СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 366
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Lexy, хотела е Lion Borovetz. Ходих да ти гледам снимките днес да видя дали не сте били на същото място, че не помня, ама май не. Хотелът е разкошен! Басейнът е покрит със стъкла от горе и от двете страни и е разкошно! Киснеш в топлата вода и навсякъде около теб вали сняг.Просто....разкош ! Това е сайта на хотела http://www.hotelslion.bg/borovetz/

Сложих моя звяр да спи и почвам да чета Simple Smile

Леле, малко съм се уляла с "разкош-отиите", ама карай  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 14:27 от Поспаланка

# 31
Здравейте момичета
Кали , дано вече всичко е нерад с Тони Praynig, бръзо оздравяване и на майка ти
Ками ,стискам палци,резултатите от кръвта да са добри Praynig
Кали,, дано не е нещо сериозно Praynig

Бързо оздравяване на всички дечица и мами ако има болнички, прегръщам ви Hug Hug Hug

Илиянка , браво на теб кога ги спретна козунаците , я покажи някой фотус, Peace
Краси, браво на малката гимнастичка , знае ли се след време може и такава да стане Wink
Поспалнака,добре сте релаксирали, не ми се отваря сайта не мога да вида снимките

bouquet  bouquet  bouquet

# 32
  • гр.Варна
Поспаланчице, прекрасни снимки! Hug
Наистина сте си изкарали страхотно. Кайче изглежда много доволен. Браво за умението да си казва името. smile3501

Красиии, аплодисменти и за твоята гимнастичка. smile3501

Кали, Мейче, Ками,  дано вече са добре дечицата ви! Praynig

Аня♥♥ , направо ти завиждам ,как може Дани да спи толкова. Thinking Моят маймун колкото по-късно легне, толкова по-рано става. ooooh!

Анитка, Мимо вече втора седмица започва на яслата. Госпожите и леличките са много мили (все още и дано така да продължат).
Днес е закусвал спокойно попарка, че и допълнително е искал. Имат ново момиченце в грепата и той я милвал и целувал, на мама любвеобилното момченце. Heart Eyes

Събуди се, после пак ще пиша. Peace

# 33
  • София
Поспаланке и аз не мога да ти видя снимките.

Люси, браво на Мимо че се справя така добре на ясла.

Пепи към 12 пак вдигна Т, този път беше 39.1. Заспа и чак сега пред малко го пипнах и усетих, че я е смъкнал. Каква е тая пуста температура , няма други признаци. Иначе той отдавна си казва името и според него се казва "Пап", а на батко си вика "Данка". 

# 34
  • Варна
Album.bg - от време на време имат проблеми.....
Ето един друг линк, от тук изберете албума Borovec

http://www.album.bg/kaloyan/albums/

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:58 от Поспаланка

# 35
Поспаланке,май някой още не се е наспал:)))даваш линк към бг мама търсене на гледачки:))

Ние пак сме ясленче и минава добре засега.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
  • Варна
Bravy,  на някой може да му трябва, бе душа  Grinning
Да знаеш пък ти как ми трябваше ..... ма не бачкаше нета да те потърся...Стана един фал с колата и ни трябваше спешно сервиз в Самоков. Пък мъжо не искаше да рискува при случаен, че да не направи по-голяма беля. Викам сега ще питам Брави-то , ама на....wireless-a хич го нямаше....После се оправихме (слава Богу) с помощ от приятел по телефона...

# 37
Е Краси-браво за шпагата!Ама Ани сигурно се кефи много като го прави.Косето вече учи децата в часлата на шпагат.
Иначе водих го на преглед,няма хрема и Т,гърлото не е червено и не кашля,но ще му пуснем кръвни изследвания за всеки случай да няма някой вирус,който да не" виждаме "сега.
Kali-i pри нас точно така с Т-е имаше и хрема момъка,ама точно така 2 дни 37-38-39 ,аз за това нали питах и тук може ли друго освен Панадол.Педи каза да редувам нурофен с панадол и дане  гледам ,че на листовките пише,че се дават само 3-4 дни.Мазах и с оцет по ръцете,ама той не дава-реве само.

# 38
Ето и малко снимки на козунака
Забравих да го снимам току що плетен да се види колко много се наду, а и само това успях да снимам, защото беше нападнат рекордно бързо  Wink
Още веднъж за Ваня   bouquet Hug че сподели прекрасната рецепта

Краси, браво на Аничка  Hug Представям си я как се набира по масата  Mr. Green

# 39
  • София
Аня♥♥ , направо ти завиждам ,как може Дани да спи толкова. Thinking Моят маймун колкото по-късно легне, толкова по-рано става. ooooh!
Ами събота изобщо не беше спал през деня, а вчера се прибрахме много късно и явно сега наваксва. Иначе отдавна се буди вече 7:30-8ч. (не както преди да се моткам на спокойствие до 9-10ч.).

# 40
Поспаланке,аз и бездруго щях да те разкритикувам,ама като видях,че си още сънена реших да подмина:)))Не бях в Самоков за съжаление тогава,но щях да помогна откъм питането Hug Hug HugПрекрасен Кайче и всички снимки като цяло Heart Eyes Heart Eyes Хубаво сте си изкарали.И да се обадиш следващия път.

И за всички с път към Б-ц,пращам джиесем на лични:)))Само кажете

# 41
Момичета да ви попитам една приятелка сега спря да кърми минали са някъде две седмици откакто не се е цедила, но едната и гърда е останала малко по-голяма и я боли, но не е напрегната. При мен нямаше такъв проблем някоя дали си спомня нещо по въпроса или да и се е случвало. Какво да и кажа направи?

# 42
  • у дома с любимите си хора
Момичета да ви попитам една приятелка сега спря да кърми минали са някъде две седмици откакто не се е цедила, но едната и гърда е останала малко по-голяма и я боли, но не е напрегната. При мен нямаше такъв проблем някоя дали си спомня нещо по въпроса или да и се е случвало. Какво да и кажа направи?

Чай от мента,но не в пакетче,а прясна/сушена цели листа.Поне 3 пъти на ден.

# 43
  • София
И Лецитин на Валмарк, по 4 капсули на ден. Ако има някакво запушване ще й помогне.

# 44
  • София
Поспаланке, страхотни снимки и очевидно на Кайчето много му е харесало там  Hug !
Дано татито да спази обещанието си и догодина  Wink !

Илиянка, козунакът е просто мммм  eat !!! Браво на теб!

Ками, дано да не е вирус  Praynig и Косето да е тип-топ още от утре!!!

Краси, снимай я Анито! Скоро може и цяло съчетание да ти изпълни  Flutter Hug !

... според него се казва "Пап", а на батко си вика "Данка". 

Ох, това искрено ме разсмя  Joy !
Нашите "уроци" по казване на името винаги завършват с бурен кикот и никакъв резултат.
Но днес за първи път проведе "разговор" по телефона. Обадихме се на майка ми и Тони съвсем ясно й каза "Ало, бабо!"  Heart Eyes !
Ето и малко нови снимки.
Лека нощ на всички и дано утре всички болнички да са  вече добре   bouquet  bouquet  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт