig (нехарактерно за нея,дано да продължи  Praynig Praynig)
Ади,миличка,ти също ме трогна  Hug Благодаря ти много за хубавите думи!!! Нямам търпение да се видим пак  Heart Eyes Много целувки за теб и Яна. Hug Hug  bouquet
Наистина много бременни момичета има вече  Grinning Много е хубаво това...Аз още не мога да се наканя,че не мога да се справя с Ани,а незнам ако имам и съвсем малко  Embarassed Надявам се малко да се укроти,за да нямат голяма разлика  Flutter
Тия дни трябва да ходя на фризьор,че косата ми е под всякаква критика,че и сватбите наближават.А как не ми се забива във фризьорския салон часове наред в това хубаво време  Rolling Eyes Но ще ида,че едва се гледам  Confused

Малко нови снимчици от нас  Hug Hug Hug
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/46#18

# 289
Бегби с тези две бременни колежки покрай теб може и теб  полази да те полази преди да се наканиш, при нас на работа така се случи, първо в кухнята на ресторанта 1 момиче после аз, после още едно в кухнята после 2 сервитьорки - беше много забавно а после и няколко мъже станаха татковци, че си беше направо бременна епидемия, шефовете в чудо се видяха да търсят толкова мн персонал накуп.
Краси честито ти лелинство, пожелавам лека бременност на жената на брат ти и да ви се роди приказно здраво съкровище, та да лудуват на воля с Ани.
Ади то да беше само шапката точно като Емил от Льонеберя, само че ние сме с търмък за добавка, купихме и преди време лопатка търмък и кофичка, изгуби си лопатката и от тогава сме с търмък в едната ръка ако някой и го вземе ела да видиш какво става, ядем, мием се обличаме се все с търмъка, току успявам да я излъжа че мн се е изморил и ще нани та така го пуска след мн увещания. Laughing
Инка за коцерта и аз си завидях чак, от почти 2 години не ми се беше случвал такъв балсам на душата.

А времето навън наистина е приказка и моята коса има нужда от ножици ама ще чакам да завали и тогава  Wink

# 290
Хайде сега да ви кажа,а другата седмица и ще покажа  моята кокона какви ги измисля...(успях да го заснема това чудо,но картата за фотоапарата е нова и неформатирана и май само с кабел ще стане номера да сваля заснетото)
абе извадила ми обуквите от гардероба и ги донесла в спалнята,където сгъвах дрехи,бре затри ми се от поглед по едно време и блъска нещо по терасата.Отидох и какво да видя,щерка ми ми обула(правилно) двете обувки с по 6-7 см ток и крачи бодро напред назад #Crazy #Crazy #Crazy,Хора,вярвайте ми,че никой не и е показвал или подучвал да го прави някога.Събра ми очите,е не е ли малка да се кокони в обучките на майка си.Знам,че го правят,ама на година и 7 месеца #Crazy #Crazy.Оня ден категорично ми отказа да и обуя едни току що купени от мен панталонки.Като каза НЕ и НЕ,не ги харесвала,на третия път през няколко часа като се опитах тихомълком да я преобуя с тях,ги хвана и ги хвърли и каза НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Познайте дали не отидох да ги сменя.
Направооооооо или бой ще яде и ще влиза в ред или не знам какво чудо ще гледам у дома.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 17:20 от bravy

# 291
  • Варна
Хи-хи  Joy Bravy, в един отбор са нашите да знаеш  hahaha  Гледай тук : http://www.album.bg/kaloyan/images/12211595/48597/   Обаче пък и с токчета, представям си каква гледка е  hahaha
За дрехите също има претенции...

# 292
  • София
О, Брейви, Дани тези дни редовно се обува с моите обувки (ама не са с висок ток). Че иска и както е с тях да кара колата за яздене и се ядосваше, че ги губи. Joy Един ден двамата с Емко се бяха накиприли - единия с маратонките ми, другия с обувките. Laughing

Май не съм ви се оплаквала как се бях ядосала на малчуганите - бяха изхвърлили (т.е. Дани, а Емко се киска до него) на леля си летните сандали - общо 8 бройки обирах от земята долу, като част от тях паднаха на навеса, който са си направили съседите на 2рия етаж, та внукът им се катери да ги сваля  ooooh!, един чехъл още стои, сигурно прогизна от дъжда. Sick Бях им толкова ядосана! Чак Дани ме питаше после дали може да излезе на терасата (маймунката малка, всичко му разбира главицата) и сега не го пускам, че хвърля всичко, което докопа, включително едни големи парчета мазилка откъртил и ги мята долу, ако фрасне някой по главата с това не ми се мисли. ooooh!

Днес за пръв път пи вода от нормална чаша без да улее и омокри. Обаче като се храни мноооого се цапа (и играе) и на моменти съм   smile3511. Щото маже и по хладилника и всичко дето докопа и в същото време не ми дава аз да го храня.

# 293

Общи условия

Активация на акаунт