СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 356
  • 293
  •   1
Отговори

165 майчета се радваме на

80 момиченца     и    87 момченца

Кръстница на темата: Samorasliche

Със смях във снега се търкаля, СЕПТЕМВРИйчето снежен човек иска да става! (Else)
През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени! (*clara*)
СЕПТЕМВРИйче хубавее, баба Марта му се смее! (samorasliche)
Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!  (samorasliche)
Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича! (Красииии)
Пролет се задава вече,навънка иска СЕПТЕМВРИйското човече! (Красииии)
В парка слънце грее, а СЕПТЕМВРИйчето между дърветата дивее! (Else)
Втора пролет ще посреща вече СЕПТЕМВРИйското човече! (Else)
В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра! (Else)

Първите ни бебенца: Лора и Дани на мама Hellche - 20.07.
Последният сладур: Александър на мама Very - 10.10.
Рекордна дата: 12.09. – родени 14 бебета
Най-мъничко родено: Лора на Hellche - 1.850 kg
Най-тежко момченце: Ерай на мама Berina - 4.200 kg
Най-тежко момиченце: София на мама St.Anger – 4.150 kg
Най-дълго момченце: Агоп на мама Thumbelina - 54 см
Най-дълго момиченце: Ангелина на мама Кукла - 54 см
Най-подранили: Лори и Дани на мама Hellche - с 44 дни
Най-закъсняло: Леа на мама Beerbaby - с 14 дни
Най-точни: Николай на Samira, Константин на Kamelya,
Марин на liudmila73, Мартин на Шоколадче
- родени на термин
Първо зъбче: Александър на kalaka
С най-много коса са: Димитър на Mishoka и Дария на Mika2006
Първо проходило дете: Станимира на Else

# 1
Ех,и аз веднъж да съм първа

# 2
  • София
Кали, знам го това за течните храни, ама какво да го направя моя   33uu  Tired !
Ето за 16ч. закуската му направих една оризова каша на Милупа, разбъркана от гладко по-гладко и пак ми се давеше; наложи се да я направя полутечна, за да хапне нещо все пак. Успокоих се малко все пак, защото днес е акал само веднъж и беше горе долу добре. Не е и повъщал днес; ще видим до довечера.

# 3
  • Гърция
 Hug

# 4
  • София
Кали, сухар или препечена филийка ще подействат добре, стига да може да ги яде.

# 5
Хайде и аз тук с усмивка  newsm47
Малко по-веселоооо, пролет иде (макар че не се вижда още..... Mr. Green)

# 6
 Hug

искам да продължа малко от предната тема

Павлинка, що така си дежурна  newsm78 няма ли да си търсиш правото да не даваш извънреден и нощен  newsm78 колкото и да сте малко - имаш правото, търси си го  Peace
Я какво е това право? аз имам ли такова?

Добре де,аз ли нещо станах много обидчива или ми се струва,че в тая тема всеки си пише каквото му е на пръстите и клавиатурата,без да се замисли дали ще обиди някой! newsm78
Явно е голямо съвпадение че и аз имам подобно чувство доста често.
Ама разбира се че всеки си има право на мнение. Странно обаче защо нашия отчетен страшно много ми заприлича на пиперливите теми в майките, клюкарника и здравния.

Куши  Peace уважавам изобра ти, но на мене ми се стори пък че го пишеш за да изпревариш упреците, които вероятно си получавала, но от мене няма да ги получиш  Hug Hug, въпреки че също не ми допадна това с майтапа (да поясня).

<тука личното инфо го изтривам, няма смисъл да седи, само края>... Но не това е най-важното за мене. Искам децата ми да ценят семейството, както аз го ценя, надявам се да се получи, поне ще опитаме.

Мари забравих да ти кажа че и дребния явно хареса Стилиянка и взе да вика кака кака!  Laughing

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 21:19 от Мунка

# 7
Хайде цоп и аз в новата тема.

Насе, много готини емотиконки  Mr. Green

Искам децата ми да ценят семейството, както аз го ценя.

smile3521 smile3521 smile3521 И аз така  Hug

Пебси, чакаме те и тук. Задължително!!!! Naughty Hug Hug Hug

# 8
pebsy, не се пали и обиждай така лесно, де!  Hug И аз се омъжих с бяла рокля и даже видимо бременна и преживях целия цирк с родата и голяма сватба (последните две по желание най-вече на родителите ми), но хич не ги приемам присърце подобни изказвания.  Peace Може би защото съм съгласна с останалите, че бракът нито прави, нито крепи една проблемна връзка. Не знам при мен и мъжа ми дали щяха да са различни нещата, ако не бяхме женени, но подписът определено не ми помага в разрешаването на семейните ми проблеми. И определено бих предпочела да се бях омъжила небременна, но какво да се прави, така се стекоха нещата. Другият път може и да успея.  Mr. Green
И като се започна с призивите, аз призовавам всички ви да не сте толкова докачливи и да не се "разпознавате" директно в някое изказване прието като упрек. В крайна сметка, pebs, пука ли ти верно какво мисли Куши за теб и твоята сватба при положение, че даже не я познаваш и че живее и в друг град? Ами така де, тук сме се събрали форум от момичета с общ месец на раждане, което далеч не е достатъчен критерий за топли чувства и пълно разбиране между всички ни. Запазваме добрия тон доколкото можем, но е напълно нормално възгледите ни по много въпроси да се разминават. Приемете го и нека върнем приятелския тон в темата ни!  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички!  Hug  Hug  Hug
КалиМей, давай яко варен ориз и не наблягай чак толкова на кашата на Хумана. Варен ориз с моркови или директно със сокчето Hipp ORS за обяд и вечеря и варен ориз с печена ябълка като следобедна закуска вместо кашата. Поне при нас това като диета се отразява много добре. Плюс по един Ентерол сутрин и вечер.

P.S. И за капак ще отида да си разгледам сватбения албум.  Mr. Green Полезна или не, поне беше много красива сватба и от нея имам само хубави спомени.  Peace

# 9
Брей, и аз напърва страница, моля ви се.
Днес цял ден вали, слава богу, още не са ми развалили почивката, дано така изкарам цялата седмица.
Веси, не мисля да си търся правото да почивам извън работно време, защото нашата дирекция е малко по- да не казвам каква. А и го споменах на единия ми колега, а той каза - няма проблем нощните смени ще ги поемаме ние, а ти ще ни ги връщаш през деня- а не искам да се конфронтирам с тях още от началото, че не се чувствам комфортно каот не съм в добри отношения с хората около мен.
Дани е много във форма, сега братовчедите са на гости и той е толкова спокоен, иначе с тях от радост откача, ама яко.
Ками, дано Косе е добре вече, че е ужас като са болни, милите
А къде е този магазин на мис сиксти, нали за Търново става дума?А, и "честит сбор" Laughing
Мейче, и на вас спешно оздравяване на всички малки и големи.
Пебс, не се ядосвай толкова за дреболли, мила, и без друго си имаме всички достатъчно грижи, да се дразним една друга- нали уж сме тук да се подкрепяме, то и без друго в живота се ругаем и си пробваме нервите, не си струва тук да се усеща напрежение.
Мунка, всяка майка, която полага нощен труд или извънреден, има право да бъде освободена от него до 7- годишнината на детето, мисля, че беше.
Хайде, по-ведро момичета, нали тук търсим утеха за всичко, което ни дразни и си вдъхваме кураж- за протокола и аз бях с бяла рокля, с всичките познати циганийки, мъжо даже ме купи"подлъган" от приятели, дето му тикнали парите в ръце и той без да помисли, го дал- а 6 месеца репетирахме, че това няма да го правим, естествено беше ни първия семеен скандал, после вместо да ме настъпи( имахме уговорка да не се настъпваме), тропна с крак до роклята ми, за да се чудят гостите кой кого и други такива подобни неща, които още му натяквам, но като мина тази простотия, си беше голям купон- повечето ни гости бяха наши приятели и купонът беше супер- по грешка го цопнах в старата тема, ,,,,,,,,,,ама как да не се запиша на първа страница

# 10

P.S. И за капак ще отида да си разгледам сватбения албум.  Mr. Green Полезна или не, поне беше много красива сватба и от нея имам само хубави спомени.  Peace
smile3521 smile3521

И  аз така     bouquet ,това за мен наистина е приказния ми ден моята сватба Flutter
и  с риск да обидя и аз някого ще кажа ,че много отдавна в предаване по тв в спор за или против брака , семейната дама каза "разбирам ви защо сте против брака , на вас никога , никои не ви е предложил брак"

А по въпроса за моловете , магазин не ми се поглежда тук с тоя шопинг в Англия #Crazy

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 22:10 от mirta

# 11
Нали няма да се делим сега на омъжени и неомъжени? Много жалко, че става спор за нещо толкова незначително. Другото е, че сме коментирали и като бяхме бременни, пък тогава нямаше сърдити. Всеки има мнение и право на него.

Децата и ние да сме живи и здрави - това е най-важното! Всичко друго се подрежда.

П.С. нали не сме в "сблъсък"?

# 12
eх, пак много обидени, много нещо ... то човек да не изкаже различно мнение, да не направи опит за майтап - все някой ще се нацупи, че не му харесва нещо ... май е по-добре да кимаме в знак на съгласие и всичко да си върви мирно, тихичко и монотонно ... и "разговорът" се превърна, кой знае защо,  в тема "за" и "против" брака  ... както и да е - предполагам, че никой от тук присъстващите не плаща данък обществено мнение ... и имот икони - няма да ползвам, че някой назад беше писал, че не му допадат.

пък по въпроса за бялата роклА - еми на 23 може и да съм мечтала за нея, на 33 определено вече мечтите ми са по-различни, с което искам да кажа, че в темата има и по-младички и по-старички, все пак личностите ни, представите ни за живота, самият ни живот и преживяното от всяка са доста различни,  така че, няма как и възгледите ни и мненията да съвпадат ... ако хората мислеха и говореха по един и същ начин, животът щеше да е приказка.

Кали Мей, не се притеснявай, ако 2-3 дена е само на сок и мляко. Ако продължи да дава позиви за повръщане, може и хомеопатичните капки да включиш, наистина са хубави.

Павлинка, аз как да си търся правата тогава ...

# 13
# 14
  • Бургас
Привет от Бургас вече,
леле, няма да се оправят тия хора дето отговарят за чистенето на снега. Валяло е на Шипка, но де не си мислите, че са се засилили да чистят. Поизчистили са и после чакат да се натрупа, за да минат пак. Добре че сме с 4х4, че като гледах хората как се мъчат с вериги направо ми стана страшно. Но поне за пръв път виждам всички автомобили да си слагат веригите.
Алекс беше много щастлив като си видя играчките. Такава игра падна и си легна щастлив и разълнуван.
Бързо оздравяване на Тони и Косе. Ако има други и на тях.
Бай

Общи условия

Активация на акаунт