СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 369
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден Вилиан!!!   bouquet Много здраве ти желая

Краси, Ани е уникат с тези сладки муцунки където е направила Hug Heart Eyes
Илиянка, на Криси много и пораснала косичката ,какви плитчици има само Heart Eyes Hug
Кали, бързо оздравяване на Пепи Praynig Hug
Люси , браво на Мимо за спането, а и кавалер го е раздавал Hug
Брейви , браво на Радостинка че не е плакала, да покажеш после и твоето творение Hug
Кали Мей ,как сте ,  как е Тони, Hug Hug Hug

Моята блага вест е че писах писах , а накрая  моя  сладък Мити , ми ресна компа Joy Joy Joy  Днес пак един вятър се е раздухал направо ми идва, вчера какво хубаво временце беше , а днес пак в къщи.
Лек ден мацки

# 76
  • София
Тук пък е сняг, сняяяг. Sick Писна ми вече.

Дани има напредък относно гърнето - сутрин пишка в него, а като се наака или опикае много идва и ми съобщава, даже ми вика 'мамо, ела' и ме води в банята да го мия. Heart Eyes Предполагам, че има връзка със смяната на пампите, сега остава да започне да си казва преди да свърши работата в гащите. Wink

# 77
Да Краси,тази седмица ще е!Чудя се дали да не дойда и аз! newsm78Иначе с риск да се повторя,ще кажа,че Анито става все по-хубава.И само какви номера прави.Много е интересна Hug
Браво на Мимо.Все така да радва мама! Heart Eyes
Гледах снимките и на Криска.На мен ми се струва ,че хубавицата много е пораснала.Направо си е като голямо момиченце.Цунки-мунки и от нас Hug
А за тоалетите на Софи просто няма да говоря.На всяка снимка с различна рокличка и от хубави по-хубави.
На кого гледах снимки още?Трябва да си записвам.Ами да,на Тони-малкия художник. bowuu
Много болнички.Хайде скоро да оздравяват,че истинската пролет уж идвала и всички трябва да сме на линия за разходки Party
И не на последно място.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ВЧЕРА И ДНЕС   bouquet
Брави Hug Hug Hug Hugче те има сред нас Hug Hug Hug Hug
Аня,какъв сняг бе жена #Crazy #Crazy #CrazyОмръзна ми.При нас вче втори ден духа един гаден вятър.На всичкото отгоре от вчера на обяд до сега нямахме вода.Правили ремонт на съседната улица и забравили да ни пуснат водата.И аз нали съм толерантна,реших да не ги претеснявам,но когато стана 8-9 часа вече нервите ми не издържаха.Едвам дочаках сутринта и веднага им звънах.Само се молех Добромир да не напълни пампа,че работата ставаше сериозна. Sick Sick
Браво на всички които ходят на малкото училище,както казва едно съседче и много,много са слушкали. Hug

# 78
  • Асеновград
Насе,ами хайде де,защо се чудиш  Hug Hug   Flutter

# 79
Честито на всички празнуващи! Мен това време нещо депресивно ме кара, ужас.... Само духа, вали...
Снимките на всички са направо страхотни Hug

# 80
  • у дома с любимите си хора
Благодаря за пожеланията момичета!

# 81
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден, Вилиан! Желая ти много здраве, късмет, любов и незабравими мигове с Вико и Ралка!
Честит празник на всички празнуващи днес!
Аня, браво на Дани!
Люси, страхотно е твоето момче! Днес Алекс така ходи да успокоява едното си приятелче, което плачеше!
И тук духа силен вятър, но ние се разходихме, поигра си и сега блажено спинка, а аз чакам една приятелка да пием кафе.
Да Ви кажа какъв номер прави, направо щях да падна. Имаме музикална маса, тоя я маха и това на което се поставя, го носи пред мивката, качва се и почва да пуска водата, бърка вътре, търка с гъбата. Как му дойде на акъла не знам, но явно е много изобретателен.
Вече два дни яде йогурт самичък. Даже снимах и клип, но едва ли ще мога да го кача, само ако го видите колко е омазан. Но е много щастлив, даже рева като свърши.
Дойде ми компанията, бай

# 82
  • Варна
Здравейте, момичета-кокичета Simple Smile
Честит рожден ден на Вилиан и Тео (на патерици...)! Бъдете усмихнати и лъчезарни, щастливи майки и обичани жени! Много цветя!!!

Краси, Анито е страхотен бонбон! Гушки от нас!
Люси, мнго хубаво, че свиква Мимо - така ще си по-спокойна вече. И да внимавате с кавалерстването - да оставите и за нас някоя мома. Да не ги омайва всичките тоз Мимо Simple Smile
Кали-Мей - Тони е страшен сладурчо Simple Smile Ужасно много прилича на теб...
Кали - "има изглед" - звучи много правилно. От към изглед го докарваме  Mr. Green
Bravy, и аз се присъединявам - благодарнисти за позитивното настроение, което внесе! Чакаме да видим как се търкаля козунак по ламинат. Поне един зелен мокет вземи да сложиш Simple Smile
Благодаря на всички за милите думи за моя шошко Simple Smile

Аз да ви се оплача какъв ужас преживях преди малко...Започвам да храня Калоянче, всичко ОК. Имаше от кухнята зеле с месо.Супер дребно нарязано - много пъти е ял тази храна. Обаче нещо му подразни и направи позив за повръщане. Че като се уплаши това дете!Като ревна!Устата му пълна, от което аз изпадам в паника. Много лесно може някое парченце да попадне в трахеята като се дере така. Почвам да го успокоявам, гушакам, целувам - няма братко - рев! Направо докато го глътне, косата ми се изправи и сигурно ми побеляха поне 10 косъма. Още ме боли главата от напрежение .... Естествено след случката нямах шанс да продължа да го храня и го сложих да спи гладен. Заспа милото за първата минута....
Не знам как се реагира в такава ситуация...Случвало ли се е на наякой? Мислех с пръст да се мъча да изваждам каквото мога от устата, но се притесних да не бутна парченцата без да искам навътре - че той не седи мирно...Оф, голям ужас...

