СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Инче, големи страхотии си преживяла, пожелавам ти бързо да успеете да построите новата къща и още по-бързо да направите третия малък човек  Laughing

Ески, и аз мисля, че може да е от зъбките. Маринка прави така преди да пробие някой.

Благодарим, че ни мислите   Hug Hug

И накрая да издам аз малко инфо от яслата за Маринка. Казаха, че всичко е било наред и не е плакала и днес, но ще оставя на Дани да пише подробности.  Peace

Рева като я взимахме  Laughing, беше се настанила в люлката и 15тина минути се опитвахме да я прилъжем да я извадим от нея  ooooh! Баща й реши, че ни е сърдита затова, че я оставяме там и затова вече не ни се радва като ни види Crossing Arms
Много неспокойно спи вече втора нощ, дали е от вълненията или нещо друго - незнам...

# 271
Mami, ni]o ne sym `ela,dano utre,no wi celuwam

# 272
Инче Hug Hug Hug
[Ески, и аз мисля, че може да е от зъбките.
дано скоро мине този етап newsm10
Нямам сили да пиша . лека нощ smile3524 newsm46 smile3524  sleepuu Sleeping  sleepuu

# 273
Хей милички, пожелавам на всички ни всичко лошо да ни е зад гърба вече и да сме много здрави и силни и ние и всички любими около нас  Heart Eyes Heart Eyes Hug.

Аз да се похваля тая вечер бях на концерт-спектакъл - аржентинско танго, беше мн зареждащо и приятно, за глупавите ядове няма да пиша че по български и тях ги имаше ама като почна концерта си беше наслада и за ушите и за очите. Поли я гледаха баба и дядо и много слушкала малката добрушка, а след 2 часа като ме видя беше дива радост и скачане и гушкане, купих и една дънкова шапка от спортна зала така и се зарадва, чак искаше да спи с нея, голям майтап.

хайде лека нощ и сладки сънища

# 274
  • София
Много неспокойно спи вече втора нощ, дали е от вълненията или нещо друго - незнам...
От новите емоции е. Wink Емко беше така като тръгна на ясла (беше на 1г5м) - първата седмица от 8 до 10ч. вечерта се приспивахме на тъмно в спалнята сучейки нон-стоп и с голям зор заспиваше (а той няма никакви проблеми със съня). Отделно като го вземехме вечерта в къщи хем му се спи и видимо е изморен, хем търчи, скача, играе... превъзбуден от емоции. Важното е, че й е харесало, дано все повече й харесва там. Hug

# 275
Дани-абсолютно от стрес е и днес очаквай да не се радва така като отидете.Косе цяла седмица не спа нощем.Даже ми каза една педка,че от стреса при тръгване на ясла отслабвал още повече имунитета на малчовците и бързо се разболявали.
Косе е официално здрав Mr. GreenДругата седмица пак ще си припомни яслата.
Дано Мити и другите болни се оправят.

# 276
  • Кърджали, България
Добро утрооооо!  Тук едно прекрасно слънчице е изгрялооооо, направо ми стопля душата!

Ваня, извинявай, че не можах навреме да ти отговоря  Confused По принцип можеш да капваш, като изстине  Peace Дано да е помогнало поне малко  Praynig

Ески, когато се роди Стоил, много се чудех каква зодия (не, че има някакво значение, де!) и прерових сума ти сайтове с хороскопи, даже питах в специализирани сайтове - та, в професионалните такива излезе Стрелец, иначе е спорна дата  Simple Smile Пък и не знам за теб, но той е толкова типичен представител на Стрелците, че изобщо не ми се връзва със Скорпион! Може би има значение, че е роден в 10 и 20 вечерта... Както и да е... Дано кошмарният период на Деси да е бил само вчера  Praynig Може би се е превъзбудила през деня и затова така се е разстроила...

Браво на Алекс и Маринка, че се чувстват добре в яслата, та и майките им да са спокойни  Hug ДаниМАкс, определено е вълненията неспокойният сън, ще мине  Peace

Чери спа, завиждам ти за концерта (благородно, разбира се!)! Само от поста ти се заредих с енергия  Hug

Ние във вторник бяхме на един концерт с децата  Shocked Добре, че свеки дойде с мен, аз с какъв акъл бях тръгнала сама, не знам  ooooh! Имаше половин час скучни приветствия и се наложи Иви да излезе в коридора с баба си, понеже и залата беше фрашкана, едва намерихме едно място да седнем ту със Стоил в скута ми, ту с Иви. Когато започна веселата част, обаче, Иви влезе и не гъкна! Беше като хипнотизирана от песните и танците! А после вкъщи какво кълчене му удари  hahaha

Ками е права, че отслабва имунитета от стреса и затова толкова често се разболяват в началото  Peace После всичко си идва на мястото!

