СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
 Laughing Права си,Инче!Ама аз предпочитам Стрелец пред скорпионче! Wink Поне е от огнените! Flutter
Тук поизгря слънчо и ще излизаме,че Лизито откачи! Crazy

# 256
Здравейте момичета  Hug
След дълго отсъствие ето ни пак Simple Smile
Успях да прочета последните странички, и тъкмо се канех да пиша, Яна се събуди. Хранихме се и сега ще излизаме. Та ще пиша следобяд, докато спи.
Усмихнат и спокоен ден   bouquet

# 257
  • Бургас
Привет,
Инче, моите силни прегръдки имаш! Надявам се вече лошото да е отминало при теб. Бързо възстановяване!
Ох, после ще пиша, че ревна

# 258
Честито на рождениците nbirthday

ДаниМакс,пиши и за днешния ден на ясла,целувки за Маринка

Инка Hug,много е хубава Иви и баткото много е пораснал

# 259
  • у дома с любимите си хора
Laughing Права си,Инче!Ама аз предпочитам Стрелец пред скорпионче! Wink Поне е от огнените! Flutter
Тук поизгря слънчо и ще излизаме,че Лизито откачи! Crazy

А аааа ,не ти трябва огнена. NaughtyВико е овен с асцендент лъв.Направо огън и жупел е вкъщи. ooooh!

Инче,добре,че всичко се е оправило. HugПък за косата-хич я нямаме.Ама аз за това не се тревожа,ама въобще.

Данимакс,радвам се за вас.Дано и при нас мине леко с яслата,че моята е като морски възел оплетена в мене. baby_neutral

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 14:09 от Вилиан

# 260
Здравейте момичета  Hug
Много благодаря на Вилиан  за рецептите с лук , както и на Люси Hug Hug Hug

Мити продължава да кашля силно, сополите си текат  ,само се претеснявам да не стане на пневмония, аз вече нямам нерви, сили, вчера дадох сок от лук , днес продължавам да давам той така се мръщи , гоним се като лудите докато изпие една лъжичка, много ми е мъчно да го гледам така CryСварих му и чай от Босилек да пие , незнам накрая да не му навреда с нещо аз #Crazy

Ина, прегръщам те силно , важното е че бързо си се възстановила и че не е станало най лошото,много хубави снимки. Hug
Люси , браво на Мимо че не  плаче на яслата и че се чуства добре  Hug
И др щях да пиша ама забравих , сега отивам да режа поредната глава лук ooooh!

Лек ден

# 261
  • Кърджали, България
Лекси, Миртичка, Вилиан, Ваня - благодаря  Hug

Ваня, не знам дали си пробвала следната рецепта за нослето: 1 с.л. лайка, 1 ч.л. мед, 100 мл вода - вари се, докато сместа остане наполовина; капва се по 3-4 капки по няколко пъти на ден. При нас действа много добре! Както и инхалациите с лайка, евкалиптово и ментово масло - затваряте се в банята и дишате! Дано помогне и детето се почувства по-добре  Peace

# 262
Благодаря ти Ина не съм пробвала с лайка , сега отивам да сложа на котлона да се вари , мерси още веднъж Hug Hug Hug Hug Hug

Ина редактирам се за да те питам като истине течността мога ли да слагам в нослето или трябва да изчакам няколко часа да се минат

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 16:50 от vaniaа

# 263
  • София
ИнчеHug Hug Hug. Всичко лошо да е зад теб вече! Hug

Бързо адаптиране на новите ясленчета! Hug

# 264
Ваня  Hug  Hug  Hug вие май пиехте друг антибиотик вече или се бъркам? ако ще те успокои, моето джипи ми казваше че кашлицата може бавно да мине, но не значи че се влошава, но пък ти може да го водиш да го преслушват за всеки случай. А дават ли му някакви витаминки някакви на Мити че не винаги се сещат?

Инче  Hug да нямаш вече проблеми! Иви е много сладка, снимките ми напълниха душата.

# 265
Pebsy, живот и здраве, може да си имаме общ рожден ден с твоята втора рожба  Heart Eyes Hug Hug Hug И браво на Лизи, че навън е толкова послушна (пу-пу!). Деси изобщо не иска да ме държи за ръката Sad А Скорпиончетата не са чак толкова лоши, поне аз така мисля, но аз съм пристрастна Wink

Инче, много се радвам, че всичко е прикючило благополучно и ти пожелавам никога повече да нямаш подобни проблеми!  Praynig Hug Обаче да се разберем, ако мислиш, че Стоил е Стрелец, грешиш!  Naughty Скорпиончета сме!  Mr. Green

Ст. Ангър, браво на Софи, че си казва името  Hug А на теб скорошно оздравяване ти желая  Hug

Ваня, дано Мити почне да се оправя и той, че много ти тежко  Praynig СКорошно оздравяване и дано рецептите на момичетата ти помогнат. АКо и утре няма подобрение, почвай си АБ.

Браво на Маринка и Мимо, че са такива примерни деца!  Hug Hug Hug

Лилиан, пиши какво стана с изследванията. Дано всичко е наред!  Praynig

Поспаланка
, сигурно е само период за страх от раздяла. Сигурна съм, че ще отмине  Peace

При нас вчера беше кошмарен ден. Вечерта завърши с диви ревове и отказ да спи самичка в стаята си. Това се случва за първи път откакто се е родила. Плаче ужасено и вика Мамоооо, Татееее. Направо ни късаше сърцето. След неколкократно вземане, успокояване, връщане в другата стая за игра и какво ли още не, всичко си продължи по старому, т.е. ужасЕн плач като я сложим да спи и излезем от стаята. Накрая, в 12 вечерта си легнахме с нея на голямото легло и тя заспа почти веднага Shocked. Не е спала с мен от 2-3 месечна възраст, защото тя не иска. Аз ли сглупих, че я намазах с Даум Ексола на пръстчетата, за да не ги смуче, не знам, но такова чудо не се беше случвало. Ама майната му, има къде-къде по-гадни неща, не дай си Боже! Пък дано отмине този страх или там каквото е  Praynig  Rolling Eyes

# 266
Ауу,милата Десинка,какво я мъчи така?! Confused Много гадно,но дано мине!И Лизи си спи при мен и няма намерения скоро да се мести,но ще й се наложи! Mr. Green
Аз нямам претенции за зодии! Wink Каквото дойде!А ако сте на една дата ще е супер! Heart Eyes Hug Hug

# 267
Инче,много гадно,че е трябвало да минеш през такива ситуации,но важното е оттук насетне Здраве да е и да си изпълните обещанията с мъжа ти спокойно:)))Желая ви го от сърце Peace Hug Peace
Ески,и нашата мина през такъв период за около 5-6 дни,но и това отмина.Слагай я при вас няколко нощи,не се притеснявай,че ще свикне(не може така бързо според мен),мисля си,че е от кучешките зъби и го боли детенце.При нас поне беше това и бяхме същата картинка,която описваш(и писъците бяха същите Cry Tired) PeaceСтискам палци бързо да отмине и това.
Мирта,много ама много сладък Тоши:)Инче и твоите бонбони са невероятни:)
Данимаксстискам палци и днес да е било леко,както вчера.Пиши как е било.Стискам палци на всички бъдещи ясленчета да свикнат лесно и да бягат болестите далеч от нашите дечица!
Целувки за всички майки и дечица Heart Eyes

# 268
Инче, много тежко премеждие си имала.  Rolling Eyes Слава Богу, че всичко е наред и си попаднала на добри лекари.  Peace  Hug Дано никога повече не ти се налага да преживяваш такива неща и да сте живи и здрави с мъжа ти да си се радвате на дечицата!  Hug

Пебси, честито и от мен и леко бременеене!    bouquet  Hug  Flutter

Поспаланке, имай предвид, че децата имат непоносимост към определени хора, а и всичко е въпрос на подход. Алекс примерно от свеки реве, та се къса и посмъртно не мога да го оставя при нея и за минута. От новата бавачка като я взехме в първия момент такъв рев нададе, ама и сълзи рони, и хълца - страшна драма! Ама жената има подход и го прилъга и след няколко минути й се смееше. В началото винаги е проблемно докато свикне детето, по с времето всичко си идва на мястото. Ето, днес ходих до градината и говорих с възпитателките и те казаха същото. Голям рев от някои деца, ама точно за 5 мин след като си тръгнат родителите им. После всичко е наред и си играят.

И накрая да издам аз малко инфо от яслата за Маринка. Казаха, че всичко е било наред и не е плакала и днес, но ще оставя на Дани да пише подробности.  Peace Мен лично това страшно ме радва и защото ми дава надежда, че и Алекс ще се чувства добре там.

# 269
  • София
Инче, радвам се, че се появи. Дано нямаш повече такива неприятности и скоро да си спазите обещанията с мъжа  Laughing Иви много е пораснала!

Ески, защо не дадеш малко Панадол на Деси. Най-вероятно и е зле от зъбите.

Хекси, ще ви видим другата седмица и вие как ще се представите в яслата. Дано няма проблеми. Те да са здрави децата, пък с редовно ходене ще свикнат.

Ваня, на какво лечение сте, освен бабините методи?

Общи условия

Активация на акаунт