# 83
Честит празник на всички и от мен! Честит имен ден и на всички именици!    bouquet  Hug

Честит рожден ден, Вилиан! Желая ти много здраве, радост, любов и добър късмет!  nbirthday

Брейви, постът ти е просто вълшебен. Много искам да те гушна и целуна за тия хубави думи  Hug  love001
Нашата блага вест е, че Деси днес си изяде всичко и сутринта и на обяд (което скоро н се беше случвало), а сутринта след като се събуди в 6:30, пи водичка и пак заспа и е спала до 10 ч.  Flutter

Краси, много сладки физиономийки прави Анито. Целувки по слдката муцунка  Heart Eyes

Люси, браво и на Мимо. Добро и умно детенце си имаш, да ти е жив и здрав!  Hug

Лекси, зетят е къщовен и чистник, което много много ме радва. Душичка  smile3521 newsm10

Поспаланке, освен да се опиташ да го успокоиш колкото се може по-бързо и после да вадиш каквото има в устата, друго не знам какво може да се направи. Може би отлвичане на внимание с нещо много желано, за да се успокои бързо и да се предотврати задавяне... Дано не се случва такова нещо пак, на който и да било!  Praynig Hug

Ето малко фешън от нас Wink: http://escarinka.multiply.com/photos/album/16/Kids_fashion

# 84
  • София
Ааах, Ески, пролетно-лятната колекция си я бива, честито и да забиете много гаджета с нея  Wink

Честит празник на всички, Честит рожден ден Вилиан   bouquet

Аз свалях цяла нощ температура, беше 39,5 и от нурофен не мръдна, накрая го черпих един Хексалги, та спадна. Важното е, че днес вече е в добро настроение и с възвърнат апетит. Довечера съм на тържество на баткото и много се вълнувам.

Брави, Люси, браво за доброто представяне в яслата.

# 85
  • София
Честит празник на всички!
Честит рожден ден на Вилиан и на Тео (и аз с малко закъснение)! Да сте живи и здрави и да се радвате на здрави и послушни малчугани, а пък и другите членове на семейството да ви слушат.
Bravy, наистина страхотен пост. Благодаря ти  Hug!
Красииии, Ани е невероятна гимнастичка. Ние сме зоста далече от такива постижения. А и муцките са й страхотни.
Аня♥♥, браво на Дани за гърнето. Софи след тази екскурзия забрави а си казва вече  Sad (че там нямаше гърне, а й нали е непозната обстановката).
lexy, нямам думи направо какъв страхотен помощник си имаш. И вече яде сам, за да те отмени и в това.
Поспаланка, нямам думи за това което си преживяла. Аз София съм я научила от доста отдавна да плюе, и за мен това е единственото спасение. За мен това е най-полезното й умение в момента.
Люси, браво на галантния кавалер  Peace. Ти трябва да си много горда майка.
naskaa, направо ти се възхищавам на търпението. Аз ако нямаме вода веднага се обаждам да проверя какво става.
kali, страхотен аватар.

# 86
  • София
Аня♥♥, браво на Дани за гърнето. Софи след тази екскурзия забрави а си казва вече  Sad (че там нямаше гърне, а й нали е непозната обстановката).
Мда, Емко беше така като малък, казваше си за акито, но беше в болницата с този гадния вирус с разстройството, та после до 2г. и половина. ooooh! Пробвай я пак. Ние като сме ходили по гости (но все или при майка или в Сандански при приятелите ни) или си носим гърнето, или казвам да намерят. Crazy

Поспаланке, освен да бръкнеш да извадиш храната. Rolling Eyes Дани мноооого пъти е ревал така, слава Богу не се е задавял, оставям го сам да се успокои.

Кали, лошо с тая температура. Confused

# 87
# 88
Честит рожден ден Петенцеparty002 smile3525

# 89
Честит празник на всички рожденници и именници макар и със закъснение, пожелавам много здраве на всички вас и вашите близки, много любов и хармония!!!
Много сладки момченца и момиченца има по снимките, толкова весело и ведро ми става като гледам приказните ни дечица, че забравям всякакви меланхолии депресии и тем подобни. Имаме си най страхотните бонбони. Скоро разбрах че и любимата ми братовчедка ще става септемврийска мама и радостта ми е още по-голяма, май месец ще ходим на сватба в София и моя малък бонбон ще е малка булка с нетърпение чакам момента. Само ми е малко притеснено с какво да пътуваме ама най вероятно ще си изберем влакчето, ще видим де, вие как мислите, кое е по-удачно влакче или самолетче.
Наксаа направи ми впечатление, че и на аватара ти момиченцето ще го отнесе вятъра ако му сложеш малко слънце дали няма да напече и ори вас

Общи условия

Активация на акаунт