Другата седмица ми се очертава интересен и напрегнат уикенд. В петък пътуваме за Нови Искър - племенницата има рожден и имен ден  Peace Но в събота вечерта сме на друг рожден ден в Банкя и се чудя как ще приспят Иви на чуждо място без мен, добре поне, че и бабата ще е с нас  Thinking Сигурно ще плаче много  Cry И друга чуденка имам: какво да купя за подарък на малката племенница, тя е на 3 месеца, не сме я виждали още. Дрехи има много (гардеробът на кака й и на Иви е толкова голям, че и тя няма да може да го износи!), почти всичко необходимо има от каката.... Някаква интересна играчка ли  Thinking

# 277
Влизам си аз тука да видя какво правят момичетата след дългоооооооо отсъствие и какво да видя........втората лентичка на Пебс Hug Hug Много се радвам, чудесна новина, лека бременност ти пожелавам, а и сега вече си с опит  Crazy Flutter

П.С. Има ли други такива новини, които да съм пропуснала, че съм назад с няколко месеца Embarassed

# 278
  • Бургас
Добро утро,
Бързо оздравяване на Мити!
Ст. Ангер, бързо оздравяване и на теб!
Ескаринче, милото Деси! Аз давам нурофен при зъбоникнене и много се успокояваше Алекс и спеше спокойно.
А той пък нощес в 3 дойде в нашето легло и там спа до сутринта. Аз съм с много тежък цикъл този месец и бях парцал. Нямах никаква сила да го преместя. Казах на мъжа ми, но тази сутрин в 6, започна да ме скубе и да ми бие шамарчета да ставам.Много ранобудно това моето дете. Не знам на кого прилича.
Хайде, до скоро, излизаме на разходка

# 279
  • Варна
О, Инче не се тревожи - ще видищ че ще се подредят нещата. Децата разбират вече, мисля че няма да е такъв голям проблем присиването. То си зависи и от детенце де, но ако по принцип няма проблеми със съня, няма прична да се тревожиш. Ние така се тревожихме като заминавахме за Боровец - хотел, чуждо място, чуждо легло...Обаче дребния разбойник, хич и не му пукаше, даже както и у дома, искаше да ни няма, за да заспива - та се налагаше да дремя в банята докато заспи  Laughing
За подарък....дечко е много малък още, може би нещо забавно за мааааалко по - нататък - например бънджи-гащи ако си нямат...или нещо такова с което да играе.
Хекси - да, знам за непоносимостта, но при нас реве не от самите хора, а за това че не съм наоколо. Като съм там - всички ги обича и харесва Simple Smile Надявам се да мине скоро този страх, че ще го оставя на някой Simple Smile
Ески, наистина може да е от зъбки...има ли шанс да се е уплашила от нещо? Шум или сън някакъв  newsm78 Сигурно ще мине скоро...
Дани- нямам опит в тази област, но ми звучи логично да е от стреса....Ама трябва да е мноооооого хитра от сега ако започва да ви наказва бе Grinning

# 280
Привет  Hug
Аз аха да пиша вчера, ама ми мина котка път Simple Smile
Яна спа на разходката и се събуди като се прибрахме, съответно престоя ми пред компютъра беше съботиран, както обикновено.
Ще ме извините ако пропусна някого, ама ще пиша по това което съм запомнила, че няма време за повторно четене.
Явно това, което казвате за стреса от ясла и понижаването на имунитета е вярно. Поне при нас е така. От началото на февруари Яна има към 2 седмици сумарно пребиваване в яслата. През останалото време беше болна. От миналия петък поддържаше Т 38-39, без други симптоми. Водихме я на лекар, правихме изследвания и всичко си беше наред. От вчера няма Т и е по-жизнена и си хапва по-добре. Мисля си, че може би я тормозят кучешките, защото проплаква насън. Другите обачи ги изкарваше с ужасна задна хрема и кашлица... Чудя се как ли ще сме с последните кътници...Аман от тези зъби, да излизат по-скоро, че се намъчиха всички дечица.
От понеделник мисля пак да я пускам на ясла. Дано вече вичко да е наред  Praynig

Красиии  Hug Благодаря за милите думи ( накара ме да се изчервя  Embarassed  ) Аз също съм очарована от цялото ви семейство. Не веднъж и тук и по скайп съм се възхищавала от Ани, но на живо е още по-сладка, нищо че тогава беше малко сърдита Simple Smile Трогната съм, че въпреки че предния ден е бил много уморителен за вас, а Ани не беше в настроение, вие дойдохте да се видим. Наистина не очаквах подобно внимание. Това само още веднъж потвърди първоначалното ми впечатление за теб - мила, добра, изобщо готина във всяко отношение  Hug Не се съмнявай, че и следващия път когато дойдем ще се обадим, за да се видим. Наистина ми беше много приятно!
Пебси, честито  Hug Радвам се за вас, спокойна бременност ти желая и сладък, пухкав бебок накрая!
Ески, добре ли е вече Деси? Дано са били зъбки и всичко вече е отшумяло  Hug
Ваня, а Мити как е? Има ли секрет от нослето? Или е само кашлица? При Яна обикновено кашлицата е от секрет, който се стича назад по носоглътката. Много е неприятно, защото не може да се чисти секрет от задната хрема. В такъв случай нашата док ни предписва сироп за втечняване на секрета. Така при кашляне се изхвърля, може и да повърне. Но е важно да се отдели секрета, и после кашлицата минава много бързо. Ако секрета от нос или око е зелен (жълто-зелен) винаги става дума за някаква бактериална инфекция, и тя се лекува с АБ. И аз винаги гледам ако може да се мине по-леко, когато сме болни, но като опре ножа в кокала пием АБ, за да не стават нещата по-зле ( при продължително и често боледуване, заболяването може да стане хронично )
Инче, радвам се че вече си добре! Само хубави неща занапред ти желая!
Лилиан  Hug Стискам палци изследванията да са успокоителни, Еди да се оправи бързо и да нямате повече поводи за притеснение.
Дани, браво на Маринка! Все така да ходи с желание  Peace  А ти по цял ден ли я пускаш? Питам защото беше писала, че Маринка спи в яслата. В яслата на Яна ни казаха, че поне 2 седмици трябва да си я взимаме наобяд и после постепенно да удължаваме времето с 1 час, докато започне да заспива там.
Чери, развесели ме вашата история с шапката  Grinning Напомни ми за Емил от Льонеберя - и той така спял с "шапкътъ и пушкътъ"  Mr. Green
Бегби, има има Simple Smile още четири мами септемврийки чакат бебчета.
Пожелавам още веднъж на всички момичета лека бременност и прекрасни дечица накрая  Peace

Лек ден на всички, времето тук е само за разходки и ние ще се възползваме Wink

# 281
  • Бургас
Привет,
Ходихме на разходка, но нямаше негови приятелчета и дребчо седя като закован и гледа другите деца как си играят. Нещо е станал срамежлив и не иска да се запознава с нови деца, освен ако са момичета. А пък доскоро не им обръщаше никакво внимание. 
Ваня, преди няколко години помогнахме на един възрастен човек- билкар. Тогава той ни даде една билка, който се казва волски език. Каза, че се пие за кашлица. Аз бях с много сериозна кашлица и за два дни спрях. Ако искаш питай док дали можеш да му я даваш и я потърси в билкова аптека.
Сори, но нищо друго не знам и не мога да ти помогна. За хремата на нас много ни помага хомеопатичния спрей "Еуфорбиум".
Хайде бай

# 282
И аз не съм влизала от отдавна, а и не можах да изчета темата, но все пак бързам да честитя втората лентичка на Пебс    bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост и здрав бебок накрая  Hug

# 283
Мерси,милички! Hug Hug Hug
Много внимание ми отделяте! Blush

Ние си направихме една разходка до Враца! Crazy Сега много ми се спи,но малката се наспа в колата и няма изгледи да заспи пак! Tired

# 284
  • Кърджали, България
Аз пак неразбрала, ама да си питам: кои са другите бъдещи майчета сред нас? Стискам палци на всички  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт