ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 862
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Деската нещо ми бяга от фронта newsm78 и в скайпа не я засичам Rolling Eyes

ми не включвам компа,все сме навън.Само от 13-15ч. сме в нас

# 271
Да ви се оплача в този хубав пролетен ден! Сутринта тъкмо напазарувахме всичко за рожденият ден в яслата в понеделник и хоп на Росен му избиха едни пъпки. Работата ясна, че е шарка, защото имат болни в групата, но защо аз с лудия си акъл реших да го водя на лекар. Отивам във втори в Превент, там само лаборантка и ми обяснява, че са се преместили в десети зад сладкарница Миньор. Отивам там, пише че са се преместили на ул. Майски път зад Пожарната, отивам там няма никой. Взех да звъня на разни телефони, оказа се че са в десети , бл.144, срещу сервиза на Пежо. Полудях, малкия се умори, трябваше да го нося, с болния си глезен и така. Отиваме там даже не го и прегледаха, съгласиха се с мен, че е шарка и чао. Два часа и половина като муха без глава сега всичко ме боли.

# 272
Да ви почерпя днес малкия и мама имат имен ден![i
size]
Да са живи и здрави всички с имена на цветя!

# 273
Честит имен ден на всички, носещи имена на цветя! Да сте живи и здрави, красиви и усмихнати!
черпя и аз

# 274
  • София
Благодаря,да ви се връща  bouquet
Честито на всички именници Hug

# 275
Благодаря,да ви се връща тъпкано   bigdance2

# 276
Ч И Д  на всички цветя!!!!

# 277
Честит имен ден на всички малки и големи именници! Нека всички цветя са здрави, весели, много щастливи! Специални поздрави на Венианд, за нея лично и за Росен, както и на мама Цвети, а също така и на Роси и на бебчо Калин на зелено човече!

Вени, много неприятно това с шарката точно на РД, дано може да го отпразнувате на патерица! А за носенето искрено ти съчувствам, защото и мен още ме боли коляното, въпреки че направих и физиотерапия, а малката не иска да върви и непрекъснато се налага да я нося.  Embarassed

# 278
Честит Имен Ден на всички именници  bouquetМного усмивки и цветни мечти  bouquet

# 279
Благодаря на всички за пожеланията!

# 280

[/quote]
Да се почерпите днес Росен става на 3 години!

# 281
  • София
Само да кажа, че Калин си има отделен имен ден: на 29.07.  Peace

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 11:49 от зелено човече

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН! ДА Е ЗДРАВ, ВЕСЕЛ, МНОГО ЩАСТЛИВ!

Само да кажа, че Калин си има отделен имен ден: на 29.04.  Peace
Не знаех, сори. Embarassed Имам приятелка - Калина, която пък празнува на Цветница. newsm78

# 283
  • София
здравейте милички,
едвам пиша, че някой ми лежи в ръцете Simple Smile
да почерпя за именния ми ден вчера, малко на патерици, ама тези дни хич не съм стигала до компа!

иначе, аз позачезнах, че имах висока Т (39,5), адско тресене и силни болки в гърлото, за съжаление, не ми се размина и съм на 2 антибиотика - още кърмя с маска (добре, че антибиотиците не пречат на кърменето), но слава богу бебка е добре и сега само това е важно! Целувам ви и нямам търпение да мине още малко време и да се засичаме вече в градинките!

# 284
ЧРД на Росенчо!!!Много весело,палаво и безгрижно детство!!!ЧЕСТИТ ПрАЗНИК И НА мАмА Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт