СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 368
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен.
Брейви как бе душко точно на теб да ти откажа кафето  Hug Heart Eyes Аз моето го глътнах набързо, че каквото е хубаво времето, още от 9 сме затичали по улицата  Crazy Като я сложих дребната да спи, не разбрах кога затвори очи и гък не каза от умора  Laughing

Краси много е сладка Ани  Laughing Heart Eyes И ние сме същите с муцунките  Hug

Снимките на всички сладури са страхотни, Софи, Тони, и на Поспаланка ... всички са супер  Hug

Ванче, сложих сусам и поръсих със захар, друго нищо не съм слагала  Hug

Кали, много вкусни станаха, но е такава врътня правенето, че ми се отщява да ги бъркам пак.  ooooh! А свекъра от сега ги е замислил какво да сложа в другите  Mr. Green
И дано бързо му мине на Пепи  Praynig

Тео честит рожден ден  newsm59 newsm67 Много любов, щастие и разбирателство в семейството   bouquet

Ето малко снимчици и от нас. Напоследък въобще не се сещам да я снимам, а и Криси не ме оставя. Дърпа фотото и тя да снимала  Crazy А за камерата да не казвам, че нито един клип не мога да направя, поради тази причина  Tired

# 61
  • у дома с любимите си хора
Тео,честит рожден ден!Желая ти много усмивки и здраве.аз пък утре ще черпя,че точно на Благовещение съм родена в един голям сняг Mr. Green

Краси,Аничка е кукличка и половина! Heart Eyes

Данимакс,късмет с яслата.И гледай да не го показваш пред детето,че много хитри тези дечица-усетят ли те все на нази сруна ще играят.

И аз да се похваля.Ралка по принцип нищо не казва.Аз все обяснявам,говоря,ама тя се врътва и чао....И днес седнала на пързалката тъкмо да се спусне "КУЧЕ,КУЧе". ShockedОбръщам се и какво да видя-едно черно голямо куче.Направо не повярвах на ушите си.Ей,дочаках да каже нещо смислено.

Оф,за пореден път да се редактирам.Днес съм на тържество в градината по случай Първа пролет.Ще взема и Ралка.Утре ще пиша как е минало,че Вико  лястовичка ще го раздава и сме с такъв костюм.

# 62
  • София
Ох, Краси, ще падна просто, толкова смешни муцуни прави Ани, а люшкането е нямам думи. Толкова са ми смешни тези деца, в тази възраст са големи образи.

Аз от сега потривам ръце за пролетната ваканция на учениците, защото тогава майка ми е свободна и Пепито ще го пращам. Запланувала съм да си свърша всички поизоставени работи, да се приведа в приличен вид и да поскиторя малко. Та тогава може и един козунак да врътна. 

# 63
Охо Кали,май майките ни са колежки по професия,защо ли надушвам и своите пъклени планове в твойте:)))

Ески,голям срам  Embarassed Embarassed Embarassed,чак сега виждам,че на гола вода(макар с чай в нея)съм ви подканяла сутринта hahaha Joy

Теоо,хеппи бърдей  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве,обич и късмет ти желая от сърце!!!

И на Мишлето честита радост с пожелание за едно розово вързопче

Vania Hug Hug Hug мерси за рецептата,скоро ще я приведа в изпълнение!

Красии ,Анито е невероятно сладка с тези физиономийки,а за набирането ми взе акъла Shocked Heart Eyes,нашата се набира само за да седне на по високо от дупето и столче,ама чак такива акробатики,това си е висш пилотаж,явно ще да е спортна гимнастика(не каква и да е) вашият спорт

набързо отчитам,че сме много кротки в детската ясла и плачем на влизане и излизане по 3 секунди

# 64
Аня и Вилиан благодаря ви за отговорите   bouquet

казах и какво може да направи  Hug

# 65
Снимките на Ани-са уникални,много ми хареса тази,на която гледа лошо,това е една от запазените марки на Косе Mr. Green

# 66
Честит рожден ден Тео newsm59 newsm59 smile3525

Много хубави снимки на Криска и Ани
 , Софи е върха, много е екзотично как ми се при иска и аз да посетя такава страна Flutter

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:13 от mirta

# 67
  • Гърция
Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug!

# 68
  • гр.Варна
Честит рожден ден, мила Тео! bdbaloni
Бъди здрава, много щастлива, винаги обичаща и истински обичана! newsm67

Краси, гимнастичката ти е невероятна! Hug А за муцунките, просто нямам думи - сладуранка! Heart Eyes

Кали, съжалявам,че Пепи е с ангина и че трябва да пие АБ.  Sad  Дано по-бързичко му мине на малкото бонбонче. Praynig Praynig Praynig

Вилианsmile3501 за първата смислена дума на Ралка!

Ески,  smile3501 и за Деската! Не е шега работа да знаеш ,че "ти" си "ассс". Умници са нашите септемврийчета, спор няма. Peace

А сега да похваля и моето момченце - днес спинка 2.30 ч. в яслата. Леличките направо останаха изумени от спокойният му сън . (пу-пу, да не чува дявола). Едно от новите момиченца плачело и той ходил да я милва и успокоява. Дори посочвал на леличката кърпичката и когато му я дали отишъл да избърше нослето на плачещото момиченце. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как да не се разтопиш при такъв галантен кавалер като нашия. Embarassed Embarassed Embarassed

Сега и аз да се паркирам при него, че едвам гледам.
Утре ще гледам снимките на Криска. Embarassed Ще чакаме и снимки и на "лястовичката Вико".  Praynig

# 69
Мили момичета,честит празник!
Днес е един много хубав празник на майчинството-Благовещение, според Библията на този ден Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя носи в утробата си и ще роди спасителя на човечеството Исус Христос.
В България празникът се свързва по-често с идването на пролетта и затова на този ден задължително трябва да се яде „нещо зелено“ (коприва, спанак, лапад и др.) Според народните вярвания на този „благ ден“ по-леко и бързо зарастват всички рани, затова най-често тогава се дупчат ушите на малките момиченца. През деня всяка отрова губи силата си. Стопаните премитат къщите и дворовете си и палят огньове, които прескачат, за да не пострадат от змийско ухапване през лятото. Поради същата причина жените не докосват игли, куки или конци. Яде се риба,обредна питка,мед и лучник. На празника празнуват всички с името Благовест, Благовеста, Благой, Благойна, Богдана, Богдан, Боян и други.

Това,което аз знам е,че се меси пита и нося прекрасен спомен в сърцето си от моя край,където питата се търкаля  от децата по полянка за здраве!Затова аз запретвам ръкави да замеся питка(по-скоро козуначе)и като си взема детенце от ясла ще я търкаляме у дома на ламината:)) Joy hahaha

На всички вас желая поне по още една блага вест в домовете ви !!! newsm30 А днес и през годината всяка от нас да получи много хубави вести!Моята хубава вест днес е,че Радостинка влезе в яслата без да заплаче и за секунда Hug Hug Hug
Хайде споделяйте и вашите Hug

Люска,мнооого     love001 Heart Eyes Hug за твоето прекрасно момченце!

А на всички болнички,пожелавам да оздравяват Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:33 от bravy

# 70
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИАН!!! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet
Bravy,твоя пост отново ми подейства много добре,въпреки,че ми е криво, Tired И въпреки,че имам причина да се чувствам така,след тво пост се чувствам много,много по-добре!!! За което ти благодаря!
Иначе хубавата вест,която ще кажа аз е,че все пак ми е щастливо,защото се радвам на най-голямото богатство-палавото ми детенце  Heart Eyes
Люси,браво на Мимо  newsm10 smile3501
И благодаря за хубавите думи за моето гимнастиче  Hug Hug
Отивам да сменям памп,че... Sick Sick Sick
Редактирам се да кажа,че празника на рокерите ще е тази събота- 28.03, защото знам,че и на Пебс и на Насето мъжете карат мотори.Но те сигурно знаят и преди мен, де  Wink

# 71

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!ЖИВА,ЗДРАВА,УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА ДА БЪДЕ ТЯ И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕЯ! Hug Hug Hug

Краси Hug,много се радвам,че съм успяла да ти направя малко по-хубав деня!И наистина какво по-хубаво от това да бъдеш майка на прекрасно ангелче,което расте и палува край нас! Hug Hug Hug
p.s. отново си с прекрасен подпис Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
  • гр.Варна
Добро утро!  bouquet

Честит празник на всички! newsm51 newsm51 newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ВИЛИАН! bdbaloni
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА И ВИНАГИ УСМИХНАТА!
newsm67 newsm67 newsm67

Брейви, постът ти наистина е невероятен!  bouquet Бъди си винаги такава, в страхотно настроение и много позитивна! newsm10
Но за месенето на хляба днес, аз четох т ова: Пак за предпазване жените не шият­ “да не ги дупчат змиите”, не месят хляб, “че ще се свие змия на него”.   Така ,че оставам леко объркана.  newsm78

Красиии, защо ти е криво, мила? Hug Я се усмихни и гледай ведро на света! Peace Виж какво прекрасно детенце имаш. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря и на двете ви за милите думи за моето момченце!  bouquet  bouquet  bouquet

Сега изчезвам,че в градината на Валя "ще гоним змии" и ще чистим градинките. Peace

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 73
Много странно наистина newsm78.И аз го видях в една,две публикации,но прочетох и много други и почти навсякъде пише,че на трапезата трябва да присъства обреден хляб и в забраните фигурират само игли,конци и куки,което пък противоречи с дупченето на уши Joy newsm78 newsm78 newsm78.Явно хляба трябва да се меси предния ден:)))а който пипа игли да му мисли,не дечицата ни Joy hahaha е нищо,аз ще прегреша днес и ще омеся питката Joy
Това с гоненето на змиите ме подсети,че и ние го правехме като малки във вечерта преди Благовец.Всички деца излизахме с капаци на тенджери и с лъжици тропахме по тях и викахме"бягайте змии и гущери-утре е Благовец",а хората излизаха и ни засипваха с бонбони и лакомства.Голям берекет и радост беше за нас Laughing Joy

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:04 от bravy

# 74
  • Гърция
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ВИЛИАН!

Общи условия

Активация на акаунт