СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 365
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Ето ни и нас Hug

# 46
И нас  Hug Hug

Хю, честити  EFP, ти си невероятна

Много болнички,  Hug за всички, няма да изброявам да не пропусна някой, че прочетох на един дъх 10тина странички... И мене ме тръшна (буквално) миналата седмица вирусът за един ден, много изтощително. Добре, че не заразих детенце (поне засега...)

Гледам яслената групичка расте - София, Радост, Косето, Мимо, от другата седмица и ние  Laughing (опитвам се да не го показвам в къщи, но си умирам от страх как ще се развият събитията при нас)

Иначе Маринка с всеки ден става все по хитра, тръшка се и пищи от най-малкото непроявено разбиране от наша страна...

Още щях да пиша, но забравих, а и много ми се спи... важното е, че наваксах с четенето, за утре оставям снимчиците  smile3508

# 47
ехооооооооооо и ние сме на линия, добре сме, ама останахме само двечките с Поли  тати замина да печели парички, та и преди не пишех много много ама четях редовно, а сега  Cry малко ми е мъчно че не мога да съм с вас често ама дечка да е здрава пък ще наваксвам някак.
Много ви обичам да знаете и сърдити и усмихнати и тъжни всякак ви обичам, всички до една сте страхотни. Аз мисля, че няма нищо по-прекрасно от здобряването що да не се гушнем всички дружно, миналия месец бяха прошки много е дълго да се чака до догодина пак Hug  Hug  Hug
За Поли - никнат ни няколко зъбчета и е малко кривичка, даже не бих казала че е кривичка просто иска постоянно да я гушкам а аз нямам физическата възможност и като не я гуша ми се сърди. Инъче по цял ден все пеем голяма певица ще ми стане, ама то и пъпа и го хвърлихме в операта в Сидни де да видим дали ще излезе нещо вярно.
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 48
  • София
Хайде и аз да се включа, че от 100 години не съм писала.
Ние се върнахме в понеделник скапани от път. Иначе добре изкарахме, почти постоянно на гости на роднини. Малката остана много доволна, защото се чувстваше център на вниманието. И даже малко се разглези, но започна да влиза в релси. Иначе там не ядеше почти нищо. Караше на няко (мляко) и качета (краставички. Тук там и някой мат (домат) и и по малко ляп (хляб). Като се върнахме обаче си навакса с яденето. Върна се с много подаръци и е много доволна. От сега виждам, че ще е голяма кипра.  Ето и малко снимки от нас
И да почерпя за кумата, че роди малко преди да заминем една прекрасна принцеса Ивона. Да е жива и здрава и да радват с кака й мама и тати. 

Невероятни снимки гледах до сега.
Кали Мей, невероятен художник си имате   hahaha.
Разбирам, че си имаме доста бременни вече (и Misoka срещнях из форума с лентичка). Нека да изкарат лека бременност и да ги слушат вече порастналите септемврийчета. Да изпълняват ролята на каки и батковци и да не правят много бели, че сегга мама мама има нужда от почивка.
За сега това е от мен. Бягам да чета, че доста съм изпуснала.
п.п. Забравих да се "похваля", че сле 4 дневен престой в яслата малката е с виру някакъв и бонус към него конюктивит (не знам дали точно съм го написала).

# 49
Dobro utro,по това време само майките на ясленча наобикаляме форума.Ками,здрав ли е Коцето?

# 50
лелеееее тук никой не ще да пийне кафенце с мен Tired Outta Joint Tired

# 51
  • гр.Варна
Брейви, ето ме ......

Добро утро! Hug

Брейви, голяма закуска си спретнала! Мням,мням.... eat Много благодаря!  bouquet
И аз оставих дребосъка на ясла и сега си пия кафето на спокойствие и се наслаждавам на форума. Peace

Дани Макс, успех с яслата! Peace И не се тревожи много. Аз също го изстрадах предварително и сега съм учудващо спокойна. това обаче не означава,че не плача зад вратата като го чувам как вика "Мама, мама" Cry Cry Cry Но всичко с времето си. Нали знаеш, после ще се сърдят че отиваш да ги вземеш рано... Party Party Party

St.Anger , прекрасни са снимките на София! Hug
Да е живо и здраво бебчето на кумовете.  bouquet Да са много щастливо семейство! Heart Eyes

Честита бременност и на Мишока!  bouquet Да й е лека бременността и прекрасно бебче да си гушка! Hug

Кали Мей, страхотен художник си имате! Hug Много е сладък Тонката, нищо ,че на места е нещо намръщен. Hug

Илиянка, голяма си майсторка! smile3501 Превъзходен изглежда козунака! Peace

cherry_spa, радвам се ,че отново се разписа! Hug Искрено се надявам скоро да спрат да я тормозят зъбките малката сладурка. Praynig Praynig Praynig

Ками, дано да няма нищо притеснително от изследванията на Косето. Praynig

Приятен ден на всички, а аз да се захващам с  newsm79 wash hang и т.н.  

# 52
Здравейте,
днес Косе е по-добре,но да видим изследванията.
Няколко дни го спирам от яслата.
Ст.Ангер-браво,че Софи е слушкала Hug
Дани-не се притеснявай,Маринка ще свикне,само ще плачка като я водите отначало,но като види децата там ще се успокои.Освен това гледам ,че косе като види учителките си и като ги познава вече и се успокоява.Само дето като тръгнем за някъде и му съблека якето и си мисли,че сме в яслата и писва.

# 53
Здравейте мами Hug
Честит рожден ден на  Teopr , много здраве и семейно щастие  bouquet  bouquet  bouquet

ИлиянкаHug козунака е станал прекрасен, а с какво друго си го поръсила отгоре.
Кали , Тони голям художник е станал, малее как е надраска теракота Hug
Поспаланке,Калоянчо и той много сладък ,много снежни снимки а и фитнес инструктор ли ще го провим Laughing
 ДаниМакс Hug
St.Anger , прекрасни са снимките на София! Да е живо и здраво бебчето на кумовете ви Hug,, бързо оздравяване и на вас
Ками, радвам се че Косе е по добре Hug Hug Hug

Честита бременност и на Мишока!  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet

# 54
  • Гърция
Мерси, vaniaа Hug!

Почерпете се за мое здраве Hug!

# 55
Хайде Добър ден и от мен Simple Smile

Честит Рожден Ден, Тео! Желая ти да си жива и здрава, много много късмет, успехи и радост в живота си да имаш!    bouquet  Hug  newsm59  Gift (почерпката ти е страхотна, мммммм)

Ст. Ангър, добре завърнала се  Hug Честито бебче на вашите кумове! Да им е живо и здраво и много да ги радва  Grinning

Брейви, мерсаж за вкусната закуска, обаче аз кафе не видях и понеже гледам като онова коте на Кали мей, айде по едно кафе и от мен Wink

Поспаланке, много хубави снимки от страхотната ви почивка. Пожелавам ви пак да отидете и да си изкарате супер, както тази година  Peace

Краси, браво на гимнастичката  bowuu. Време е да снимаш клипче по темата, че тука много ги уважаваме. Wink
Както и на всички други дечица, Десито си умира да ги гледа и да им се радва  Heart Eyes

Ками, дано Косето е добре!  Praynig

Аз тия дни забравих да се похваля, че дрешките от ла редута дойдоха предната седмица и аз съм много доволна от покупките. Вчера снимах Деси с тях и ще ги кача в мултито сигурно днес. И още нещо покрай нас - Десито се научи какво е 'Аз', с което много ме изненада, защото никой не я е учил. Сама си реши да го каже - сочи с пръстче себе си и казва "Ассс, Ассс"  Mr. Green

пебси   love001 Куши, Веси - камон тъдява, както казваше един даскал  Mr. Green Чакаме ви, не искам да спирате да пишете!

# 56
  • София
Тео, честит рожден ден, много здраве, семейно щастие и късмет ти желая!

Ние и тази нощ изкарахме с температура и сега го водих на доктор. Има гнойна ангина и ще пие антибиотик. Както казва баща му - "Болно е детето, щом отказва да яде", защото Пепи ядене не подминава.

Кали, Тони е сладур и половина, а шапката му е един път. Поспаланке, с много зор успях да видя и вашите снимки, синеочкото е такъв красавец и има изглед на много посушно дете.

Илиянка, с тия козунаци ще ми развалиш въздържанието от готвене. Нещо съм го ударила на мързел с готвенето напоследък.

# 57
Ехо!
Честит Рожден ден на Тео!!!  bouquet  bouquet
Ох, София ми е невероятна слабост - да ти е жива и здрава, St.Anger!
Ками, дано няма нищо сериозно - мамите с опит с яслите казват, че 6 месеца е кризата - боледува се, дано са леки неразположения само!

Гуш гуш за всички болни - да оздравявате!

# 58
  • Асеновград
Привет  Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТЕО!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА!!!   bouquet
Ние се върнахме от разходка,Анито заспа преди малко и аз-във форума  Laughing Ама няма никой тук  Confused

Много хубави снимки разгледах-Тони -сладурчо и половина,както винаги  Heart Eyes София и тя голяма сладуранка Hug Hug
Поспаланке,и вашите снимки са много хубави,добре сте си изкарали,браво  Hug Hug Много целувки за слакия синеочко  Hug
Хайде всички болнички да се оправят бързо,че вече започна да се позатопля времето,но май от утре пак го дават разваляне  Confused
Наистина трябва да направя клипче на Ани с нейните изпълнения.Обаче ,напоследък Ани какво й става с тези физиономии незна,всеки ден измисля различни и само си криви муцунката.А като излезнем навън и започне да ги прави наляво-надясно падаме от смях.Не мога да не ви покажа няколко:

И още колко прави,които не мога да ги хвана  Laughing Laughing
А ето днес успях да я хвана как се люлее,как се набира за масата и дивана,и отделно на столчето й

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 19:08 от Красииии

# 59
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден, Тео! Много късмет, здраве и семейно щастие!  bouquet
Страхотна почерпка! Hug
Снимките на Софи са супер, голяма е сладурана!
Бързо оздравяване на Пепи!
Ками, чакаме резултатите на Косе!
Краси, ама много атлетично това Ани!
До после

Общи условия

Активация на акаунт